Sn. Rise Online yetkilileri artık bir el atın..

MontesQue

Üye
Yetkili abiler bakın oyunda farm bitti şuanda tüm serverda slotlarda 1-2 solo adama ya denk geliyoruz yada gelmiyoruz 3 gündür 2 arkadas farm yapıyoruz yaklasık 2-3 saat Grim Reaper - 2 saat kadar Runic Golem - 3 3.5 saat Flame Rock kestik 2 65 level Battle priest 0 drop 15-20m kişi başı giderimiz oldu pot gideri ve bunu kaşılamadı.
Artık oyunda drop oranlarının yükselmesi gerekiyor sebebi şu eskiden 40-50m civarında +1 mino +1 golden snake satılıyordu saatte 1 belki 2 tane dropluyorduk kurtarıyordu şuanki drop sistemi saatte 1 tane drop alsak bile ki alamıyoruz 8-10m'e düştü itemler drop alsakta kurtarmıyacak artık şu drop işine el atın lütfen gerçekten oyuncu kaybının %50 sini bu rezalet farm sistemine bağlıyorum ben oyundaki insanlar suanda %90'ı craft işine sardı farm yapan yok ben craft yapmak istemiyorum farm yapmak istiyorum ben ve benim gibi solo veya duo oyuncular var yöneticilerin bizide düşünmesini istiyoruz artık şu farm işine bir el atıp balance yapmanız gerekiyor oyunu oynamak istiyoruz keyf almak istiyoruz ama tadımız tuzumuz kaçtı zaten son 1 aydır sadece serverin büyük çogunlugu 30 dk online olup Dungeon yapıp çıkıyor lütfen bi el atalım

Not : şunuda belirtmek istiyorum Malum oyun ekonomisi yükseldi çevremde çogu kişinin oraya geçme planları yaptını duyuyorum lütfen en kısa sürede bir çözüm bulun yoksa Rise Online'da kötü etkilenicek bu durumdan.

deniz4343

Üye
+1 Arkadaşin yazdiklarina harfiyen katiliyorum ek olarakda şunu eklemek istiyorum. Bu durumu abartdimizi düşünüyorsaniz 2 3 acount oluşturup bir farm yapin 2 3 saat. hem emek hem vakit harciyoruz bişeyler beklerken tam tersi bide elimizdekinden oluyoruz. gelir gideri karşilamiyor bile...

Tanerrr

Üye
Drop oranları daha kısılmalı.Drop artsa ne oclak zaten itemler para etmıyor

SessizCogunlugunSesi

Üye
Kısılması gerekiyorsa kutulardakini kıssanlar farmdakini değil.Nasıl geliştirecek insanlar kendilerini ?Her şeye para gözüyle bakıyorsunuz belki ben aynı itemden 50 tane düşürcem gidecem basmayı deneyecem,kendi itemimi yapmaya çalışacam.Bu farm sistemiyle herhal 1 yıl sürer 50 tane düşürmek.

Alkoer

Üye
Drop oranları daha kısılmalı.Drop artsa ne oclak zaten itemler para etmıyor
Drop artsın item fiyatları daha da ucuzlasın. Yap itemi çık pk ya.

Lütfen oyunu sadece ticaret amaçlı düşünmeyin.

Şuan drop oranları rezalet olduğu için insanlar gb sini iteme yatırmak istemiyor çünkü karşılığını alamıyor. Pk çıksa 65lv cap, bug ve yetersiz itemden keyifli pk olmuyor. Oyuncular ne yapsa keyifli bir ortam yok.

Aynı arkadaşın dediği gibi dün gece 23:05 oyuna girdim 23:30 zindan bitti çıktım. Çoğu oyuncu bu şekilde.

Drop oranları kesinlikle oyunu değiştirir.

HeaveN

Üye
Farm drop atması tabi dostum şans bazen arka arkaya atıyo bazen uzun sürüyü sunucu değiştirip denemeni tavsiye ederim .

Tanerrr

Üye
Drop artsın item fiyatları daha da ucuzlasın. Yap itemi çık pk ya.

Lütfen oyunu sadece ticaret amaçlı düşünmeyin.

Şuan drop oranları rezalet olduğu için insanlar gb sini iteme yatırmak istemiyor çünkü karşılığını alamıyor. Pk çıksa 65lv cap, bug ve yetersiz itemden keyifli pk olmuyor. Oyuncular ne yapsa keyifli bir ortam yok.

Aynı arkadaşın dediği gibi dün gece 23:05 oyuna girdim 23:30 zindan bitti çıktım. Çoğu oyuncu bu şekilde.

Drop oranları kesinlikle oyunu değiş
drop artsın dıyorsun arc sword 5m olur senın dedıgın olsa

Unbeatable

Üye
Drop artarsa carft yapmanında bi mantığı kalmaz gerçi şuandada yapmanın Bi mantığı yok özellikle weapon craft yapılmaya değmez

SessizCogunlugunSesi

Üye
Drop artarsa carft yapmanında bi mantığı kalmaz gerçi şuandada yapmanın Bi mantığı yok özellikle weapon craft yapılmaya değmez
Bu nasıl mantık sen craft yapcaksın diye biz item kasamayacakmıyız.Ben craft yapmıyorum,yapmayıda düşünmüyorum.Siz craftı seviyor olabilirsiniz ben sevmiyom.

Shrimp

Üye
Craft yapmak her oyuncunun zorunlu olarak yapacağı bir aktivite değil ki bunu malum oyundaki delos mafyaları gibi belli başlı clanlar çökmüş durumda , gerçekten çok acı bir gerçek büyük hevesler ile başladığımız ekip arkadaşlarından kimse kalmadı oyunda , üç aktif clan olarak başladığımız oyunda ortalama bir clanda akşam saatlerinde 30-35 arası online olurdu şimdi 5-6 kişiyi geçmiyor ve bu giren arkadaşların yarısı sadece dungeon ve crystal eventlere katılıp çıkıyorlar , piyasa dengesi nasıl sağlanır bilmiyorum ama yani sonuçta yaratık kesip item alıp güçleneceğimiz bir oyunda item temin edemiyoruz iki ay önce karakterimde ne varsa sadece 1 gblik item koydum diyebilirim oyun zevki kalmadı

Alkoer

Üye
drop artsın dıyorsun arc sword 5m olur senın dedıgın olsa
Dostum 1m olsun. Doldur 1 çanta + bas.

Ben şahsen +7 alacak parayı toplayamadım solo 2-3 saat oynamayla. Ama ucuz olsaydı şuan +7 vardı elimde.

Droplar artsın derken herşeyin bir usulü var. Arch sword düşsün ama uniq-legendary-mythic daha az oranlarda düşsün. Bir denge olsun.

Betada arch sword takan görmedim. Arch sword dediğin ezik bir item. Daha bunun üstüne 3 sınıf silah var. Daha da gelecek yeni sınıflar

İtemsizlikten ne zevkle farm atılıyor ne pk.

Lütfen oyundaki itemi gb-tl olarak görme. Sen bu iteme nasıl daha rahat ulaşırsın onu düşün.

( zindan dan 40gb takı düşürüp item dizenler keyifli onlar hariç)

Tanerrr

Üye
Dostum 1m olsun. Doldur 1 çanta + bas.

Ben şahsen +7 alacak parayı toplayamadım solo 2-3 saat oynamayla. Ama ucuz olsaydı şuan +7 vardı elimde.

Droplar artsın derken herşeyin bir usulü var. Arch sword düşsün ama uniq-legendary-mythic daha az oranlarda düşsün. Bir denge olsun.

Betada arch sword takan görmedim. Arch sword dediğin ezik bir item. Daha bunun üstüne 3 sınıf silah var. Daha da gelecek yeni sınıflar

İtemsizlikten ne zevkle farm atılıyor ne pk.

Lütfen oyundaki itemi gb-tl olarak görme. Sen bu iteme nasıl daha rahat ulaşırsın onu düşün.

( zindan dan 40gb takı düşürüp item dizenler keyifli onlar hariç)
kardesm bu devırde artk hersey para.Oyun parası ne kadar degerlı olursa o kadar cok user olur rekabet olur canlanma olur

wultrox

Üye
Yetkili abiler bakın oyunda farm bitti şuanda tüm serverda slotlarda 1-2 solo adama ya denk geliyoruz yada gelmiyoruz 3 gündür 2 arkadas farm yapıyoruz yaklasık 2-3 saat Grim Reaper - 2 saat kadar Runic Golem - 3 3.5 saat Flame Rock kestik 2 65 level Battle priest 0 drop 15-20m kişi başı giderimiz oldu pot gideri ve bunu kaşılamadı.
Artık oyunda drop oranlarının yükselmesi gerekiyor sebebi şu eskiden 40-50m civarında +1 mino +1 golden snake satılıyordu saatte 1 belki 2 tane dropluyorduk kurtarıyordu şuanki drop sistemi saatte 1 tane drop alsak bile ki alamıyoruz 8-10m'e düştü itemler drop alsakta kurtarmıyacak artık şu drop işine el atın lütfen gerçekten oyuncu kaybının %50 sini bu rezalet farm sistemine bağlıyorum ben oyundaki insanlar suanda %90'ı craft işine sardı farm yapan yok ben craft yapmak istemiyorum farm yapmak istiyorum ben ve benim gibi solo veya duo oyuncular var yöneticilerin bizide düşünmesini istiyoruz artık şu farm işine bir el atıp balance yapmanız gerekiyor oyunu oynamak istiyoruz keyf almak istiyoruz ama tadımız tuzumuz kaçtı zaten son 1 aydır sadece serverin büyük çogunlugu 30 dk online olup Dungeon yapıp çıkıyor lütfen bi el atalım

Not : şunuda belirtmek istiyorum Malum oyun ekonomisi yükseldi çevremde çogu kişinin oraya geçme planları yaptını duyuyorum lütfen en kısa sürede bir çözüm bulun yoksa Rise Online'da kötü etkilenicek bu durumdan.
Kastıığı her coinsi sitelere satan. 5 ayda sıfır item yapan bir arkadaş sanıyorum. seninle aynı farmlayıp coinsleri satmayan pk'da dragona oynuyor, bos farmlıyor :)
''arc sword alam , günde 10 saat runic 5 saat venom 4 saat flame kesem. çıkan coinsleri hemen siteye satam. sonra foruma konu açam. yatam kalkam devam edem''
devam ke böyle reis.

Ayarsız

Üye
dün gece 6 saat kesintisiz grim reaper döndük 3 kişi ve 0 drop ... kar zararı bir kenara bırakın verilen emeğin ve yorgunluğun karşılığı 0 . Tamam drop oranlarının arttıılması ciddi bir enflasyona yol açacak ve zaten dipte olan pazar fiyatlarını daha da aşağı çekecek bunun farkındayım ancak piyasadaki dropları eritme yolu farmdan kısarak olmamalı , etkinlik kutuları girdiğinden beri herşey alt üst oldu , bence ayar chestlere çekilmeli ve balance ordan kurulmaya başlamalı

Tanerrr

Üye
Droplar daha da kısılmalı chestlerın dropları en az 4 kat azaltılmalı . Her yer ıtem dolu para etmıyor gunden gune fıyat dusuyor.Oyunun su an en ıyı zırhları 100k saka gibi.Gorev itemleri giyildikten 1 hafta sonra silinmelidir

MaRaKeSH

Üye
Craft yapmakla farm yapnak arasında çok fark arkadaşlar. Oyunda oturmayan şey bu zaten farmcı drop düşmediği için şikayet ediyor. Pazarcı item para etmediği için şikayet ediyor. Asıl olay oyunda item alışverişi yapılmıyor olması aslında. Pazar fiyatları şu anda makul seviyeleri ulaşmış durumda abartı bir durumda değil ama bu farm yaparak bi yerlere gelmek isteyen arkadaşlarımıza engel olmamalı. Oyuna item kutulardan giriyor oda zaten şansa bağlı bence elit itemlerin kullanabilir duruma geçmesi gerekiyor. Bu serverin ciddi sorunu var olan itemin silinememesi zaten. Ama farmla ama başka şekilde bu itemlerin pazara girdiğini açıkça gösteriyor. Farm slotlarının boş olmasınıda item fiyatlarının düşüklüğüne bağlıyorum. Kısacası drop oranlarında bir sorun yok bence item satılmıyor piyasa tıkandı

MontesQue

Üye
Kastıığı her coinsi sitelere satan. 5 ayda sıfır item yapan bir arkadaş sanıyorum. seninle aynı farmlayıp coinsleri satmayan pk'da dragona oynuyor, bos farmlıyor :)
''arc sword alam , günde 10 saat runic 5 saat venom 4 saat flame kesem. çıkan coinsleri hemen siteye satam. sonra foruma konu açam. yatam kalkam devam edem''
devam ke böyle reis.
şuana kadar temiz 10K verdim oyuna 1m bile satmışlığım yok ben kumarbazım dostum anvil ilgi alanım droplarım itemi anvile giderim 3 tane karakterim var 1 orta alt diger 2'si orta üst seviye durumdalar yazdıklarımı hangi kafayla okudun bilmiyorum ben coins'ten vs bahsetmedim ben saatlerce farm atip kayde deger 3-5 item kasıp anvilde şansını denemek istiyen tayfadanım sen memnunsan serverin hali hazırdaki farmından benim açtığım konuyla ilgilenmiceksin zaten hiç birşeyin gelişmeme sebebide bu oyuncuların birbirine olan anti patileri yüzünden ben burda bir çok arkadasın durumunu izah ettim kendi yaşadıgım ve gözle görülür ciddi derecede ölmüş farm sisteminden bahsettim sen kalkıp bunu benim birşeyler kasıp satma senin tabirinle TL kazanma çabasında oldugumu düşünüyorsun dostum ön yargılarını yık farmın iyi olmasını istiyen herkez TL kazanmak istiyor anlamına gelmez çok şükür maddi durumum iyi işim var gücüm var günde 4-5 saat oyun oynayıp kendi çapımda keyf almaya çalısıyorum he sana bunu burda izah etmeme gerekte yok aslında ama işte anlatıyım dedim sana göre serverın bir takım sorunlarını dile getiren herkez para kazanmak istiyor anlamına geliyor bunu anladım o yuzden kardeşim katılmıyorsan yazdıklarıma o basit bakış açınla eleştirme ben şahsi olarak yaşadıgım problemi dile getirdim ama katılırsın ama katılmazsın kalkipta konuyu farklı yere çekmen iftira atar cinste yafta yapman senin kişiligini karakterini gösterir :)

Jacques

Üye
Bunun sebebi tamamen upgrade sistemi 10 oyuncudan 1 i upgrade yapıyor yapmıyor.

Oyunun ekosistemi bozuk upgrade sistemini çok zor yaptılar iyi bir şey gibi sonra baktılar oyunda item birikiyor ee bunu nasıl eritelim hoop dropları kısalım hoop farmcılar oyunu bıraktı insanlar oyunu bıraktı ekosistem iyice çöktü upgrade sistemi kolaylaştırılmalı +9 upgrade açılmalı rebirthe benzer bir sistem getirilmeli oyuncular upgradeden korkmamalı ki oyundan item çıksın oyundan item çıkarsa farmıda bu kadar kısmanıza gerek kalmaz czde deathlordlarda insanlar farm yapar etraf şenlenir akşam eve geldik mi niye 2 saat sohbet muhabbet farm atmayalım ki arkadaşlarla herkesin karekteri ruhu 7/24 pk ya uygun değil.

SiNiSTeeR

Üye
valla bende arkadaşa katılıyorum tamam hala gelişmekte olan bi oyun anlıyorum ama siz bu farm işine upgrade işine çözüm bulamazsanız oyuncu kalmıcak gibi duruyor. oyun açıldığı zaman oyuncu sayısı nasıldı şimdi nasıl

Jigglypuff

Üye
Sistem mağazandan pot alamaya zorluyor , solo oyuncunun oyunda bir şey yapması imkansız , zamanında hatalı yapılan işlerden dolayı itemde crafta atı alan üsküdarı geçti , alınan bir kararla tüm emeğin anında hiç olabilir , yeni oyuncu gelmiyor başlamak istemiyor. Sistem değişse ne olacak talep yok ki , test server oldu zaten iyice bir kaç saat toplayıcılık yapıp yaparsam etkinlik yapıp çıkıyorum kafam rahat uğraşamam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt