Öneri Solo dungeon Sistemi hk.

ReSpecT

Üye
Öncelikle herkese selamlar,

Oyunda pazar çok durgun, userlerin %80-%90 ı çıkardığı itemi tl ye çevirme peşinde ve bunun önüne geçmek amacıyla insanları karakterini güçlendirmeye yönlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Mesela görev itemleriyle bir okçu hell seviye solo zindanı 13-14 içinde bitirebiliyor. Sadece amacı tl kazanmak olanlar bu durumda item almıyorlar. Herkes item satınca da pazarda yığılma oluyor. Ama Hell seviyeyi 12 dk altında bitirenler için Hell-1, 11 dk altında bitirenlere Hell-2 gibi sürekli daha kısa zamanda bitirmeye teşvik edecek, ve her seviyede item oranı ufak miktarda artacak bir sistem yapılırsa, sadece görev itemiyle oyuncularda mecburen karakterini güçlendirmek zorunda kalıp pazarı biraz canlandırabilir, item upgrade edip oyundan gb silebilir diye düşünüyorum.

Şimdiden değerlendirmeniz için teşekkür ederim.

İyi çalışmalar dilerim.

BaranRM_

Üye
lan-caz.gif

Vioneeraa

Üye
Item drobunu arrtirmak icin onerdigin fikirde solo zindana girip daha hizli bi makro mu yazacaksin 3lü 5li icin bak isine sistem gayet yerinde ve yeterli

• Beğen
Tepkiler: Akc

Akc

Üye
gereksiz bence önerdiğin şey bende Leozzza katılıyorum.

SandraB

Üye
bu oyuncu kitlesine çok yüz vermiycen verince böyle oluyor herşeyi istiyolar :D

Lolgamelol2

Üye
bu zindan ödül sistemi baştan aşağı değişmeli bence de drop atmasa da bir telafi ödülü olmalı bir şekilde.

HeaveN

Üye
Grup zindan kotu ya herkes beklemiyo asansör duvar arası bug kaldım kutu alamadım tekrar kaldirin dedim arkama baktim kimse yok o taşlar ziplarken oyle kimse beklemiyo sanki drop kaciyo zindan bitcek

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt