İstek Slotlarda Hile K0xp Taksicileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noadaffy

Üye
Merhaba sayın yetkili;

Gece taksi bahanesiyle slotları satın alan biriside bu tahminimce bunlarca cok pc var ve k0xp ile böyle para kasıyolar bilginize.

Adam hem z alıp kosuyor rastgele hemde W-S yapıo kendi pcde bile değil

Sertoskii

Üye
Dünden beri bu tiplerle kavga ediyorum insanlar pişkin pişkin bu legal diye gülüyor ama maalesef ki bu oyuncunun suçu değil, GM ler asla ve asla - ısrarla müdahale etmiyorlar. Göz göre göre oyunu eritiyorlar gerçekten üzücü. Koxp, makrosunu da geçtim artık bu TAXI olayı çoğu oyunun bitme sebebidir, aktif oyuncuları oyundan soğutan şeydir. GM ve yapımcı ekibi buna da müdahale etmeyecektir ve bu oyun daha çıktığının 5-6 . ayı bitmiş olacaktır bu gidişle.

noadaffy

Üye
Aynen öyle kardeşim hem dalga geciyolar hem hile kullanıyolar bu duruma el atılması lazım gereğinin yapılacağını düşnüyorum

SpeedyCaptan

Üye
Yöneticiler bu tarz açılan konuları gereksiz diye kapatma peşinde..Adam all chatten açık açık buff otomatik atıyor merak etmeyin diyor..Konu açıyorsun gereksiz diye siliniyor...Joblar arası denge zaten rezalet fazla sürmez bu macera da ben söyleyeyim

Kenshin

Üye
Merhaba,

Hile kullandığını tespit ettiğiniz/düşündüğünüz kişileri site/oyun içi ticket ile bildirmelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt