Solo Asas Ne Zaman Oynanabilir Hale Gelir?

Opus Magnum

Üye
Asas zayıfsa başka bir classa oranla zayıf olmalı. Bu durumda güçlü olana yönelin.

metnhdl

Üye
Mesela yukarıdaki adam warriora 5.2k vurmus. Kaç vurmak isterdiniz?
Mageye 10k
Battle prieste 8k
Okcuya 7k
Warriora 6k ideal mı?

İzledigim yayıncılar assasla gayet güzel işler yapiyorlar. Partynin içine girip tekleyip ellerini kollarını sallayarak cikabiliyorlar.

kimden bahsediyorsun kardeşim 10k damage vurmuş

yetiyet

Üye
Solo pk dönemii 2004-2008de kaldı. Eğer bir job solo şekilde kill alacak kadar güçlü olursa gene solo oynanmaz, herkes o jobu alır parti olarak yargı dağıtır. Şuanda oyundaki açık ara en güçlü job, asas.

ImRIFOO

Üye
oyunun en güçlü karakterini asas yapmışlar.
%100 hızlı koşma koymuşlar partydeyken bile koşabiliyorsun.

balron

Üye
Solo pk dönemii 2004-2008de kaldı. Eğer bir job solo şekilde kill alacak kadar güçlü olursa gene solo oynanmaz, herkes o jobu alır parti olarak yargı dağıtır. Şuanda oyundaki açık ara en güçlü job, asas.

Yapma ya, Yeni serverda bir assas kas 75 e sonra git sırasıyla warrior, bp ve 3-5 li combo yapabilen okçuyla vs at bakalım ne oluyor

Son düzenleme:

yetiyet

Üye
Yapma ya allahın noobu. Yeni serverda bir assas kas 75 e sonra git sırasıyla warrior, bp ve 3-5 li combo yapabilen okçuyla vs at bakalım ne oluyor
ADASDAS eğer bir okçuya 3-5 yiyip ölüyorsan gelip burada insanlara noob diyemezsin. Hadi okçuyu da geçtim, asasla bplere ölüyorsan ADASDASD AS DA direkt bu oyunu bırak, ayrıca yeni sunucularda Galia'da 75 rogue oynuyorum, duruma göre okçu duruma göre asas. Gelip burada ağlama. Kaçma yakalama skilin var, en hızlı jobsun, dual 7 golden snake'le bile iyi damage çıkartıyorsun. Kendine heal atiyorsun, defans basıyorsun, cure aliyorsun. Pot çiftliyorsun say say bitmez. Git oyunu öğren şimdi gelip forumda ağlamak yerine. Ayrıca warrior dediğin jobun sence de bir suikastci sınıfını 1v1de alması gerekmiyor mu?
Hala gülüyorum ASDASD adam utanmadan asasla bplere öldüğünü yazıyor ASDASD gelip burada millete hakaret ediyor

Apak

Üye
Ekran görüntüsü solo oynadığım zamana ait değil fakat assasin hasarlarının az olduğunu düşünmüyorum.
5200dmage3.png

feelfree

Üye
Maliceli db'li adamlara vurduğunuz damageleri baz alıyorsunuz çok yanlış bir warriorun 5-6k damage yeme olasılığı yok o kişilerin üstü çırıl çıplak olmalı. İkinci ihtimal ise master 10 pasifi devreye girmiştir %20 ihtimalli kritik tutmuştur o şekilde damage çıkarmışsınızdır çok rahat 5-6k damage çıkartılabiliniyormuş gibi algı yapmayın.
Assassın pksı baştan aşağı rngdir kritiği tutmazsa kimseyi kesemez bunu en net 85 capte görürsünüz. Kendi aralarında vs atarken bile kritiği tutan yada potu daha çok çiftleyen kazanıyor.
Arkadaşın attığı video da ki bp'nin elinde eartshaker var sözde rangesi 1metre ama vurduğu mesafeye bakın swordla aynı resmen.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Siz istiyor dagger
Maliceli db'li adamlara vurduğunuz damageleri baz alıyorsunuz çok yanlış bir warriorun 5-6k damage yeme olasılığı yok o kişilerin üstü çırıl çıplak olmalı. İkinci ihtimal ise master 10 pasifi devreye girmiştir %20 ihtimalli kritik tutmuştur o şekilde damage çıkarmışsınızdır çok rahat 5-6k damage çıkartılabiliniyormuş gibi algı yapmayın.
Assassın pksı baştan aşağı rngdir kritiği tutmazsa kimseyi kesemez bunu en net 85 capte görürsünüz. Kendi aralarında vs atarken bile kritiği tutan yada potu daha çok çiftleyen kazanıyor.
Arkadaşın attığı video da ki bp'nin elinde eartshaker var sözde rangesi 1metre ama vurduğu mesafeye bakın swordla aynı resmen.

Siz istiyor daggerlar 10metreden vurmak
Siz istiyor malicesiz en az 5k vurmak
Siz istiyor herkese tek atmak
Siz istiyor hep assasa buf
Siz bilmemek assas oynamayi

feelfree

Üye
Siz istiyor dagger

Siz istiyor daggerlar 10metreden vurmak
Siz istiyor malicesiz en az 5k vurmak
Siz istiyor herkese tek atmak
Siz istiyor hep assasa buf
Siz bilmemek assas oynamayi
Senin üstünde var tırıvırı takı
Senin üstünde var tokmak
Senin üstünde var paper set
Sen yemek tek ağlamak assass güçlü
Sen bilmemek priest oynamayi

Auxiliary

Yeni Üye
Asaslar oyunun en bufflı çarı net bunu sana madde madde yazıyım.
1-) Asasların görünmezliği sanki gm gibi kayboluyor, yani malum oyuna kıyasla light feet gibi efektler de görünmüyor bu da solo oyuncuların lup u yoksa direk gafil avlanması demek. Mesela malum oyunda mage bile çıkıp gezebilirken burada team olmadan çıkamaz asla bir solo mage asasa vs kafa tutamaz. 2 tane 7 golden al pazardan 10 gb lik mage ve bp yi çok rahat kesersin.
2-) Atlama skilli + en hızlı job + ani ve aşırı hasarlar... ve çok seri R ve çok fazla R hasarı Malum oyunla kıyasla sonuçta kopya oyun olduğunu bilmeyen yok, asas R si 300-400 R hasarı olmaz ve malicesiz bu hasarlar. 2 skill e 1 r vurması lazımken asas her skille r ekleyebiliyor.
3-) Seri cc alması...
4-) Aşırı derecede el düşürmesi : Tek asas bile 3 kere heal de el düşürdü. Malum oyunda ise 10 yılda tek asasın el düşürdüğüne daha şahit olmadım.
5-) Malum oyuna göre daha az ve seri skill, kolay oynanış.
6-) 2 tane kör etme yeteneği, smoke bomb ile alan kör etme ve tekli kör etme skilleri
7-) 85 cap ile gelecek confuse skilleri vb ilave skilleri görünce çoğu kişi oyunu bırakacak zaten yine de anlatayım confuse skill i, skill barınızı kapatıyor ve hiç bir skill basamıyorsunuz heal alamazsınız escape attamazsınız hasar aldığınız için town atamazsınız pot basamazsınız, asas her çardan hızlı olduğu için koşarak kaçamazsınız magelerle ve okçularla atlarsanız (step back, bling) o da atlar yani sadece ölmeyi bekliyorsunuz.
En büyük sorun Aarvad'da bunları söyledik sonra herkes çarını açınca ağır nerf getirirseniz eğer tepki alırsınız diye. Dinlemediler merak ediyorum şuan bu hard para yatıran oyuncular bir bp filan dizsin ne yapabiliyorlar aynı hatta çeyrek seviyede itemli asaslara merak ediyorum. Aarvadda +7 imperial set +7 jade (asas anti) li warior çarımla asastan 5500 hasar yediğimi biliyorum malice vs yok. Asas her tür oyunda zayıf oyuncu tekleyebilir tank tekleme bir buraya özgü Lol de mesela kha zix ne yapar adc keser. Tank sion a tek atmaz ya da savaşamaz. Denge ekipleri berbat durumda ve herkes bunu sabote ederek kendi çarı çıkarına yorum yapar olmuş. Her çarı oynadım tek sorun net asas.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Asaslar oyunun en bufflı çarı net bunu sana madde madde yazıyım.
1-) Asasların görünmezliği sanki gm gibi kayboluyor, yani malum oyuna kıyasla light feet gibi efektler de görünmüyor bu da solo oyuncuların lup u yoksa direk gafil avlanması demek. Mesela malum oyunda mage bile çıkıp gezebilirken burada team olmadan çıkamaz asla bir solo mage asasa vs kafa tutamaz. 2 tane 7 golden al pazardan 10 gb lik mage ve bp yi çok rahat kesersin.
2-) Atlama skilli + en hızlı job + ani ve aşırı hasarlar... ve çok seri R ve çok fazla R hasarı Malum oyunla kıyasla sonuçta kopya oyun olduğunu bilmeyen yok, asas R si 300-400 R hasarı olmaz ve malicesiz bu hasarlar. 2 skill e 1 r vurması lazımken asas her skille r ekleyebiliyor.
3-) Seri cc alması...
4-) Aşırı derecede el düşürmesi : Tek asas bile 3 kere heal de el düşürdü. Malum oyunda ise 10 yılda tek asasın el düşürdüğüne daha şahit olmadım.
5-) Malum oyuna göre daha az ve seri skill, kolay oynanış.

Ben warrior olara dv de solo gezemiyorum. Gittim equalizer+7 kalkan aldım. Yine bana mısın demiyorlar. Tek bir asas bile Kalkanlı halimle maks 10 saniyede kesiyor.

Kalkan takmadan dalmayi denedim skill bar kilitleme, kör etme derken 5 saniye hicbisey yapamiyorsun ve ekran açılana kadar assas kesmiş oluyor :)

Yetmedi 72 defans, 70 atak, 10 master build yaptım. 5k HP regen 10 sn sürüyor, 10 saniye daha fazla ayakta durabiliyorum. Fakat bu da kaçınılmaz sonu sadece ertelemis oluyor :D 10 saniye sonra kesiyorlar. Kimisi de regen bastigimi farkedip kaçıyor. 10 sn sonra gelip dalıyor. Bu sefer kalkan takip kaçayım diyorum. 72 def verdiğim için kalkanla scli 2200 civarı defans oluyor. Mana shield bitince yine ölüyorum.

Ne denediysem olmadı. Kesilmemek üzere dizayn edilmiş bir sınıf var karşımızda. Sadece R leri 250 üzeri damage vuruyor. 2 pot arası 2 sn ve bu sürede 4 R vuruyorlar. Bastığımız 800hp potlar bu R hasarları bile karşılamıyor.

Yeni serverlara 85 cap geldiginde ne demek istediğimi neyle karşı karşıya olduğunuzu çok daha iyi anlayacaksınız.

MmoRpg

Üye
Merhaba,

Asas oynayan arkadaşlar varsa ve bana düşüncelerimde katılıyorlarsa konuyu güncel tutmanızı istiyorum.
Solo bir asas tek başına pk atabilmeli midir? Cevap evet. Çünkü her mmorpg oyunda olduğu gibi asasın özelliği bu...
Peki neden damage'ler bu kadar düşük?
Buffları silinmiş 75 level bile olmayan bir battle prieste itemli bir asas 2 skill vurur devam eder öyle değil mi? Değil. Adam pot basar, ölmez. Üzerine heal alır ve saçma sapan eli bile düşmeyen gate skillini kullanır :)
Tek başına bir parti adamın arasında 1 kişiyi gözüne kestirir girer bir şekilde keser kaçar değil mi? Hayır. Çünkü içeriye girip skillerini attığında damage atamadığını ve adamın hemen hpsini kendi başına %30'dan %90'ın üzerine çıkardığını görecek. Yetmedi 62 Magic Shield skilli üzerinde olmasına rağmen ilk atılan lr ok onu yere bağlayacak ve tekrar yürüme simülasyonuna devam etmek zorunda kalacak.
Buffları silinmiş bir paper mageye ne yapar itemli bir asas? Ben söyleyeyim içinden geçer devam eder. Ama yapamazsın çünkü itemli de olsan o adama 4 skill atman gerek o arada zaten heali gelecektir ve aynı senaryo. Öl magen çeksin ya da öl yürüme simülasyonu devam...
Okçu durur mause'unun tek tuşuna basarak 3-5 makrosunu açar aaa bir bakmışsın ölmüşsün.

Asas ne zaman oynanabilir hale gelir?
Her mmorpg oyunda olduğu gibi lafında ki o mmorpg leri sıralamanı istiyorum çünkü senin dürüst olduğunu düşünmüyorum.
Asas karakterinde yüksek defans skilleri yüksek ve devamlı basılabilir heal skilleri dash skilleri %cana göre vurma critick debuff gibi skilleri ben görmedim

Yüksek dps sıfır aoe skill seti kırılgan bir yapı ile donatılmış oluyorlardı. knight ve bu oyunun aksine karakterler arası '' balance '' vardı ve mmorpg oynuyorum diyen oyuncu kitlesinde genel bir oyun kültürü oluyordu.

Lütfen bana o oyunları sırala.

'' Buffları silinmiş 75 level bile olmayan bir battle prieste itemli bir asas 2 skill vurur devam eder öyle değil mi? Değil. Adam pot basar, ölmez. Üzerine heal alır ve saçma sapan eli bile düşmeyen gate skillini kullanır ''

Şimdi arkadaşın burada ki lafının özeti şu ; 2 skill + 1 r hasarını uyguluma süresi 1 saniye falan karşısına çıkan bir çarı 1 saniye içerisinde tekleyip geçmek istiyor . üzerinde buff yok diyor ama ne yazık kı ben inanmıyorum orta sekment itemli bir asas ile dorionda 1v1 deneyin 2 skill 1 r vurduğunda ya ölür ya ramak kalır pot dönse bile devam ettirilebilir hasara dayalı skill setine sahip bir asas priest elini kaldırmadan öldürür tabi o sırada bunu yapmaya çalışırsa araya kalkan buff cart curt girmiyorsa hp rec pot balıklar vs saymıyorum

'' Okçu durur mause'unun tek tuşuna basarak 3-5 makrosunu açar aaa bir bakmışsın ölmüşsün. ''
Şuan itemlerini de çok merak ettim . asas olarak macro muhabbetine girmende çok ironik gerçekten ey asaslar anlatın minör macrosu vs kullanmıyorum vs diyenlere bi hep birlikte gülelim. nasıl olsa iki yüzlülük bedava dimi ...

bir okçu sabit durup sadece pot dönüp 3lü5li macrosu ile bir asası kesemiyor daha önce klanalr arasında da denendi test edildi youtube da bile belki videolara denk gelebilirsin . asas oynuyorum diyenlerin çoğu balıkla potla ( hp rec ) dv de oynuyor mevcut miönr ve potları ile zaten şuan ölümsüzler ayrıca skill setlerinde bulunan dash ve diğer tüm klasslardan daha hızlı koşma özelliği ile istediği zaman fight başlatıp istediği zaman sonlandırma yeteneklerine sahipler .

Sadece asas oynama yeteneğini geliştir iyi forumlar iyi oyunlar

MmoRpg

Üye
+ olarak bplerin herhangi bir göz yaşına karşılık ekteki videoyu sizlere bırakıyorum. 20 metreden vurur ve asas yine ölür :DD

+1

Yönetimden destek bekliyoruz.
prieste kaç skill vurdu totalde kaç saniyede kesti xd senin söylediğini adam burada çürütmüyor mu . senin şuana kadar ki söylediğin her şey şaibeli ve ne yazık ki gerçek dışı . bak kırılma diye ağlıyorsun zırlıyorsun demiyorum yüzüne vurmuyorum

N3v3N

Üye
Ben warrior döndüm bro seri savage vuruyorum şu an. Gerek yokmuş kendimi yıpratmaya :)

Warrior skili %350 vuruyor. Savage skili %500 yazıyor fakat %700 vuruyor. Assasin diğer skillerinde de yazılan % değerinden %40 fazla vurmakta (kırmızı skiller hariç).

Warrior 0.8 sn arayla 1 skil ve 1.5 sn arayla R vurur.
Assasin 0.5sn arayla 1 skill ve R vurur.

Tercih sana kalmış.

AntiC4

Yeni Üye
Gelmez. Dual 8 hatred yap 7 vixenli okcuyu kesemezsin warrioru zaten imkansiz

Auxiliary

Yeni Üye
Resmen algı yapılıyorlar. Eminim bunları yazarken gülüyorlardır ama sorun bunlarda değil bunu anlayamayan yönetimde. dual 8 hatred ile 7 vixenli okçuyu kesemiyorsan oyunu oynama sen. 7 sunshard ile tek elimde çay içerek keserim ki asas diğer joblara göre en kötü olduğum job. Okçularla ilgili bir problem yok hatta 1v1 de onlarda berbat durumda tek sorun 5 parti okçu sürekli cz lerde z skill yapıyor 500 vurarak adam kesiyorlar kimde kalırsa ve pk zevkini azaltıyor bu durum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt