Solo Mage Oynanır Mı?

realyy

Üye
İki cümleden biri mele ölmüyo
Hala bardağın boş kısmına takılıyorlar
Ne diyelim mesela mele çok güçsüz hep ölüyolar defleri yok canları yok vuramıyolar 2 sn de 4 tane yere vurma skili vuramıyolarmı diyelim quest görevinde kalkan vermiyolarmı diyelim farm atamıyolarmı diyelim. NE DEMEMİZİ İSTERSİN. şuanda chaosların fiyatının ne kadar düştügü ne kadar magenin bıraktgını bilmiyorsun sen bardagın hangi tarafından bakıyosun.

SINDIRGILI

Yeni Üye
Merhaba solo mage oynamak istiyorum sormak istediğim şeyler var bilenler yardımcı olursa sevinirim.
1- solo mage 85 level de row ile farm yapabilir mi? Yaparsa nerede yapar?
2-element hasarı veren takılar hasarı ne oranda etkiliyor misal +2+3 warlock yada mystick set ile 0 kaos set arasında hasar farkı ne derecede olur?
3-aurora belt lr skill hasarını arttırıyor mu?
4- solo oyuncu için lr Fr Gr hangisi mantıklı
5-radiant 7 set almayı düşünüyorum HP mi olmalı MP mi?
6- staf olarak hysterial 7 var şuan razu7 kullansam hasar farkı ne oranda olur? Yada en başarılı staf şuan nedir?
7-el ile farm atmak için toplu kesimde en verimli slot neresidir?
8-yogun farm yada pk atan biri değilim pk da partide tp yada atak oyniyabilirim row da günde 1 saat filan biyerlere Farma bırakabilmek pot parası için yeterli olur statlar İrem seçimi konusunda tavsiyeleriniz nedir?
Teşekkürler
Aarvard sunucusunda gooddamage diye bi mage var light mage tüm takıları +5 ve 8 radiant set var pk da atıyor farm da atıyor yani madddi gücün varsa her jobta herşeyi yaparsın

FXTiH55

Üye
Solo mage oynanmaz ama ben oynuyorum :D pk odaklı değilim toplayıcılık yapıyorum inferno katılıyorum. Farm yapacağım zaman stinger harpy filan kesiyorum. Pk için clandaki arkadaşların arkasında geziniyorum. Kolay ölüyorum az ve yavaş vuruyorum ama mage solo oynanmaz benden demesi :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt