İstek Solo Farm Slotları

LocustAviru

Üye
oyunda solo oyuncular için hiç bir şekilde farm slotu yok illa farm atmak için en az 3 kişi olmak gerekiyor. deadvalleyde 1 2 slot vardı 5 6 kişi farm attığımız fakat onlarda oyunda protean ırkının fazla olması nedeniyle bütün kanallarda bütün slotlarda sürekli proteanlar var bu farm olayı nasıl olacak ?

RajBhera

Üye
Yaratiklar çok vuruyo ve çok hizli vuruyo agresifler 1.5m exp veren bi görevi yapmaya calistim 4 kere öldüm 1.2m exp kaybettim

SoloFarmer51

Üye
Solo farm yapmak istesen bile boş slot yok ki :D. Mino için 2 gündür slot bakıyorum yok abi boş slot bulamıyorum.

platoon0x

Üye
dungeon beklemeye devam, her gün 1 kere solo 1 kere party ile gireceksiniz clan varsa 1 kere de onlarla, her gün 3 tane dungeon hem güzel exp verir hem de iyi drop atar diye "ümit ediyorum", gelecek dungeonlar oyunu bırakmaya ramak kalmış oyuncuların son umudu

exden

Üye
Mob scaling veya ayri bir bolge olmadan solo olmak her zaman dezavantajli olacaktir. Cuneyt Arkin degilseniz her zaman sayica ustun grup karsisinda pvede de pvpde de buyuk dezavantajlariniz olacaktir. Bu dezavantajlari kabullenemiyorsaniz malesef oyun size gore degil demektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt