Solo Asas Ne Zaman Oynanabilir Hale Gelir?

N3v3N

Üye
Resmen algı yapılıyorlar. Eminim bunları yazarken gülüyorlardır ama sorun bunlarda değil bunu anlayamayan yönetimde. dual 8 hatred ile 7 vixenli okçuyu kesemiyorsan oyunu oynama sen. 7 sunshard ile tek elimde çay içerek keserim ki asas diğer joblara göre en kötü olduğum job. Okçularla ilgili bir problem yok hatta 1v1 de onlarda berbat durumda tek sorun 5 parti okçu sürekli cz lerde z skill yapıyor 500 vurarak adam kesiyorlar kimde kalırsa ve pk zevkini azaltıyor bu durum.

Levo aarvarda başladığı sıralarda bir yayınında itemli bir assasla takıldı. O yayında itemli bir warriorla vs attı ve kritik bile basmadan çok rahat kesti rakibi :D Assas oyuncusu olmayanlar bile assasla milleti rahatça kesiyorlar.

Son düzenleme:

metnhdl

Üye
Asaslar oyunun en bufflı çarı net bunu sana madde madde yazıyım.
1-) Asasların görünmezliği sanki gm gibi kayboluyor, yani malum oyuna kıyasla light feet gibi efektler de görünmüyor bu da solo oyuncuların lup u yoksa direk gafil avlanması demek. Mesela malum oyunda mage bile çıkıp gezebilirken burada team olmadan çıkamaz asla bir solo mage asasa vs kafa tutamaz. 2 tane 7 golden al pazardan 10 gb lik mage ve bp yi çok rahat kesersin.
2-) Atlama skilli + en hızlı job + ani ve aşırı hasarlar... ve çok seri R ve çok fazla R hasarı Malum oyunla kıyasla sonuçta kopya oyun olduğunu bilmeyen yok, asas R si 300-400 R hasarı olmaz ve malicesiz bu hasarlar. 2 skill e 1 r vurması lazımken asas her skille r ekleyebiliyor.
3-) Seri cc alması...
4-) Aşırı derecede el düşürmesi : Tek asas bile 3 kere heal de el düşürdü. Malum oyunda ise 10 yılda tek asasın el düşürdüğüne daha şahit olmadım.
5-) Malum oyuna göre daha az ve seri skill, kolay oynanış.
6-) 2 tane kör etme yeteneği, smoke bomb ile alan kör etme ve tekli kör etme skilleri
7-) 85 cap ile gelecek confuse skilleri vb ilave skilleri görünce çoğu kişi oyunu bırakacak zaten yine de anlatayım confuse skill i, skill barınızı kapatıyor ve hiç bir skill basamıyorsunuz heal alamazsınız escape attamazsınız hasar aldığınız için town atamazsınız pot basamazsınız, asas her çardan hızlı olduğu için koşarak kaçamazsınız magelerle ve okçularla atlarsanız (step back, bling) o da atlar yani sadece ölmeyi bekliyorsunuz.
En büyük sorun Aarvad'da bunları söyledik sonra herkes çarını açınca ağır nerf getirirseniz eğer tepki alırsınız diye. Dinlemediler merak ediyorum şuan bu hard para yatıran oyuncular bir bp filan dizsin ne yapabiliyorlar aynı hatta çeyrek seviyede itemli asaslara merak ediyorum. Aarvadda +7 imperial set +7 jade (asas anti) li warior çarımla asastan 5500 hasar yediğimi biliyorum malice vs yok. Asas her tür oyunda zayıf oyuncu tekleyebilir tank tekleme bir buraya özgü Lol de mesela kha zix ne yapar adc keser. Tank sion a tek atmaz ya da savaşamaz. Denge ekipleri berbat durumda ve herkes bunu sabote ederek kendi çarı çıkarına yorum yapar olmuş. Her çarı oynadım tek sorun net asas.
10 gblik priesti çok rahat kesermisin komik olma ahahah spike vurdukdan sonra vurabilceğin diğer skillerin hepsi çöp kardeş spike a 10k kaldırdıkdan sonra dönüp 2 vursun priestte gör ebenin ötekesini ya asas oynamadan asasları kötülemeleri yok mu kardeş asas rogue adı üstünde suikast dimi girip araya 1 2 kişi kesmesi lazım dimi gir araya 1 kiişi kes bakalm keseibliyormsn komik olmayın warrriorn skili ile priestin skili seri seri vuruyor ama bir asasin spike kadar damage vuruyor asasda ise bir tek spike var diğerleri çöp! gelelim farma istersen full 9 ol bir okçudan kutu alma şansın yok üzerine bir priestten kutu alma şansnda yok mümkün değil bi iki tarafıda oynayn ondan sonra konşn bakalm

DeadLegion

Üye
Ben warrior olara dv de solo gezemiyorum. Gittim equalizer+7 kalkan aldım. Yine bana mısın demiyorlar. Tek bir asas bile Kalkanlı halimle maks 10 saniyede kesiyor.

Kalkan takmadan dalmayi denedim skill bar kilitleme, kör etme derken 5 saniye hicbisey yapamiyorsun ve ekran açılana kadar assas kesmiş oluyor :)

Yetmedi 72 defans, 70 atak, 10 master build yaptım. 5k HP regen 10 sn sürüyor, 10 saniye daha fazla ayakta durabiliyorum. Fakat bu da kaçınılmaz sonu sadece ertelemis oluyor :D 10 saniye sonra kesiyorlar. Kimisi de regen bastigimi farkedip kaçıyor. 10 sn sonra gelip dalıyor. Bu sefer kalkan takip kaçayım diyorum. 72 def verdiğim için kalkanla scli 2200 civarı defans oluyor. Mana shield bitince yine ölüyorum.

Ne denediysem olmadı. Kesilmemek üzere dizayn edilmiş bir sınıf var karşımızda. Sadece R leri 250 üzeri damage vuruyor. 2 pot arası 2 sn ve bu sürede 4 R vuruyorlar. Bastığımız 800hp potlar bu R hasarları bile karşılamıyor.

Yeni serverlara 85 cap geldiginde ne demek istediğimi neyle karşı karşıya olduğunuzu çok daha iyi anlayacaksınız.
Malum oyunda burdaki war scythe denk gelen itemin atak hizi very slowdu her skill arasina r vuramiyordun. Burdaki hatred ayarinda olan daggerin atak hizi very fast. Burda da bu durumu ayni yapmislar. Silahlarin atak
10 gblik priesti çok rahat kesermisin komik olma ahahah spike vurdukdan sonra vurabilceğin diğer skillerin hepsi çöp kardeş spike a 10k kaldırdıkdan sonra dönüp 2 vursun priestte gör ebenin ötekesini ya asas oynamadan asasları kötülemeleri yok mu kardeş asas rogue adı üstünde suikast dimi girip araya 1 2 kişi kesmesi lazım dimi gir araya 1 kiişi kes bakalm keseibliyormsn komik olmayın warrriorn skili ile priestin skili seri seri vuruyor ama bir asasin spike kadar damage vuruyor asasda ise bir tek spike var diğerleri çöp! gelelim farma istersen full 9 ol bir okçudan kutu alma şansın yok üzerine bir priestten kutu alma şansnda yok mümkün değil bi iki tarafıda oynayn ondan sonra konşn bakalm
Kardesim bir suru true damage skilleriniz var ucup kaciyonuz asastan baska solo pkya cikabilen job yok oyunda ne istiyorsunuz anlamadim ki? Tamam asaslar tek atsin ama atamiyorsa da bir zahmet olsun istiyoruz carda minor var def basma var resist basma var cure var hem de priestten seri cure aliyor car. Bunca defansif skill koyulmaz yani. Madem adam kesemiyoruz diye yakiniyorsunuz. Asasin butun skillerinin hasarini artirsinlar ama minoru restore gibi yapsinlar ya da komple kaldirsinlar. Defansif skilleri de kaldirsinlar o zaman. Dash ve rush 2 skilinizden bahsetmiyorum bile. Dwde f1 pilotu gibi geziyonuz onlarla.

N3v3N

Üye
Malum oyunda burdaki war scythe denk gelen itemin atak hizi very slowdu her skill arasina r vuramiyordun. Burdaki hatred ayarinda olan daggerin atak hizi very fast. Burda da bu durumu ayni yapmislar. Silahlarin atak

Kardesim bir suru true damage skilleriniz var ucup kaciyonuz asastan baska solo pkya cikabilen job yok oyunda ne istiyorsunuz anlamadim ki? Tamam asaslar tek atsin ama atamiyorsa da bir zahmet olsun istiyoruz carda minor var def basma var resist basma var cure var hem de priestten seri cure aliyor car. Bunca defansif skill koyulmaz yani. Madem adam kesemiyoruz diye yakiniyorsunuz. Asasin butun skillerinin hasarini artirsinlar ama minoru restore gibi yapsinlar ya da komple kaldirsinlar. Defansif skilleri de kaldirsinlar o zaman. Dash ve rush 2 skilinizden bahsetmiyorum bile. Dwde f1 pilotu gibi geziyonuz onlarla.

Eksik geldi yazın.
75 capte 5-6k warriora vuran Assaslar var ama buna rağmen tek atamadiklari icin zayıf hissediyorlar kendilerini. 2. Saniyede kesmek onlar için büyük bir sorun. Tek skille kesmek istiyorlar. 0.5sn arayla skill ve R vurmak bile tatmin etmiyor. 0.1 sn arayla vursalar yine gelip warriorlara tek atamioz derler.

Ayrıca kritik basınca hicbirseyden odun vermiyorlar. 2x vuruyorlar, 2x can basiyorlar o sırada. Fakat iş warriora gelince 400 AP için 400 armor gidiyor. 400 AP ile 2x i geçtim fazladan %15 anca vurabiliyorsun.

AntiC4

Yeni Üye
Resmen algı yapılıyorlar. Eminim bunları yazarken gülüyorlardır ama sorun bunlarda değil bunu anlayamayan yönetimde. dual 8 hatred ile 7 vixenli okçuyu kesemiyorsan oyunu oynama sen. 7 sunshard ile tek elimde çay içerek keserim ki asas diğer joblara göre en kötü olduğum job. Okçularla ilgili bir problem yok hatta 1v1 de onlarda berbat durumda tek sorun 5 parti okçu sürekli cz lerde z skill yapıyor 500 vurarak adam kesiyorlar kimde kalırsa ve pk zevkini azaltıyor bu durum.
aksama clan arkadaslarından 8 hatredli bir char bul. sana vixeni de geçtim heartseekerle geleğim. Kesemezsen 50 k cashini alırım okey mi?

MmoRpg

Üye
5 mage 5 warrior 5 priest hepsi aynı etkiyi yapar skill spawn oyunu bu ne yazık ki sıfır yetenek . sıfır solo pk

Auxiliary

Yeni Üye
aksama clan arkadaslarından 8 hatredli bir char bul. sana vixeni de geçtim heartseekerle geleğim. Kesemezsen 50 k cashini alırım okey mi?
tm mantis de misin vs isteyen arkadaşlar golden snake ile geliyorum keserseniz buradan yazarsınız. 50 az 100 olsun.

Auxiliary

Yeni Üye
Asıl sen bp oynamamışsın zaten 10k alıp db atıp vuruyor akla bak. 10k nın istediği manadan haberin var mı ?? Bp de zaten 2k mana var bitane skill atınca direk mana yetmiyor skillere. Tek asas geldi heal aldım, db atıyorum el düşüyor can çok indi diye tekrar db ile uğraşmayıp bi heal daha alıyım diyorum bu sefer healde el düşüyor. saniyede 300 350 arası r yi 2 defa vuruyor çar priler seri vuruyor diyor hala. kaç vuruyor bir asasa +8 es ile bile 800 vuruyorsun. Asas 1800 1200 900 ve bunlara ek 300-350 r hasarı var bp nin 2 katı seri vuruyorlar atlama sıçrama 2x kör hızlı koşma görünmez gelebilme.... Araya girip 1-2 kişi kesmesi lazım derken niye kesmesi lazım bana açıklasana job dengesi nerede ben girip niye kesemiyorum o niye girip kesiyor ?? sorun bu değil mi zaten. Zayıf olanları teklesin bir şey demiyorum suikastçi hızlı da olsun ama verilen avantaj 1 değil 5 değil 10 değil. Aarvad da wariorla 5500 damage yiyorum imperial 7 + jade 7 vardı hem de def odaklıydım skillerin devamında da 3k altı hasar yok 9k can var ki bu hasarların araya 1 pot basana kadar ölüyor oyunun tank çarı bak tank. Suikastçi tank teklemez kafayı yemeyin oyunda herkes okçu diye ağlıyorlar bunlar niye okçu ço mu güçlü 1v1 de okçu tabiki hayır 600 vuruyor okçu ama 100 tane okçu cz de geziyor pk zevki 0 ama niye okçular sana söyliyeyim asasa dönebilirler ve okçu olup pk da atabilirler bu yüzden asasın farmını hiç olaya sokma.

N3v3N

Üye
Asıl sen bp oynamamışsın zaten 10k alıp db atıp vuruyor akla bak. 10k nın istediği manadan haberin var mı ?? Bp de zaten 2k mana var bitane skill atınca direk mana yetmiyor skillere. Tek asas geldi heal aldım, db atıyorum el düşüyor can çok indi diye tekrar db ile uğraşmayıp bi heal daha alıyım diyorum bu sefer healde el düşüyor. saniyede 300 350 arası r yi 2 defa vuruyor çar priler seri vuruyor diyor hala. kaç vuruyor bir asasa +8 es ile bile 800 vuruyorsun. Asas 1800 1200 900 ve bunlara ek 300-350 r hasarı var bp nin 2 katı seri vuruyorlar atlama sıçrama 2x kör hızlı koşma görünmez gelebilme.... Araya girip 1-2 kişi kesmesi lazım derken niye kesmesi lazım bana açıklasana job dengesi nerede ben girip niye kesemiyorum o niye girip kesiyor ?? sorun bu değil mi zaten. Zayıf olanları teklesin bir şey demiyorum suikastçi hızlı da olsun ama verilen avantaj 1 değil 5 değil 10 değil. Aarvad da wariorla 5500 damage yiyorum imperial 7 + jade 7 vardı hem de def odaklıydım skillerin devamında da 3k altı hasar yok 9k can var ki bu hasarların araya 1 pot basana kadar ölüyor oyunun tank çarı bak tank. Suikastçi tank teklemez kafayı yemeyin oyunda herkes okçu diye ağlıyorlar bunlar niye okçu ço mu güçlü 1v1 de okçu tabiki hayır 600 vuruyor okçu ama 100 tane okçu cz de geziyor pk zevki 0 ama niye okçular sana söyliyeyim asasa dönebilirler ve okçu olup pk da atabilirler bu yüzden asasın farmını hiç olaya sokma.

Aarvard deme reis. Assas cenneti olmuş server. Proteanin %70i assas. Kafa kafaya PK atamiyorsun. Bir assas party bı yerden diğeri bir yerden geliyor. Priestleri tekleyip kaçıyorlar. Assaslari eglendirecez diye PK kalitesi düştü. DC muhabbetlerinde de asaslardan şikayetçi olmayanı görmedim.

cancologlu

Yeni Üye
Buradaki muhabbetler iyice saçma gelmeye başladı. Job zaten Assassin ve ne demek olduğunu bilmeyen arkadaşlar var sanırım. Ortalama veya bir tık üstünde charım var ortalamanın üstünde pk ve vsde attığımı düşünüyorum abarttığınız kadar bir olayı yok. 5.600 canım var 4-5 mage vursa ölüyorsun , tormentle zye geldiğin an değil pot çiflemesi 3 tane 10 k gelse gene kurtulamazsın warriorlardan ki warriorun partisinde asas varsa descent kit skilleriyle kesin ölüyorsun. Rush 2 skili War Schytın vuruş rangesinden çıkana kadar genelde öldürüyor. Genel olarak job kıyaslamasında herkesin pozisyon ve ekibine bağlı olarak değişkenlik gösterdiği doğru ama abartı bir fark yok diye düşünüyorum sadece bowl pksında 100 tane okçu olması biraz işin tadını kaçırıyor ona da yapacak bir şey yok tekli skilleri güçsüz diye düşünselerde 3-5lileri gayet güçlü ve 500 tane adam 50 dmg atsada bowlda yürüyen bir nesne kalmıyor.

metnhdl

Üye
kardeş sen 8 hatretlı 8 setli asas bırakta keseme bi zahmet yani ki zaten bu adamın sana tek atması bile gerekiyor abi sonuçda üstnde paper set var yani bi zahmeeet ne vursn sana ne istiyorsn 500 mü 400 mü benim anlatmak istedigim şu kardeişim o kadar basit ki bak şimdi spike ile ben benim en güçlü spike ile vurdgm skili zaten bp seri seri vuruyor warrior seri seri vuruyor ozaman spike ne anlamı kalıyor ?

Nachden

Üye
hmm demek ki bu oyunun en iyi playeri sensin kankam önünde saygıyla eğiliyorum :)

farmer

Yeni Üye
merhaba amacım konuyu hortlatmak değil . ama gezerken denk geldim ve herkes fikrini yazabilir demiş.

Ben hiç bir oyunda görmedim ki 2 atıp geçim karşılıksız oyun deneyimi yaşayayım .
asasın amacı tek atmak kesip geçmek vs kafaları gerçekten güzel kafalar . Global herhangi bir oyunda da bu deneyimi yaşamaya çalışmanı tavsiye ederim muhtemelen aydınlanma yaşayacaksındır .

N3v3N

Üye
merhaba amacım konuyu hortlatmak değil . ama gezerken denk geldim ve herkes fikrini yazabilir demiş.

Ben hiç bir oyunda görmedim ki 2 atıp geçim karşılıksız oyun deneyimi yaşayayım .
asasın amacı tek atmak kesip geçmek vs kafaları gerçekten güzel kafalar . Global herhangi bir oyunda da bu deneyimi yaşamaya çalışmanı tavsiye ederim muhtemelen aydınlanma yaşayacaksındır .

2 atayım ölmeden çıkayım derken hiçbir oyunda bulunmayan bir karakter yaratıldı. Warriordan daha sağlam, warriorun 3 katı hasar cikarabilen, Light mageden daha mobil, priestten seri cure alabilen, nerdeyse full time kritik vurabilen bir sınıf.

Bu assas değil bambaşka bir sınıf. Sadece adı assas diye geçiyor. Tüm sınıfların maks özelliklerini içeren AllinOne sınıf gibi bişey.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt