Öneri Slotların Tekelleşmesi

ozancidik

Üye
Bikdiğiniz üzere haddar ve haggardda bulunan grim ve runic slotları belli başlı clanlarca kapatılmış durumda. Solo oyuncular parti kursa bile 1 saat sonra clan gelip ks ile slotu çok rahat alabiliyor. Bunun sebebi grimden hatred ve war scythe, runicten arc sword ve vixen atması.
Önerim haddar ve haggardda epic item droplarını belirlenecek yaratıklara random olarak atması.
Şöyle bir seçenek de olabilir. Tüm yaratıklara günlük süre sınırı koyulabilir. Mesela grim 3 saat, runic 4 saat gibi.
Veya farklı fikirler de düşünülebilir. Ama kesinlikle bu duruma bir çare bulunması gerekiyor.

Son düzenleme:

ozancidik

Üye
Şöyle bir seçenek de olabilir. Tüm yaratıklara günlük süre sınırı koyulabilir. Mesela grim 3 saat, runic 4 saat gibi.

Alkoer

Üye
Tüm yaratıklara dağıtılırsa tüm yaratıklara çöker adamlar. Malum bunca zaman farm atarak en baba itemleri dizdiler çarlarına.

Lizardman a gelse hatred - war scyte drobu 1 tane lizardman göremezsin canlı olarak.

hizeN

Üye
Klasik tüm MMORPG'lerin çözülemeyen problemi de maalesef bu. Özellikle oyun parasının TL değeri yüksekse bu olay daha ekstrem seviyelere çıkıyor. Ben de solo oyuncuyum ve aynı zamanda mageyim. En kötü itemli bir bp bile çevirerek döndüğüm slotuma girip slotu elimden kolayca alabiliyor. Çok düşündüm neler yapılabilir diye fakat toplanıp farm atan oyuncuya da saygı gösteriyorum orada da ciddi bir emek ve örgütlenme var. Çözüm nasıl olabilir bence solo ve grup farm slotları ayrı olmalı diye düşünüyorum. Solo slotlar daha kolay ölüp oyuncuyu çok yormadan daha düşük ihtimalle item atarken, grup slotları daha yüksek can ve defansa sahip olup ekiple kesilebilmesi gereken drop şansı yüksek canavarlar olmalı. Belki bu iyi bir çözüm olabilir bilemiyorum tartışmak fikirleri dinlemek lazım.

Alkoer

Üye
Klasik tüm MMORPG'lerin çözülemeyen problemi de maalesef bu. Özellikle oyun parasının TL değeri yüksekse bu olay daha ekstrem seviyelere çıkıyor. Ben de solo oyuncuyum ve aynı zamanda mageyim. En kötü itemli bir bp bile çevirerek döndüğüm slotuma girip slotu elimden kolayca alabiliyor. Çok düşündüm neler yapılabilir diye fakat toplanıp farm atan oyuncuya da saygı gösteriyorum orada da ciddi bir emek ve örgütlenme var. Çözüm nasıl olabilir bence solo ve grup farm slotları ayrı olmalı diye düşünüyorum. Solo slotlar daha kolay ölüp oyuncuyu çok yormadan daha düşük ihtimalle item atarken, grup slotları daha yüksek can ve defansa sahip olup ekiple kesilebilmesi gereken drop şansı yüksek canavarlar olmalı. Belki bu iyi bir çözüm olabilir bilemiyorum tartışmak fikirleri dinlemek lazım.
kendiniz mage oynadığınız için toplu kesip memnun gibisiniz. verdiğiniz çözüm örneği grup halinde slotları tekel altına alan adamlara çok daha fazla fayda sağlarken solo oyuncuyu öldürüyor.

oyunun sorunu Row asistan. Row asistan en başından beri farm amaçlı kullanılmamalıydı. şuan 8 kişi gece row la 50-60m kastık diye güncel videolar var isterseniz izleyin. hiç bir emek verilmeden sadece TL verip row alarak yapılan bir farm bu kadar getiri sağlamamalı. solo oyuncu nasıl kasabilir 50-60m ?

balıkçılık afk farm denildi ve yok edildi. fakat row TL kazandırdığı için her gün daha iyiye gidiyor. PK içinde row çıksın hiç elle oynamayalım madem.

hizeN

Üye
kendiniz mage oynadığınız için toplu kesip memnun gibisiniz. verdiğiniz çözüm örneği grup halinde slotları tekel altına alan adamlara çok daha fazla fayda sağlarken solo oyuncuyu öldürüyor.

oyunun sorunu Row asistan. Row asistan en başından beri farm amaçlı kullanılmamalıydı. şuan 8 kişi gece row la 50-60m kastık diye güncel videolar var isterseniz izleyin. hiç bir emek verilmeden sadece TL verip row alarak yapılan bir farm bu kadar getiri sağlamamalı. solo oyuncu nasıl kasabilir 50-60m ?

balıkçılık afk farm denildi ve yok edildi. fakat row TL kazandırdığı için her gün daha iyiye gidiyor. PK içinde row çıksın hiç elle oynamayalım madem.

Toplu kesebilsem bile en ufak ks'de slotu teslim etmem işten bile değil. Ben düzeni savunmuyorum sevgili @Alkoer bunu açtığım konulardan dolayı en iyi siz bilirsiniz. Şuanda ROW farmını kaldırsalar veya ROW ile sadece exp kasılma gibi bir güncelleme gelse oyunda çok ciddi oyuncu kayıpları yaşanacağını düşünüyorum. Bu durumu dengelemeliler yani yukarıdaki yorumumda bahsettiğim gibi ROW'a bırakan oyuncu elle farmlayan oyuncudan daha üstün olmamalı. Az vakti olup biraz farm atmak isteyen adam rowa bırakmalı, daha değerli eşyalar elde etmek isteyen oyuncu da elle slotları dönebilmeli. Fakat bunun için ROW ve elle farmlayan oyuncular için farklı slotlar ayarlanması gerekir. Bu durum nasıl olur bilemiyorum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt