Solo Mage Oynanır Mı?

F4D_Z3R0

Yeni Üye
Merhaba solo mage oynamak istiyorum sormak istediğim şeyler var bilenler yardımcı olursa sevinirim.
1- solo mage 85 level de row ile farm yapabilir mi? Yaparsa nerede yapar?
2-element hasarı veren takılar hasarı ne oranda etkiliyor misal +2+3 warlock yada mystick set ile 0 kaos set arasında hasar farkı ne derecede olur?
3-aurora belt lr skill hasarını arttırıyor mu?
4- solo oyuncu için lr Fr Gr hangisi mantıklı
5-radiant 7 set almayı düşünüyorum HP mi olmalı MP mi?
6- staf olarak hysterial 7 var şuan razu7 kullansam hasar farkı ne oranda olur? Yada en başarılı staf şuan nedir?
7-el ile farm atmak için toplu kesimde en verimli slot neresidir?
8-yogun farm yada pk atan biri değilim pk da partide tp yada atak oyniyabilirim row da günde 1 saat filan biyerlere Farma bırakabilmek pot parası için yeterli olur statlar İrem seçimi konusunda tavsiyeleriniz nedir?
Teşekkürler

N3v3N

Üye
1) row ile solo farm battle prieste özgü bir durum. Diğer Sınıflar için partyde healer olması lazım. Mage de solo farm yapılmaz.

2) 10 flame hasar, 8 MP bonus gibi dusunebilirsin. Skilden skile değişebiliyor buradaki etki oranı. Çok kabaca söylemek gerekirse; 1 staf ap, 1 MP bonus, 1 flame bonus hasarı her biri 0.15 oranında artırıyor. Bazı skille staf ap biraz öne geçer, bazısında MP bazısında flame bonus.

3) Light damage bonusu olan tüm takılar Light skill.hasarlarini arttırır.

4) solodaki amacın nedir? PK mı farm mı? Mageyle solo pk atman çok çok zor. Farmda zor... Solo için rogue aç. Oyunun en güçlü pk jobu assasin. Farm içinde Okçu.

5) tp mage olmayacaksan MP set al.

6) flame için en fazla hasar vuran archmage fire staf. İçe Fr Light arasında geçiş yapıyorsan razu al kafan rahat olsun.

7) bilgim yok.

8) radiant giyecek kadar int, gerisi full MP, kalanı HP.

Full chaos set, archmage +7, battlemage belt, Radiant set +7.

F4D_Z3R0

Yeni Üye
tp mage için takı seti si ne olmalı warlock set alsam hem ucuz defansif hemde ofansif iyi olur gibi duruyor sizce de mantıklı mı?

cebe

Üye
Rise'da solo mage oynanmaz. Çok güzel solo mage hevesiyle geldim ama skillerin hiç biri işlevsel değil. Sen oyun sonu takılarını istersen +3 +5 yap, +1 +2 takılı bir asasa ya da warriora vsde ölüyorsun. Söylediğim saçma mı geldi? Hadi deathmatch etkinliğine bakalım. Magenin o kadar güzel skili var çok güçlü madem. Hanginiz kendi elinizle mage seçiyor? Mage seçen 1e1de BP, Warrior ya da assas veya okçu hangisini kesebiliyor?

F4D_Z3R0

Yeni Üye
Benim şuan kastigim karakterde 8 leather set ile 7 hysterial staf 3 magus set var bunları +3 mystik set yapsam yada +0 chaos set nova ve tekli ve staf hasarim nasıl olur deneyen oldu mu ?

IBoRiS

Üye
Benim şuan kastigim karakterde 8 leather set ile 7 hysterial staf 3 magus set var bunları +3 mystik set yapsam yada +0 chaos set nova ve tekli ve staf hasarim nasıl olur deneyen oldu mu ?
bende +8 mp heavy set , 7 archmage, 5 parça +0 chaos set, ve +3 belt of wisdom var damagelerim kötü değil tekleme ile 1500 2 k civarı hasar vuruyorum warriora flan. inferno moblarınada 1800 - 2000 arası 82 stafı ile

cebe

Üye
bende +8 mp heavy set , 7 archmage, 5 parça +0 chaos set, ve +3 belt of wisdom var damagelerim kötü değil tekleme ile 1500 2 k civarı hasar vuruyorum warriora flan. inferno moblarınada 1800 - 2000 arası 82 stafı ile
e yeter biz de öyle pk atiyoz şu an hala zaten kolay ölüyoz arada pozisyon yakalıyoz falan filan

IBoRiS

Üye
nasıl yetiyo nasıl rahat oynuyosunuz bende radi 7 set var lunas 7,3 var takılar +2 chaos nasıl olurda rahat atabiliyosun kaçarakmı rahat atıyosun invis atarakmı rahat oynuyosun
Hepsini yapıyoruz. pusu atıyoruz arkadan vuruyoruz herşey var bizde. komutçumuzda iyi. yani 2 sc de 600 700 kill alıyoruz ortalama.
Siz o itemlerle iş yapamıyorsanız sizde sıkıntı var :D
Çok ölüyomuyuz dersen ölüyoruz oda var. Mele atladımı şansımız yok

N3v3N

Üye
nasıl yetiyo nasıl rahat oynuyosunuz bende radi 7 set var lunas 7,3 var takılar +2 chaos nasıl olurda rahat atabiliyosun kaçarakmı rahat atıyosun invis atarakmı rahat oynuyosun
Reis nasıl bir mage hayal ediyorsun? Her nova da 100kil, her içinize gelene tek atip hiç olmemeyi mı?

Warrior üzerinize atlayacaksa çil yavrusu gibi dagilacaksiniz. En azından 1-2 kişi yatar geri kalanı onları çekip nova yağdırmaya devam edersiniz.

İçinizde biri girerse bı zahmet 82 stafiyla vurun. Maks 1.5 sn de erir içinize giren. 0.5sn arayla ve minimum 1k vuruyor staf skili. En olmadı kaca kaça vurun...

Bol bol yere zehir bırakın. 400-600 vuruyor o zehir.

Bol bol pusu kurun.

Bos kesenlerin kafalarına yağdırin novalari.

realyy

Üye
Hepsini yapıyoruz. pusu atıyoruz arkadan vuruyoruz herşey var bizde. komutçumuzda iyi. yani 2 sc de 600 700 kill alıyoruz ortalama.
Siz o itemlerle iş yapamıyorsanız sizde sıkıntı var :D
Çok ölüyomuyuz dersen ölüyoruz oda var. Mele atladımı şansımız yok
iş yapmadıgımızı söylemedim sizin alışılmış çaresizliginiz var warior her zaman mageyi keser tavrınız siz mageyi sadece nova at öl diye bakıyosunuz o kadar kalabalık olmazsa o kadar kill alabilecegine inanıyor musun emin ol 2 sc de senden fazla kil alıyorumdur .
Reis nasıl bir mage hayal ediyorsun? Her nova da 100kil, her içinize gelene tek atip hiç olmemeyi mı?

Warrior üzerinize atlayacaksa çil yavrusu gibi dagilacaksiniz. En azından 1-2 kişi yatar geri kalanı onları çekip nova yağdırmaya devam edersiniz.

İçinizde biri girerse bı zahmet 82 stafiyla vurun. Maks 1.5 sn de erir içinize giren. 0.5sn arayla ve minimum 1k vuruyor staf skili. En olmadı kaca kaça vurun...

Bol bol yere zehir bırakın. 400-600 vuruyor o zehir.

Bol bol pusu kurun.

Bos kesenlerin kafalarına yağdırin novalari.
kankacım sen oyunda hiç bir zaman en iyi olmaya oynamıyorsun onun için burda ilkel düşünceleriniz beni ilgilendimiyo warior atlicak çil gibi dagılıcaksınız gibi emin ol bu dediklerinin 15 katı fazlasını yapıyoruzdur. Ama neyin yettigini sizin oyundan ne kadar iyi olabilceginizlle alakalı . biz warior atladıgında nasıl düşürmemiz lazım nasıl oynamamız lazım düşüncesiyle oynuyoruz. Tabiki wariorların ilah edilmesinden dolayı oyun izin vermiyo.

egehansr123

Üye
Sc dedikleride dash ha ne def ne HP sc basıyorlar, ancak 2 saatte 700 sen fazla kill almaları bile yetmiyor daha güçlü olmalılar saatte 1000 kill almalılar

N3v3N

Üye
iş yapmadıgımızı söylemedim sizin alışılmış çaresizliginiz var warior her zaman mageyi keser tavrınız siz mageyi sadece nova at öl diye bakıyosunuz o kadar kalabalık olmazsa o kadar kill alabilecegine inanıyor musun emin ol 2 sc de senden fazla kil alıyorumdur .

kankacım sen oyunda hiç bir zaman en iyi olmaya oynamıyorsun onun için burda ilkel düşünceleriniz beni ilgilendimiyo warior atlicak çil gibi dagılıcaksınız gibi emin ol bu dediklerinin 15 katı fazlasını yapıyoruzdur. Ama neyin yettigini sizin oyundan ne kadar iyi olabilceginizlle alakalı . biz warior atladıgında nasıl düşürmemiz lazım nasıl oynamamız lazım düşüncesiyle oynuyoruz. Tabiki wariorların ilah edilmesinden dolayı oyun izin vermiyo.

Warrior mageyi her zmn kesemez. Atak warriorlar mage partyi yatiramaz. Knight warriorlar alanla tüm mageleri de yatirabilir 1 mageyi de. Tamamen organizasyona bağlı ve rakibin taktığıne. Partyde ice mage olması bile çok fark yaratıyor. İce yiyen warriorlar direkt PK dan dusuyor...

1vs1 de eşit itemde mage yine warrioru keser. Biraz şans faktörüde gerekebiliyor. Kalebin tutması vs. Fakat kalebsizde warrioru kesenler var. Levonun Mageye başladığı ilk vs videolarına bakabilirsiniz. +9 War scyli warriora karşı +7 görev itemiyle kapisiyordu. Takılar da birbirine denkti diye hatırlıyorum...

Kesemediginiz warrior partyleri incelerseniz sizden çok daha fazla itemleri olduğunu gorursunuz. Sizde +2 varsa onlarda +4,+5 takı vardır. Siz 7.3 arch takarken onlar +9 War scy, +9 kaleb takiyorlardir.

Eşit itemli party vs sinde warrior partyleri yine çok rahat alırsınız.

Herkesi kesebiliyoruz bir tek warriorlar sorun demişsiniz. Üstteki önerilere ek olarak partyce takı yükseltmeye çalışın.

O kadar kalabalık olmasa zaten magenin tadı çıkmaz. 1 partye nova atmanın verdiği zevk ile 6-7 partynin iç içe olduğu alana nova atmanın verdiği zevk bambaşka. Atacan novayi 40-50 kill alacaksın. Sağda BP ler akacak akacak. Magenin tadı burada zaten. Yakında Kale savaşı gelecek. Orada mage oynamasi daha da zevkli olacak.

realyy

Üye
"Eşit itemli party vs sinde warrior partyleri yine çok rahat alırsınız." eu5 test serverında hiç bir meleyi kesemedik 3 tane ws attık wariorlarla sen mage oyuncusu deilsin onun için seninle tartışmaya girmicem. Eşit itemde hiç bir mele mage ye düşemez düşerse 2 tane priestin tek kolu olması lazım. Mage oyna ondan sonra konuşalım

realyy

Üye
Sc dedikleride dash ha ne def ne HP sc basıyorlar, ancak 2 saatte 700 sen fazla kill almaları bile yetmiyor daha güçlü olmalılar saatte 1000 kill almalılar
ya sen çok akıllısın hp sc basmıyoruz tek çünkü buf almak zorundayız. hadi mele neden hp sc basabiliyoda mage basamıyo çünkü mele ölmüyo. sizin ilkel düşünceleriniz gerçekten umursamıyorum.

cebe

Üye
mage güçlüdür diyen gelsin mage pksı atsın char vereyim. Mage güçlüdür diyen gitsin czde ağzının suyu aka aka mage kovalamasın yanından 50 tane rogue warrior geçerken

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt