Snowball Etkinlik Yetersiz SLot!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeaveN

Üye
Selam Snowball toplucağız ama imkansız , geçen böyle yaptınız Slot mevcut millet bide row bırakmış,

- Bide çok yanlış yapıyosunuz bu işi böyle bir etkinlik olamaz fırsatçılar adam toplamış 2 bin tane satıyo tek kişi, düzgün birşey yapsanız insanlar yararlansa keşke.

Etkinlik yapan adam sinirlenip bırakıyo, yapın 20 25 slot kassın millet etkinlik sonuçta millet topluyo topluyo bırakmıyo slot bide satıyo.

Şu etkinlik gelen şeyler lütfen satılmasın artık !!

Satılan şey bırakmıyo millet aç gibi topluyo açıkcası...

- Bi ayar çekerseniz seviniriz etkinlik gelen şeyler satılmasın adam toplasın Pk 'sına farm gitsin yapışmış millet slot çıkmıyoda ayıp valla.

Lady

Üye
Haklı. 30 kişi bir tane snowman'e vuruyor. Önceki etkinlikte de aynısı yaptınız. Bu işte bile damla damla veriyorsunuz. Rowa ile de etkinlik mi yapılır ne diyeyim daha size. :mad:

HeaveN

Üye
@GrejuwalTRl Şuan slotlar dolu hep kimse çıkmıyor, 1 hafta geçsin rahatlar millet heycan yaptı haliba ondan böyle deli gibi topluyor, bide kar topu satılıyo ondan çıkmıyolar.

Yılbaşı Kartopu satılması kadar saçma birşey yok. Bingo para bulan buldu zaten.

BrhnGndz

Üye
Hiç işimiz yok kartopuna 30 kişi vuracağız. Satıldığı için de slot hiç boşalmayacak. Etkinlik tam olarak bu, değil mi ?

Balerion

Üye
@BEARFACT @Vision
Sayin yoneticiler lütfen çok rica ediyorum etkinlik itemlerini satılamaz yapin ve slotu arttirın. Şu an slottan 5 bin kisi var ve tamamen ticarete döndü. adamlar kardanadamda 18 saat row açiyor lütfen herkesin katılıo keyif alabilmesi icin daha cok slot yaratıo satılamaz droplar olacak sekilde degistirin bunu lütfen...

GrejuwalTRl

Üye
@BEARFACT @Vision
Sayin yoneticiler lütfen çok rica ediyorum etkinlik itemlerini satılamaz yapin ve slotu arttirın. Şu an slottan 5 bin kisi var ve tamamen ticarete döndü. adamlar kardanadamda 18 saat row açiyor lütfen herkesin katılıo keyif alabilmesi icin daha cok slot yaratıo satılamaz droplar olacak sekilde degistirin bunu lütfen...
kanka dün aksam ki mini patch ile row atak kapatıldı dediler. Ayrıca slotların coğaltılması lazım madem bir event düzenleniyorlar bu eventte tüm userlerin faydalanması lazım belli bir kesimin degil bu yüzden slotların arttırılmasını istiyoruz bir eventte de userin istedigi olsun lütfn. Yoksa buna bir cok oyuncu erişemeyecegiz.

HeaveN

Üye
@GrejuwalTRl Slot çok olsada yine aynı oluyor Etkinlik gelen toplar 50k satıyo millet baya para ediyor, satılmasa tek görev yapıp adam zaten boşaltcak o slot.

Analiz sıkıntı var görev tamamlasın çıksın adam aynı adam kaç gündür top topluyo bide yan char getirmiş satılmıcak hiç birşey görev item bassın farm , pksına çıksın adam.

Zaten etkinlik ömür boyu deil bitcek yapamayanlar yapsın.

Balerion

Üye
@GrejuwalTRl Slot çok olsada yine aynı oluyor Etkinlik gelen toplar 50k satıyo millet baya para ediyor, satılmasa tek görev yapıp adam zaten boşaltcak o slot.

Analiz sıkıntı var görev tamamlasın çıksın adam aynı adam kaç gündür top topluyo bide yan char getirmiş satılmıcak hiç birşey görev item bassın farm , pksına çıksın adam.

Zaten etkinlik ömür boyu deil bitcek yapamayanlar yapsın.
İte non tradeable olsa hatta 500e ulaşınca artık birikmese kasaya bile konamasa o adam onu yapmaz. Belki slot arttirmaya bile gerek yok o adam onu yapmasa once sen gider alirsin etkinlikten istedigini sonra ben ama öyle yapmıyorlar işte. Amaç ne hic anlamadım. Ayrica row atak kapatması daha kotü bu sefer makro acıyorlar elle oynayan hiç yetişemez

GrejuwalTRl

Üye
İte non tradeable olsa hatta 500e ulaşınca artık birikmese kasaya bile konamasa o adam onu yapmaz. Belki slot arttirmaya bile gerek yok o adam onu yapmasa once sen gider alirsin etkinlikten istedigini sonra ben ama öyle yapmıyorlar işte. Amaç ne hic anlamadım. Ayrica row atak kapatması daha kotü bu sefer makro acıyorlar elle oynayan hiç yetişemez
kanka +500 olunca almasın diyorsun da bu sefer baska hesap getirir adam. bunun onune geçmek için trade pazar bloke olacak bu etkinlik itemlerinde ama yapmıyorlar malesef benim vaktim yok etkinligi kovalamaya bakıyorum her yer full pk geçiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt