Solo Görev yapmak çok zor.

HeaveN

Üye
Yeni başlayanlar Exp Solo görev yapması gerçekten imkansız ...

Yeni priest açtım Es +7 var Moblar çok fazla vuruyo Bunla beraber Exp görevler Parti yapılır kimse exp kasmıyo artık adam yok oyunda.

Tek dönemiyoruz ilerlemek çok zor bunla beraber günlük exp görev gelcekmi ? -
Yada Solo oyunda rahat tek dönmesi için birşeyler yapılcakmı. _ ?

Yeni başlayan bu zorluğu görse uğraşcanı sanmıyorum oyunla.

Solo oyuncular çok fazla adam yok oyunda gerçekten ciddi azalma var belki ilerde yine artar ama Solo oyuncular tek mob kesme desteklenmeli düşünüyorum.

İyi oyunlar...

Lady

Üye
Yaratığın bir kişi saldırdığında sahip olduğu hpsi ile beş kişi saldırdığında sahip olduğu hpsi farklı olmalı ve ganimetlerde buna göre ayarlansa tek başına oynayanlar için çok daha oynanabilir bir oyun olabilir bence.

Cabbar34

Üye
dw den rng drobu kaldırın diyoruz siliyolar .55 den 65e kadar solo zindan çok fazla ex versin 65den sonra görevler ile zaten 70 olunuyor en azından 70 den sonra kişi bir yol belirler kendine devam eder dıyoruz siliyolar..bilmiyoruz akıllarından ne geçıyor beklıyıp görucez..gün içinde sadece zindana giriyoduk ona bıle gırmıyoruz..gram heves zevk yok..aynı mahalledki tek topa sahip çocuk gibi oldu yönetim oyunu ben yaptım kardeşim istediğimi yaparım modunda ilerliyolar..o tek topun sahibide her seferinde yanlız kalıyordu..

bRT E

Üye

Yeni priest açtım Es +7 var Moblar çok fazla vuruyo Bunla beraber Exp görevler Parti yapılır kimse exp kasmıyo artık adam yok oyunda.

Solo oyuncular çok fazla adam yok oyunda gerçekten ciddi azalma var belki ilerde yine artar ama Solo oyuncular tek mob kesme desteklenmeli düşünüyorum.

İyi oyunlar...
Dediklerine tamamen katılıyorum. Görevlerini yapman zaten neredeyse imkansız olacak.
Yeni bir karakter açıp kasmak gerçekten çok zor ve çok maliyetli.
66 olana kadar çok eziyet çekiyorsun ve zindan bulmakta oldukça zor.
Şu saatten sonra sıfırdan karakter açıp kasmayı asla düşünmem , gider hazır +70 karakter alırım daha uyguna gelir.

Balerion

Üye

İyi oyunlar...
Hocam şimdi yönetime sorsan tabiki tek yapamazsin, bu oyun ekip oyunu git party topla derler. Oyunu bu şekilde tasarlamışlar ama bunu tasarlarken her patchde bişeyleri bozup 3 ayda serverde parti kuracak adam kalmayacağini düşünemediler muhtemelen.

:NaturoN:

Üye
mmorpglerde solo oynamaktansa hiç oynama daha iyi ben bunu anladım
Bence saçma bir yorum olmuş. Adam yeni char açtım adam yok görev yapan diyor zaten. Solo yapmak istediğimde yapamadım diyor. Sen ise solo oynayacaksan oynama diyorsun :D Arkadaşlar oyunda yüzlerce yardımsever var ve gelip sizin görevlerinizi mi yaptı? Nedir bu yalan dolan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt