Soa Vs Royal Vol.2 (Db Primiz Olsa Keserdik Kanzi Xd Xd)

Riposte26

Yeni Üye
Malum şahsın 29.05.2025 tarihinde kick platformundaki yayında yapmış olduğu dümen beyanlara(bu partiye bi db pri koysak sizi her türlü keseriz) verilen cevap videosudur.
Bir db değil 2 db gelsen şu an towna atamazsın sonuç değişmez xd
Bahaneleri bir kenara bırakıp kabullenme vakti! Ağzınızı da toplayın!

Son düzenleme:

magebu

Yeni Üye
Bu videoyu hangi kafayla paylaştınız anlamış değilim. Ben saçma sapan bir video izledim . VS atıp yendiyseniz onun videosunu paylaşında neşemiz yerine gelsin.

SavciBey

Yeni Üye
Ne bu şimdi, Fuat madara olmuş diye link paylaşıyolar, geliyoz bakıyoz alelade bir video. Şimdi Fuat 'ı yenmiş mi oluyorsunuz? Kendinizi bu kadar düşürmeyin bence. Üzüldüm adınıza

magebu

Yeni Üye
Siz bu işi yapmak istiyorsanız, gerçek anlamda ROYAL klanını VS ye davet edersiniz, yada 1V1 asas VS daveti yaparsınız. Kendim için diyeyim, bu şekilde belli başlı ekiplerle 10 defa karşı karşıya geldiysek birkaçdefa biz almışızdır, birkaçdefa onlar almıştır. Ha siz davet edin, kabul etmezlerse "Haha korkak" der gülersiniz.

Riposte26

Yeni Üye
Siz bu işi yapmak istiyorsanız, gerçek anlamda ROYAL klanını VS ye davet edersiniz, yada 1V1 asas VS daveti yaparsınız. Kendim için diyeyim, bu şekilde belli başlı ekiplerle 10 defa karşı karşıya geldiysek birkaçdefa biz almışızdır, birkaçdefa onlar almıştır. Ha siz davet edin, kabul etmezlerse "Haha korkak" der gülersiniz.
bizi zıplaya zıplaya kenara vsye davet ettikten sonra alınmış bir video bu arkadaşım. oyun bilgin varsa tartışalım yoksa müsade alalım senden. gerekli açıklama zaten yazıyor yukarda okuman yazman varsa eğer

magebu

Yeni Üye
VS bu değil arkadaşım, bu aranızda kapışmışsınız. VS nedir onu bilmiyon daha. Oyun bilgim var da, oyun bilgisi sıfır olan birine laf anlatmak zor gerçekten. Sen avun böyle ne diyim.

SavciBey

Yeni Üye
Klan adını değiştirmenin zamanı gelmiştir, rüştünüzü ispatlamış oldunuz. Yeni klan adınız "FUATI KESTİK BİZ"

Riposte26

Yeni Üye
VS bu değil arkadaşım, bu aranızda kapışmışsınız. VS nedir onu bilmiyon daha. Oyun bilgim var da, oyun bilgisi sıfır olan birine laf anlatmak zor gerçekten. Sen avun böyle ne diyim.
VS: İki kişi veya iki takım arasında yapılan savaş mücadelesi anlamında kullanılır.

SavciBey

Yeni Üye
Rekabet dozajının yüksek olduğu, yeteneğe dayalı younlarda, oyuncular diğer rakipleriyle dengelerini ölçmek için bu kalıbı bulmuştur. VS gel diyerek diğer oyuncuyu ya da takımı karşılaşmaya çağırırlar ve bu karşılaşmanın neticesinde kimin daha iyi olduğu ortaya çıkmış olur. VS versus (karşı) kelimesinin kısaltılmışıdır. Yani VS çağırın adamları, öyle bowlda 50 defa kesilip birdefa kesince bunun videosunu paylaşıp birde 9 IQ bir şarkı ile süsleyince olmuyor. Hem VS çağırında birşeyler izlemiş olalım bizde, hakemi olsun canlı yayını olsun, daha ileri gidelim handcam vs olsun. Karşılaşma gibi olsun yani. Çocukça değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt