Çok vaat verildi ama bunları yerine getirmek için harcanan bir çaba görmüyorum şuan. solo oyuncularla ilgili yönetim tarafından yapılan herhangi bir duyuruda görmedim"SANANE" demezler mi adama ??? Solo oyunculara da vaatler verildi. Birçok kişi solo oyun için hesap açtı. Mevcut sistemde solo eziliyor. Yönetim düzelteceğiz dedi. Burada sana gelen giden ne ????.
İlla bir oyunu oynamak için ekibe dahil olmak mı gerekiyor? Mevcut klanların hepsi reel para kazanma hırsı üzerine kurulmuş klanlar. Oyun oynamak amaçlı kurulmuş klan var mı?OlmayınGidin bi klana girin arkadaşlar deli deli yapmayın kendinizi.
Hocam o eski oyunda da vardı. Sanıyorum üçüncü parti botlar, koxp vs. ile kolay slotlara karakteri bırakıp hem exp hem de altın kasmalarına engel olmak içindi.Solo demişken, ben de genellikle solo takılan birisiyim. Denk geldiğinde partilere de katılıyorum ama genelde tekim.
Bu tür oyunların da biraz acemisi olduğumdan, hem oyunu ve oynanışını çözmek hem de yeni bir silah, zırh vs. kullandığım zaman bunun etkisini görmek amacıyla seviyemden (49) düşük yaratıkları kesiyorum. Örneğin Dorion'da Zombie'ler, Kingdom'da da Elder Troll'ler gibi.
Fakat, gördüm ki, bu antrenman savaşları sırasında oyun ne EXP veriyor ne de altın. Az ya da çok olması değil, her ikisinden de hiç vermiyor, yani "sıfır" EXP, "sıfır" altın. Buna karşılık seviyeme yakın yaratıklarla savaştığımda, örneğin Frost Warrior vb. gibi onlardan normal XP ve altınımı alıyorum.
Destek bileti oluşturdum, gelen cevapta özetle solo oyunculara yönelik iyileştirmeler yapılacağını söylediler. Ancak bu "sıfır" EXP ve altın olayı oyunun bir kuralı mıdır yoksa bir hata mıdır bu konuda bilgi vermediler.
Sizce bu oyunun bir kuralı mı ("Kendi seviyenden çok düşük bir yaratıkla savaşman halinde XP veya altın verilmeyeceği" yönünde) yoksa oyunun bir hatası mıdır?
ben 32 ye kadar dayanabildim.Solo oynayan varsa 25 lvl e kadar kassin bıraksın.
Moderatör ekibine şunu söylemek istiyorum. Bu arkadaşın "gelen giden" ile kastettiği şey kurallara uygun oluyor ama ben üstü kapalı giydirince uyarı alıyorum ve mesajım siliniyor, çiçek emojisi mi yollamak lazımdı acaba? Aynı hassasiyeti herkese göstermeniz dileği ile iyi çalışmalar."SANANE" demezler mi adama ??? Solo oyunculara da vaatler verildi. Birçok kişi solo oyun için hesap açtı. Mevcut sistemde solo eziliyor. Yönetim düzelteceğiz dedi. Burada sana gelen giden ne ????
Öyle bir kural varsa eyvallah, sorun değil. Ben de ona göre antrenmanımı başka yerde yaparım. Ama öyle bir kural yok ve buna rağmen EXP ve altın vermiyorsa bu bir hatadır ve düzeltilmesi gerekir.Hocam o eski oyunda da vardı. Sanıyorum üçüncü parti botlar, koxp vs. ile kolay slotlara karakteri bırakıp hem exp hem de altın kasmalarına engel olmak içindi.
Adam orada bırakıyor sadece Z-R ile mana dahi harcamadan saatlerce kasıyor. Önlemi en baştan almışlar sanırım.
Hocam ben bildiğimi sizinle paylaştım, siz de haklısınız tabii kendinizce mantıklı bir zemine oturtmak ve konu hakkında bilgilendirilmek istiyorsunuz ne diyebilirim. Oyunun eksiği çok, ben de rölantiye aldım güncellemelere göre devam edeceğim ya da etmeyeceğim.Öyle bir kural varsa eyvallah, sorun değil. Ben de ona göre antrenmanımı başka yerde yaparım. Ama öyle bir kural yok ve buna rağmen EXP ve altın vermiyorsa bu bir hatadır ve düzeltilmesi gerekir.
Ama dediğin gibi bir kural var ise bunun resmi olarak da bir yerlerde duyurulması gerekirdi. Nedir bunun şartı mesela? Ben kendi seviyemden en fazla kaç seviye düşük yaratıkla savaşırsam EXP ve gold alabileceğim? Ya da senin bahsettiğin o eski oyundaki kurallar geçerliyse onu da bir yerlerde duyurulması lazım ki en azından gidip o oyunun kurallarını öğrenelim.
Oyunculardan oyunu kendi deneyimleriyle öğrenmelerini istemek farklı şey, kuralları açık açık yazmayıp burada tahminler yürütmemize sebep olmak başka şey.
Açıkçası, özellikle Türk yapımı olması hasebiyle ilk başlarda çok toleranslı ve sempatiyle yaklaşıyordum oyuna. Ancak oynadıkça hem forumda hem de oyunda tam bir amatörlüğün hakim olduğunu gördüm.
Bahsettiğiniz yaratıktan xp almama klasik bir olay her oyunda var. Zaten bu sebeple yaratığın lv i yazıyor herzaman.Öyle bir kural varsa eyvallah, sorun değil. Ben de ona göre antrenmanımı başka yerde yaparım. Ama öyle bir kural yok ve buna rağmen EXP ve altın vermiyorsa bu bir hatadır ve düzeltilmesi gerekir.
Ama dediğin gibi bir kural var ise bunun resmi olarak da bir yerlerde duyurulması gerekirdi. Nedir bunun şartı mesela? Ben kendi seviyemden en fazla kaç seviye düşük yaratıkla savaşırsam EXP ve gold alabileceğim? Ya da senin bahsettiğin o eski oyundaki kurallar geçerliyse onu da bir yerlerde duyurulması lazım ki en azından gidip o oyunun kurallarını öğrenelim.
Oyunculardan oyunu kendi deneyimleriyle öğrenmelerini istemek farklı şey, kuralları açık açık yazmayıp burada tahminler yürütmemize sebep olmak başka şey.
Açıkçası, özellikle Türk yapımı olması hasebiyle ilk başlarda çok toleranslı ve sempatiyle yaklaşıyordum oyuna. Ancak oynadıkça hem forumda hem de oyunda tam bir amatörlüğün hakim olduğunu gördüm.
EXP ve gold alabilmek için kendimden en fazla kaç level düşük yaratık öldürmeliyim peki?Bahsettiğiniz yaratıktan xp almama klasik bir olay her oyunda var. Zaten bu sebeple yaratığın lv i yazıyor herzaman.
Oyun hatası değildir yani. Oyunda olan hata şuan için her lv de nispeten rahat kesilip xp-gold alınabilecek slotlar dengesiz.
Tabiki bizim oyunda şuan rehber yok.EXP ve gold alabilmek için kendimden en fazla kaç level düşük yaratık öldürmeliyim peki?
Benim anlatmak istediğim şey buydu aslında. Ortada öyle bir kural olduğunu söyleyenler var ama kural tam olarak nedir bilen yok. Örneğin, EXP veya gold vermeme olayı seviye farkına göre mi belirleniyor, saldırı gücüne göre mi belirleniyor, yoksa daha farklı bir kriter mi var belli değil. Yoksa "Niye böyle bir kural var?" demiyorum.Tabiki bizim oyunda şuan rehber yok.
Üzgünüm bende hiç denemedim lv aralığı nedir diye. Yarın sabah iş sonrası mutlaka bir deneme yaparım.