Solo/Grup Zindan

Nihâvend

Üye
Solo ve Grup Zindanların item düşürme oranları artırılsın fakat istismar edilmemesi için zindan girişleri için premium şartı getirilsin.

Böylece;
  • Zindanlar daha çok anlam kazanır, 40 dakikalık işkence olmaktan çıkar.
  • Premium oyun için daha değerli hâle gelir, premium almak için teşvik olur.
  • Premium gerektirdiği için etkinliğin istismar edilmesi zorlaşır.

Son düzenleme:

Unbeatable

Üye
Artık atmasada olur zira ben item alana kadar itemlerin değeri düşmüş olcak mesela divine ring şuan 15gb ise bana çıktığı zaman 2-3 gbye düşmüş olur herhalde

Martpa

Üye
7 aydır en yüksek drobum golden snake... Solo oyuncular oyunu terk etsin istiyorlar kısa ve net.

JohnPlane

Üye
7 aydır en yüksek drobum golden snake... Solo oyuncular oyunu terk etsin istiyorlar kısa ve net.
oyun açıldığından beri oynuyorum bende yüzlerce dungeon girdim sanırım tek aldığım drop tabarise :) , grup dungeonda da bir kere oda bosstan değil normal yaratıktan belt of wisdom geldi onuda pazarda sattım 5m :D

karanlik07

Üye
Bu oyunun drop sistemi değişmeli oyuna başladığım günden beri zindan yapıyorum hergün girerim en iyi andığım item vixen oda piyasası öldüğünde Aldım .. clandan arkadaş en az 5 uniqe aldı hepte aynı çarla çocuk şimdi oynamıyor bile bütün itemleri satıp tl olarak parayıda yeri hatta birine stombriger çıktı ilk zamanlarda yanlış olmasın 12 gb yemi ne sattı nişanını yaptı o paraylada ve çocuk bir daha oyuna girmedi … böyle saçma bişey işte zindan lanet olsun

RickSancheZz

Üye
premium şartı hoş gelmiyor göze, premiumsuzlar zindanda yapamıcaksa ne kalıyor başka, ben zaten saldım iyice solo girmeyeli çok uzun zaman oluyor,

Balerion

Üye
Tespit doğru çözüm yanlış. Oyunu iteme boğan yer runic golem gibi slotlar arkadaşlar. Bu 6 slot günde 24 saat rowa ile farmlaniyor.
.Her slottan günde 24 arch 12 vixen düşüyor. 216 drop eder. Böyle 9-10 mob daha var buralardan gelen toplam drop günlük 1900-2000 civarı. Runic, tb, winged gibi slotların drobunu yariya düşürsünler dungeona eklesinler. Hem dungeona teşvik aşırı artar hem de row çetesi olamayan solo oyuncu sevinir, katılım artar. Organik oyuncuyu üzeceğime Row farmcılarını üzerim ne o öyle bir tuşa bas 18 saat afk kal robot gibi. Tabi Row farmcılsrı yine kazanir illa ki ama buraya talep bir tık düşer. Bu sayede hem oyuna giren gold da dengelenir ( bu slotlardan günde 90-100 gb giriyor şu an)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt