İstek Slotlar MAKRO kaynıyor !

wadef

Üye
Oyundaki makro miktari her oyunda oldugu kadar var. Bence olmasinin cok buyuk problemi de yok.
Zaten z block ve capcha ile bir miktar azaltilmis durumda. Oyunda focus olunmasi gereken sey hile programlari olmali. Yani adam ucup kaciyor ve oto heal kaldiriyor. Bunlara cozum olursa yeterlidir.Oyunda cevap vermeyip mouse makro kuranlar ise,malum oyun ve bu oyunun toxit elemanlari. Makrosu olmasa bile kimseye cevap vermeden beyninde cip varmis gibi 10 saat kimseyle konusmadan farm yapanlar var.

Pr0life

Üye
Oyunu kapalı beta + kapalı betadan çıktığından beri oynuyorum. Yaklaşık 10 yıllık MMO tecrübem var ve PC başında duran her insan bir mesaja cevap verir eğer PC başında değilsen zaten cevap vermezsin çok basit bir mantık bu. Burada da senin de makro veya 3. parti yazılım kullandığını hatta kullananları da savunduğunu görmek çok mutlu etti doğrusu.
'Saçma muhabbet' dediğin şey ise 'Sa yer var mı ?' Sorusudur. Oyunun en yoğun olduğu saatleri de, oyunun yoğun olmayıp sadece 'gececilerin' olduğu saatleri de gayet iyi biliyorum.
Dediğim gibi ya makro/ 3.parti yazılımları kullanıyorsun yada kullananları destekliyorsun.

Hayır cevap vermez. Böyle bir zorunluluk yok. Kimse sana veya başkasına cevap vermek zorunda değil. Böyle bir zorunluluk yok. 10 yıllık MMO oynamış olman, cevap vermeyi zorunlu kılmaz. Cevap vermedi diye de kimse macrocu olmaz. Böyle bir argüman mı olur? Ben priest oynuyorum. Çoğu zaman party bende oluyor. Kimseye cevap vermiyorum. Senle mi uğraşalım, millete heal mi atalım.

Son düzenleme:

tenfinger

Üye
Oyunda macroyu bitirmek bence imkansız, Z bloklama, captcha gibi çözümler afk macroyu engeller ancak ama o da nomal kullanıcıyı sıkar, yorar.
Az önce yeni açtığım okçu ile 3-5 görev yaptım
Görevleri verip rpr yaptım ve oturdum. Yemeğe geçecektim ki bi baktım Captca çıkmış oturan char a.
Görmemiş olsam ceza vs. uğraş dur.

Ufak önerim:
Oturma durumunda iken veya town vb. yerlerde iken captcha çıkmamalı.
Hatta tespit edilebiliyorsa pencere(oyun) aktif değilsede çıkmasın. Zaten aktif olmadan mouse macroları da çalışmaz sanırım.
Oyunda yazışan kullanıcılara da çıkmamalı PT de mob keserken arada yazışıyoruz, bu da kullanıcının online olduğu bilgisini verir bence.
oyun zaten exp kasarken zr123123123 şeklinde oynanıyor başka bir dinamiği yok.

GençAtsız

Üye
harpylerle ne alaka 3 slotu birleştiren adam harpyide keser zaten 7/24 Harpylerlee exp kasan biri olarak markoya denk gelmedimm ..

ozimozi

Üye
elle kasıyorum günde 2 saat girer harpy lerde kasarım sonra kapatırım . Bizim slotta macro denk gelmedim yer soranlara da cevap vermiyorum . Cevap vermek zorunda değilim . Canımda istemiyo bende bu oyunu kimseyle konuşmadan oynamak istiyorum kimi ilgilendirir saçmalamışsın

Sertoskii

Üye
Makro falan yok zaten bu babacanlar boş yapıyor
Sürekli forumdaki her konunun altına gidip o şikayetin tersini yazmanı anlıyorum, ilgi arsızı olmanı da anlıyorum ama bu kadar boş yapma anladın mı yoksa çok ciddiye alınmazsın bu hayatta.

lMorteux

Üye
Sürekli forumdaki her konunun altına gidip o şikayetin tersini yazmanı anlıyorum, ilgi arsızı olmanı da anlıyorum ama bu kadar boş yapma anladın mı yoksa çok ciddiye alınmazsın bu hayatta.

Senin gibiler beni ciddiye alsa ne olur almasa ne olur

X A

Üye
Makro mu kaldı hala afk olarak ?

NaxoziwuS

Üye
2 saattir Protean Kingdom 'da CH geziyorum ve Sootsayer - Harpy slotları MAKRO kaynıyor, yaklaşık 2 saattir kendi elimle kasmayı ümitlerken slotta ki oyunculardan bir cevap bile alamıyorum. Lütfen artık bir çare bulun kafayı yemek üzereyiz !

Normalde zaten yapılırken bugün daha fazla yapılmaya başlandı ve herhangi bir önlem yok, gerçekten sabırlarımızın sınırlarındayız bıktık bu durum bir el atın !

EDİT 1 :

Makro ve Exp artışı konusunda ?(TIKLAYINIZ)

Bu konu hakkında hem kanıtlarımız hem de 'ticket' cevapları mevcuttur.
Hocam örneğin ben; bilgisayar başındayım yan ekrandan dizi izliyorum elim z skill arada pot yapıyorum. Makro değilim, hile değilim. Bu şekilde 8 saat aralıksız oynadığımı biliyorum. Slota her gelene cevap verirsem yada her pmye bakarsam ohooo :unsure:

Alkoer

Üye
Hocam örneğin ben; bilgisayar başındayım yan ekrandan dizi izliyorum elim z skill arada pot yapıyorum. Makro değilim, hile değilim. Bu şekilde 8 saat aralıksız oynadığımı biliyorum. Slota her gelene cevap verirsem yada her pmye bakarsam ohooo :unsure:

Cevap vermek zorunda değilsiniz tabiki. Cevap verirseniz nezaket göstermiş olursunuz sadece.

Bende aynı sizin gibi yan ekrandan dizi izlerken oynuyorum. Priest oynadığım için kim atak yapıyor, kim sadece r vuruyor yada kim afk diye anlıyorum. Party kurulduğunda inanılmaz seri kasılırken 15dk sonra aynı party slotu dönemez yada çok yavaş hale geliyor.

Bariz şekilde makro kullanıldığı anlaşılıyor ama nedense iyi bir çözüm bulunamıyor. Birçok arkadaşın dediği gibi lv sistemi insanları makroya mecbur etmemesi lazım diye düşünüyorum. Bu zamanda çıkmış bir mmorpg de bu kadar zor lv sistemi görmedim genelde oyun item yapma ve crafta yoğunlaşıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt