İstek Slotlar MAKRO kaynıyor !

Sertoskii

Üye
2 saattir Protean Kingdom 'da CH geziyorum ve Sootsayer - Harpy slotları MAKRO kaynıyor, yaklaşık 2 saattir kendi elimle kasmayı ümitlerken slotta ki oyunculardan bir cevap bile alamıyorum. Lütfen artık bir çare bulun kafayı yemek üzereyiz !

Normalde zaten yapılırken bugün daha fazla yapılmaya başlandı ve herhangi bir önlem yok, gerçekten sabırlarımızın sınırlarındayız bıktık bu durum bir el atın !

EDİT 1 :

Makro ve Exp artışı konusunda ?(TIKLAYINIZ)

Bu konu hakkında hem kanıtlarımız hem de 'ticket' cevapları mevcuttur.

Son düzenleme:

Toxic

Üye
Konuyla alakasız olarak oyuncular herhangi bir kurala göre cevap verme zorunlulukları bulunmamakta bu sizi kızdırmamalı. ( haraslamak amacı ile yazılmamıştır iyi oyunlar iyi forumlar )

Sertoskii

Üye
Konuyla alakasız olarak oyuncular herhangi bir kurala göre cevap verme zorunlulukları bulunmamakta bu sizi kızdırmamalı. ( haraslamak amacı ile yazılmamıştır iyi oyunlar iyi forumlar )
Aga seni forumda ki hangi başlığın altında görsem makro savunuyorsun, olurda bi yaptırım olursa ilk sana vurmalılar :D

Pitou

Üye
2 saattir Protean Kingdom 'da CH geziyorum ve Sootsayer - Harpy slotları MAKRO kaynıyor, yaklaşık 2 saattir kendi elimle kasmayı ümitlerken slotta ki oyunculardan bir cevap bile alamıyorum. Lütfen artık bir çare bulun kafayı yemek üzereyiz !

Normalde zaten yapılırken bugün daha fazla yapılmaya başlandı ve herhangi bir önlem yok, gerçekten sabırlarımızın sınırlarındayız bıktık bu durum bir el atın !
Şu an kimse macro ile a.f.k exp kasamaz. 10-15 da bir z block hatası alıyorsun ve yarım saatte bir doğrulama kodu girmek zorunda kalıyorsun. Macro sorunu çözüldü büyük ölçüde hallettiler bence.

Hexetron

Üye
Şu an kimse macro ile a.f.k exp kasamaz. 10-15 da bir z block hatası alıyorsun ve yarım saatte bir doğrulama kodu girmek zorunda kalıyorsun. Macro sorunu çözüldü büyük ölçüde hallettiler bence.
Kardeş senin o zaman dünyadan haberin yok :D +++ yazınca buff atan priler canın belli bir yüzdenn latına düşünce anında heal kaldıranlar.

Captchayı çoktan aştı zaten makrolar. Bazı makro programları Z bile bastırmıyor mobu mouse ile seçiyor.

Bu makronun tek bir çözümü var ya görevlerle exp kastıracaksın insanlara, yada aktif gm kadron olucak aktif slotları teker teker gezecek. Yoksa o aştılar bitti dediğin bir çok konuyu çoooktan geçtiler bile.

csa21

Üye
Kardeş senin o zaman dünyadan haberin yok :D +++ yazınca buff atan priler canın belli bir yüzdenn latına düşünce anında heal kaldıranlar.

Captchayı çoktan aştı zaten makrolar. Bazı makro programları Z bile bastırmıyor mobu mouse ile seçiyor.

Bu makronun tek bir çözümü var ya görevlerle exp kastıracaksın insanlara, yada aktif gm kadron olucak aktif slotları teker teker gezecek. Yoksa o aştılar bitti dediğin bir çok konuyu çoooktan geçtiler bile.
Onlar hile raporla banlansınlar makro değil onlar mause ile yaratık seçen makro mu varmış moblar sabit değil mob ismi yazarak seçtiriyorlarla o hiledir koxptur

Fuji

Üye
Gayet makul önlemler alındı bana göre makro konusu hakkında ve sanırım yönetim bu konuda yeniliklerine devam edecek gibi görünüyor.

exden

Üye
Makro yok diyenleri ufak bir kaç google aramasına davet ediyorum. Sanki bir robot gibi Captcha ve mouse ile mob seçmeyi makrocular buraki yöneticilerden önce getirdiler :D

Laragon

Üye
Aga seni forumda ki hangi başlığın altında görsem makro savunuyorsun, olurda bi yaptırım olursa ilk sana vurmalılar :D
Şu arkadaşa prim vermeyin bence ya. İki kuruş kazanmak için kurmuş 3 pc, makroyla farmlıyor. O kadar belli ki yorumlarından. Açmış paşalar gibi koxpunu... GB fiyatları düşünce yatağa yüz üstü yatıp ağlıyor vs. Adamı engelledim ama her konuda birilerini çileden çıkartıyor, aşırı garip bir çar.

KENZOO

Üye
Sabah uyandığımda erken saatlerde tüm slotların boş olduğunu 5 gündür tespit ediyorum. Dediğiniz sistemleri aşabilen bir makro yok fakat bir hile yazılımı olabilir. Ben kendim denk gelmedi kimse slotta uzun süre kalamıyor.

sadist

Üye
Slotlarda sabit durup bide saçma muhabbetlerine cevap vermedin mi hemen macro bot diyorsunuz. Bende kaç gündür gece geziyorum boş slot bulamaman oyunun en yoğun olduğu sahatler adam biraz farm biraz pk atayım diyor sana neden oturup dert anlatsın senden kaçtane görüyorum her gün

Paris

Üye
Merhaba,

Makro olduğunu düşündüğünüz kullanıcıları oyun içerisinden raporla yaparak veya bilet oluşturarak konum bilgisi veya video ile iletebilirsiniz.

Sertoskii

Üye
Slotlarda sabit durup bide saçma muhabbetlerine cevap vermedin mi hemen macro bot diyorsunuz. Bende kaç gündür gece geziyorum boş slot bulamaman oyunun en yoğun olduğu sahatler adam biraz farm biraz pk atayım diyor sana neden oturup dert anlatsın senden kaçtane görüyorum her gün
Oyunu kapalı beta + kapalı betadan çıktığından beri oynuyorum. Yaklaşık 10 yıllık MMO tecrübem var ve PC başında duran her insan bir mesaja cevap verir eğer PC başında değilsen zaten cevap vermezsin çok basit bir mantık bu. Burada da senin de makro veya 3. parti yazılım kullandığını hatta kullananları da savunduğunu görmek çok mutlu etti doğrusu.
'Saçma muhabbet' dediğin şey ise 'Sa yer var mı ?' Sorusudur. Oyunun en yoğun olduğu saatleri de, oyunun yoğun olmayıp sadece 'gececilerin' olduğu saatleri de gayet iyi biliyorum.
Dediğim gibi ya makro/ 3.parti yazılımları kullanıyorsun yada kullananları destekliyorsun.

Sertoskii

Üye
Merhaba,

Makro olduğunu düşündüğünüz kullanıcıları oyun içerisinden raporla yaparak veya bilet oluşturarak konum bilgisi veya video ile iletebilirsiniz.
Açtığım ticketa 'oto cevap' ve 'yaptırımsız cevaplar' geldiği sürece ticket açmayı çok düşünmüyorum. Artık aktif oyuncuların canı çok sıkılmaya başladı bilginiz olsun.

Makro ve Exp artışı konusunda ? (Buyurun şuradan ona da ulaşabilirsiniz.)

Son düzenleme:

Sertoskii

Üye
Onlar hile raporla banlansınlar makro değil onlar mause ile yaratık seçen makro mu varmış moblar sabit değil mob ismi yazarak seçtiriyorlarla o hiledir koxptur
Oyunda şuan banlanan var mı gerçekten buna inanıyor musunuz ? Video çektim + oyun chatinde adamın yazışmalarının bile kanıtı vardı. Bunu videolu bir şekilde ticket attığımda aldığım cevap 'cezai işlem yapılacaktır' fakat adam 2 gün sonra benden 2 lwl altımdayken 2 lwl üstüme tırmanmış olarak gördüm.

csa21

Üye
Oyunda şuan banlanan var mı gerçekten buna inanıyor musunuz ? Video çektim + oyun chatinde adamın yazışmalarının bile kanıtı vardı. Bunu videolu bir şekilde ticket attığımda aldığım cevap 'cezai işlem yapılacaktır' fakat adam 2 gün sonra benden 2 lwl altımdayken 2 lwl üstüme tırmanmış olarak gördüm.
Banlamazlarsa oyun ilgisizleşirse yönetim oyuncu kaybetmeyi göze alamıyorsa malum oyuna yaptığımız gibi alt+f4 atar sileriz oyunu şuan kim ne yapıyor bilinmiyor DC kapalı oyuncuyla iletişim sadece ticket bir sürü sorun var fakat çözümü ne zaman gelir gelirmi bilinmez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt