Solo bir oyuncu olarak memnun değilim

egemen

Üye
saatlerce uğraşıp 20 lvl olabildim ve görevlerden gelen exp oranları düşük, pot oranları dengesiz ve oyun şu an solo player dostu değil. Bunlar elbette düzeltilebilecek durumlar olduğu için şimdilik beklemedeyim ve inatla premiumsuz denemek istiyorum bu oyunu.

sadece içimdekileri burada dile getirmek istedim discord chati kapalı olduğu için

Mercanertesi

Üye
Solo bir oyuncu olarak yapacağın en hayırlı iş slotlara gidip party dilenmek malesef. Solo olarak oynayabileceğin bir oyun değil. Bak oynamak diyorum. End game fln uzaktan dahi göremezsin.

orkungenel

Üye
Solo bir oyuncu olarak yapacağın en hayırlı iş slotlara gidip party dilenmek malesef. Solo olarak oynayabileceğin bir oyun değil. Bak oynamak diyorum. End game fln uzaktan dahi göremezsin.
Solo kesinlikle yapılamaz haklı diyorsun. Bi ekip bulmak en hayırlısı.

Lasrok

Üye
Ben mi şanslıydım bilemiyorum. Oyuna başladığımdan beri her yer kalabalık worm görevlerinden itibaren hep birilerini buldum, bulamadığımda sunucu değiştirdim. Bu arada priest oyuncusuyum. Biraz daha aktif oynarsan görev yapacak party veya 1-2 arkadaş bulabilirsin bence. Aktiflikten kastım insanlara yazarsan, sunucu değiştirip bakarsan bulursun diye tahmin ediyorum.

Paris

Üye
Merhabalar, Bu konu hakkında olan önerilerinizi öneri alanına belirterek bu süreci hızlandırabilirsiniz.

skaebneN

Üye
Görüşlerine katılıyorum. Solo dungeon aktif olduğunda belki bir şeyler değişebilir.

TheJimmyQ

Üye
saatlerce uğraşıp 20 lvl olabildim ve görevlerden gelen exp oranları düşük, pot oranları dengesiz ve oyun şu an solo player dostu değil. Bunlar elbette düzeltilebilecek durumlar olduğu için şimdilik beklemedeyim ve inatla premiumsuz denemek istiyorum bu oyunu.

sadece içimdekileri burada dile getirmek istedim discord chati kapalı olduğu için
merhaba diğer insanlarla tanışarak parti bularak daha hızlı kasabileceğini düşünüyorum. solo oyuncu için aslında oyun zor değil ama parti bulmadan tek başına exp kasmak biraz zor olabilir katılıyorum..

skaebneN

Üye
merhaba diğer insanlarla tanışarak parti bularak daha hızlı kasabileceğini düşünüyorum. solo oyuncu için aslında oyun zor değil ama parti bulmadan tek başına exp kasmak biraz zor olabilir katılıyorum..
Hocam senin gibi bende aslında zorlanmadım fakat daha önce bu tarz oyun oynamamış bir oyuncunun oynamaya çalıştığını düşünürsek görev serisi eksik kalıyor. Görevlerin daha öğretici ve ilk slotların kolay ölüp sana çok az hasar vermesi gerekiyor. Ben dün Doriana kalabalığa bakmak için gittiğim de solo olarak worm kesemeyen worma ölen oyuncu arkadaş gördüm. 25 olup Irkının haritasına geçtiği zaman solo olarak görevleri yapacak gücü olmuyor karakterin ve ister istemez can sıkıyor bu durum.

PEZEBERK

Üye
Gözlemlediğim kadarıyla solo oyuncuların en başta yaptığı hata görevlerden gelen potları kaç can verdiğine bakmadan çatır çutur harcamak. Adamın canı 400 ama beleş diye 800lük pot basıyor. Başlarda pota para vermezseniz ilerleyen dönemlerde pot parası için maalesef zorlanırsınız arkadaşlar. Bir diğer hususta görev yapma olayı. 30 levelden sonra görevler tatmin edici exp vermiyor bir solo oyuncusu için. En mantıklı olanı sabit bir yerde durmanız. Örneğin kamp1 de durarak sürekli görev yapanlarla exp kasabilirsiniz. Emin olun hep pot harcamalarınız azalacak hem de daha hızlı level alabileceksiniz. Görev zaten 75-150k arası exp veriyor 3k exp veren bi yaratıkta sabit durmanız emin olun sizin çok daha yararınıza olacaktır. YTD.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt