Solo Dungeon H.k

RionLi

Üye
Merhabalar bi öneride bulunmak istiyorum saçma gelebilir belki bazı arkadaşlara ama farklılık açısından Party dungeon birden fazla boss mevcut Solo dungeonda sadece tek tip boss mevcut farklılık olması açısından örnek verecek olursak her solo girdiğinde sondaki lizard bos random olsa misal 1. hakkımı girdim random lizard geldi 2. girdiğimde random başka boss çıktı böylelikle farklılık olur bu sadece öneri tartışmaya açıktır saygı çerçevesi içerisinde. Teşekkürler siz değerli ROW yönetimi ve kıymetli Şovalyeleri :)

SpeedyCaptan

Üye
bi party dungeon giriyoruz crash hatasından 5 kişi dc oluyor...3 kişi kaldık zindandan çıktık...Önce adam gibi oyun yapmasını öğrensinler sizin bu dediğinizi yaparlar...4 ay dayandım ama yeter zindan mindan kaldırsınlar kurtulalım

Maximiliantr

Üye
Merhabalar bi öneride bulunmak istiyorum saçma gelebilir belki bazı arkadaşlara ama farklılık açısından Party dungeon birden fazla boss mevcut Solo dungeonda sadece tek tip boss mevcut farklılık olması açısından örnek verecek olursak her solo girdiğinde sondaki lizard bos random olsa misal 1. hakkımı girdim random lizard geldi 2. girdiğimde random başka boss çıktı böylelikle farklılık olur bu sadece öneri tartışmaya açıktır saygı çerçevesi içerisinde. Teşekkürler siz değerli ROW yönetimi ve kıymetli Şovalyeleri :)
Bence mantıklı. Birde grup zindanlar +60'ta açıla bilir. 63 sayısının bir sırrı yoksa.

RionLi

Üye
bi party dungeon giriyoruz crash hatasından 5 kişi dc oluyor...3 kişi kaldık zindandan çıktık...Önce adam gibi oyun yapmasını öğrensinler sizin bu dediğinizi yaparlar...4 ay dayandım ama yeter zindan mindan kaldırsınlar kurtulalım
o sorun ya gerçekten hepimizin başına geliyor

MaRaKeSH

Üye
Bencede çok mantıklı bir öneri. Hem oyuna bir dinamizm getirir oyuncuyu da heyecanlandırır diye düşünüyorum acaba ne cıkacak düşüncesi. +1

RickSancheZz

Üye
Solo dungeon öyle birşeyki, girsen pişman oluyorsun, girmesen acaba drop alırmıydın diye düşünüyorsun,
Solo dungeonlara görev eklenmeli, 10 dungeon bitirince royal chest tarzı birşeyler vermesi lazım, 65 %100 olanların dungeona girmesi için teşvik edici hiçbirşey yok.

jobulani

Üye
Çıkacak olan bossların lvl ve drop oranları aynı olacaksa sadece kozmetik olarak değişiklik olmuş olur. O da tartışmaya çok açık konu. Olsa da olur olmasa da. Ama ufak da olsa drop farklılıkları olursa bence güzel bir fikir.

MaRaKeSH

Üye
Solo dungeon öyle birşeyki, girsen pişman oluyorsun, girmesen acaba drop alırmıydın diye düşünüyorsun,
Solo dungeonlara görev eklenmeli, 10 dungeon bitirince royal chest tarzı birşeyler vermesi lazım, 65 %100 olanların dungeona girmesi için teşvik edici hiçbirşey yok.

pek çok arkadaş var girmeyen boşa vakit kaybı olduğunu düşünen. Sayısal olarak yönetim bir istatistik tutuyormu bilmiyorum ama tutulması gerekir bence. Bu istatistikler tutulsa durumun önemini daha iyi anlarlar kanaatindeyim

Tanerrr

Üye
Isterse earth worm koysun drop coin olacak. Hic farketmez ne koyarlarsa olur knka

murolity

Üye
Hayır yanlışın var. Party ile girdiğin zindanda sadece son yaratıkta boss ibaresi var diğerlerinde boss yazmıyor.

mmtakiff06

Üye
Öneri güzel ama önce droplarla ilgili çalışma gerekli. Solo dungeonlara şuan 3 - 5 hesap açıp kasanlar genellikle giriyor. 4 aydır drop yüzü göremedim. 10 gündür bıraktım soloları %0.005 şansım olacakki öyle drop alacağım.

RionLi

Üye
O durumu bende çok yaşadım ama en son pes ettim girmiyorum :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt