Opus Magnum
Üye

Asas zayıfsa başka bir classa oranla zayıf olmalı. Bu durumda güçlü olana yönelin.
Mesela yukarıdaki adam warriora 5.2k vurmus. Kaç vurmak isterdiniz?
Mageye 10k
Battle prieste 8k
Okcuya 7k
Warriora 6k ideal mı?
İzledigim yayıncılar assasla gayet güzel işler yapiyorlar. Partynin içine girip tekleyip ellerini kollarını sallayarak cikabiliyorlar.
Asas zayıfsa başka bir classa oranla zayıf olmalı. Bu durumda güçlü olana yönelin.
Solo pk dönemii 2004-2008de kaldı. Eğer bir job solo şekilde kill alacak kadar güçlü olursa gene solo oynanmaz, herkes o jobu alır parti olarak yargı dağıtır. Şuanda oyundaki açık ara en güçlü job, asas.
ADASDAS eğer bir okçuya 3-5 yiyip ölüyorsan gelip burada insanlara noob diyemezsin. Hadi okçuyu da geçtim, asasla bplere ölüyorsan ADASDASD AS DA direkt bu oyunu bırak, ayrıca yeni sunucularda Galia'da 75 rogue oynuyorum, duruma göre okçu duruma göre asas. Gelip burada ağlama. Kaçma yakalama skilin var, en hızlı jobsun, dual 7 golden snake'le bile iyi damage çıkartıyorsun. Kendine heal atiyorsun, defans basıyorsun, cure aliyorsun. Pot çiftliyorsun say say bitmez. Git oyunu öğren şimdi gelip forumda ağlamak yerine. Ayrıca warrior dediğin jobun sence de bir suikastci sınıfını 1v1de alması gerekmiyor mu?Yapma ya allahın noobu. Yeni serverda bir assas kas 75 e sonra git sırasıyla warrior, bp ve 3-5 li combo yapabilen okçuyla vs at bakalım ne oluyor
Maliceli db'li adamlara vurduğunuz damageleri baz alıyorsunuz çok yanlış bir warriorun 5-6k damage yeme olasılığı yok o kişilerin üstü çırıl çıplak olmalı. İkinci ihtimal ise master 10 pasifi devreye girmiştir %20 ihtimalli kritik tutmuştur o şekilde damage çıkarmışsınızdır çok rahat 5-6k damage çıkartılabiliniyormuş gibi algı yapmayın.
Assassın pksı baştan aşağı rngdir kritiği tutmazsa kimseyi kesemez bunu en net 85 capte görürsünüz. Kendi aralarında vs atarken bile kritiği tutan yada potu daha çok çiftleyen kazanıyor.
Arkadaşın attığı video da ki bp'nin elinde eartshaker var sözde rangesi 1metre ama vurduğu mesafeye bakın swordla aynı resmen.
Senin üstünde var tırıvırı takıSiz istiyor dagger
Siz istiyor daggerlar 10metreden vurmak
Siz istiyor malicesiz en az 5k vurmak
Siz istiyor herkese tek atmak
Siz istiyor hep assasa buf
Siz bilmemek assas oynamayi
Asaslar oyunun en bufflı çarı net bunu sana madde madde yazıyım.
1-) Asasların görünmezliği sanki gm gibi kayboluyor, yani malum oyuna kıyasla light feet gibi efektler de görünmüyor bu da solo oyuncuların lup u yoksa direk gafil avlanması demek. Mesela malum oyunda mage bile çıkıp gezebilirken burada team olmadan çıkamaz asla bir solo mage asasa vs kafa tutamaz. 2 tane 7 golden al pazardan 10 gb lik mage ve bp yi çok rahat kesersin.
2-) Atlama skilli + en hızlı job + ani ve aşırı hasarlar... ve çok seri R ve çok fazla R hasarı Malum oyunla kıyasla sonuçta kopya oyun olduğunu bilmeyen yok, asas R si 300-400 R hasarı olmaz ve malicesiz bu hasarlar. 2 skill e 1 r vurması lazımken asas her skille r ekleyebiliyor.
3-) Seri cc alması...
4-) Aşırı derecede el düşürmesi : Tek asas bile 3 kere heal de el düşürdü. Malum oyunda ise 10 yılda tek asasın el düşürdüğüne daha şahit olmadım.
5-) Malum oyuna göre daha az ve seri skill, kolay oynanış.
Her mmorpg oyunda olduğu gibi lafında ki o mmorpg leri sıralamanı istiyorum çünkü senin dürüst olduğunu düşünmüyorum.Merhaba,
Asas oynayan arkadaşlar varsa ve bana düşüncelerimde katılıyorlarsa konuyu güncel tutmanızı istiyorum.
Solo bir asas tek başına pk atabilmeli midir? Cevap evet. Çünkü her mmorpg oyunda olduğu gibi asasın özelliği bu...
Peki neden damage'ler bu kadar düşük?
Buffları silinmiş 75 level bile olmayan bir battle prieste itemli bir asas 2 skill vurur devam eder öyle değil mi? Değil. Adam pot basar, ölmez. Üzerine heal alır ve saçma sapan eli bile düşmeyen gate skillini kullanır
Tek başına bir parti adamın arasında 1 kişiyi gözüne kestirir girer bir şekilde keser kaçar değil mi? Hayır. Çünkü içeriye girip skillerini attığında damage atamadığını ve adamın hemen hpsini kendi başına %30'dan %90'ın üzerine çıkardığını görecek. Yetmedi 62 Magic Shield skilli üzerinde olmasına rağmen ilk atılan lr ok onu yere bağlayacak ve tekrar yürüme simülasyonuna devam etmek zorunda kalacak.
Buffları silinmiş bir paper mageye ne yapar itemli bir asas? Ben söyleyeyim içinden geçer devam eder. Ama yapamazsın çünkü itemli de olsan o adama 4 skill atman gerek o arada zaten heali gelecektir ve aynı senaryo. Öl magen çeksin ya da öl yürüme simülasyonu devam...
Okçu durur mause'unun tek tuşuna basarak 3-5 makrosunu açar aaa bir bakmışsın ölmüşsün.
Asas ne zaman oynanabilir hale gelir?
prieste kaç skill vurdu totalde kaç saniyede kesti xd senin söylediğini adam burada çürütmüyor mu . senin şuana kadar ki söylediğin her şey şaibeli ve ne yazık ki gerçek dışı . bak kırılma diye ağlıyorsun zırlıyorsun demiyorum yüzüne vurmuyorum
Ben warrior döndüm bro seri savage vuruyorum şu an. Gerek yokmuş kendimi yıpratmaya![]()