Öneri Solo Dungeon !

Dependency

Üye
Solo Dungeon Günde 2 Hak vermek yerine , 1 Hak verip İçerideki Expi 2 Katına çıkartıp , Bosu 2 Taneye çıkartsanız vakitten kazansak Boşu Boşuna o yolu 2 kere yürümek yorucu :) Vakit Nakittir.

karizmatik137

Üye
Kesinlikle katılıyorum zaten drop vermiyor aylardır kayda değer hiç birşey almadım alıyorum diyen varsa etek giysin.

DiabIo

Üye
Çok yazdık ama üşenmeden yine yazayım, şu dungeonları tamamlayınca bağlanan bir token ya da ticket atsa, biriktirdikce bir npc den item takası yapılabilse boşu boşuna girme durumu ortadan kalkacak ama yok..
Hem dediğiniz gibi olursa kim pot yakacak o kadar...

birol2003

Üye
Tahmin yürütecek olursam oyun daha yeni, belki 2. bir dungeon daha vardır ilerde açılacak solo yapılabilen ? Yada daha fazla olacaktır sadece 2 sine girebileceğiz, şuan sanki bitmemiş bir inşaatın satış ofisinde örnek daireye bakıyor olabilir yada bir komplexin bir bölümüne, reklamlarda, alfada ve betada tablo farklıydı burada farklı söylemler iyi şeyler olacağı yönünde ama biraz sürecin uzaması biraz bizim sabırsızlığımız umutsuzluğa itti, son günlerde alternatif oyunlar bakmaya bile başladım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt