Misanthropicl
Üye

Bakin amacim asgari ucret derdine pesine dusmek degil hem vakit gecirmek hem de az olsun oz olsun farm yapip uc bes bisey almak. Bp oynamiyorum beni klasik bp farmerlarla karistirmayin baska bir konudan bahsedicem. Rowsuz el ile farm yapmak istedigimiz zaman sadece server 1 de yapabiliyoruz. Burada hangi slota giderseniz gidin saatte 27 kere farkli kisiler gorev var yardim gorev var diyerek slota daliyor.Bunlarin buyuk cogunlugu yeni oyuncu degil yan hesap kasan adamlar dolayisiyla gorev yapma ihtiyacina saygi da duyulamiyor. Velasil server 1 de farm yapacaksan itemli bp olma sartin var. Ben BP oynamak istemiyorum. Farmer olup oyundan asgari ucret kazanma derdim yok oyunda farm yapip oyunun icinde bulunan ekonomide kullanmak icin farm yapmak istiyorum. Serzenisim slotuma el ile baska biri ks atiyor degil ks olacaksa o baska dava gucler catisir kim kazanirsa. Gorev yapmak isteyene de bisey diyemezsin tabi oyunda adam gorev yapacak yani. Ama ne yapicaz yani bir saatte kac defa gorev yapmaya gelen adam var olmuyor arkadas iste yapamiyoruz tek serverda el ile farm. Surekli taciz.
E sen de row ile diger serverlarda yap diyenler olacaktir. Butun serverlarda 8 tane pc internet kafe row kuran adamlardan nasil kutu alacagiz ? Row ile de farm mumkun degil. Sonuc olarak 8 pc internet kafeci oyunu yatirim olarak goren biri degilseniz bu oyundan keyif alamiyorsunuz. Farmer olma kardesim git exp kas. Hangi partide ? Butun slotlar 2 party ks hep belli basli isimli clanlar cokmusler exp de kasamiyoruz. Yonetim artik su server sayilarini duzeltin sen oraya 16 tane row server acarsan 16si da internet kafeciler ve clon clanlar tarafindan dolar emin ol.Cunku bu oyuna player degil yatirimci geliyor. Suraya 2 tane daha el ile rowsuz server ac rahat edelim. AMA ACMAZSINIZ ACAMAZSINIZ
Derdiniz player gelsin degil yatirimci gelsin.
E sen de row ile diger serverlarda yap diyenler olacaktir. Butun serverlarda 8 tane pc internet kafe row kuran adamlardan nasil kutu alacagiz ? Row ile de farm mumkun degil. Sonuc olarak 8 pc internet kafeci oyunu yatirim olarak goren biri degilseniz bu oyundan keyif alamiyorsunuz. Farmer olma kardesim git exp kas. Hangi partide ? Butun slotlar 2 party ks hep belli basli isimli clanlar cokmusler exp de kasamiyoruz. Yonetim artik su server sayilarini duzeltin sen oraya 16 tane row server acarsan 16si da internet kafeciler ve clon clanlar tarafindan dolar emin ol.Cunku bu oyuna player degil yatirimci geliyor. Suraya 2 tane daha el ile rowsuz server ac rahat edelim. AMA ACMAZSINIZ ACAMAZSINIZ