Solo oynamak imkansız

anil

Üye
Merhaba ben grupla oynuyorum ama kısa bir süre solo görev yapayım dedim, sadece eziyet olduğunu gördüm.

Örnek aldığınız oyun gerçekten kötü bir örnek ve zaten insanların buraya gelme amacı şikayetçi olunan şeylerden kurtulmaktı. Baslangicta çoğu kişi ekiple başladı ama bu şekilde solo oyuncu ileride gelmez. Adam birkaç saat oynar, bakar ki bir görevi yapmak bile eziyet gibi bırakır.

Okcuya göre yazayım:

1. Su gibi pot gidiyor , moblar pot atmıyor, para atmıyor.
2. Görevlerin expi tamam az olabilir ama yapmak aşırı zor .
3. Bunun başlıca sebebi oyunun hiçbir şekilde itemde yardımcı olmaması. Moblar, görevler en azından solo görev yapmayı kolaylaştıracak silahlar zırhlar atmalı.

Kısacası ben oyunu aslında sevdim ama tek başına oynanacak gibi değil. Tek başıma sabredemezdim, kimsenin basit bir mob kesme görevine yarım saat harcayacak vakti yok. Eski kafadan ve kötü örnekleri uygulamaktan lütfen vazgeçin

tatar889

Üye
kesinlikle katiliyorum pot parasi bulmak mesele hele ezik levelde para hic dusmuyor ve en kotu pot bile 200 gold 30 tane alinca elimdeki para bitiyor pot fiyatlari cok yuksek.

tatar889

Üye
pot olayi cozulmezse ben birakirim ugrasamam bu yastan sonra 14 level char icin pustan pot mu cekelim kardesim biraz mantikli olun millet bir levelini alsin sonra satarsiniz yine.

BioGia

Üye
pot olayi cozulmezse ben birakirim ugrasamam bu yastan sonra 14 level char icin pustan pot mu cekelim kardesim biraz mantikli olun millet bir levelini alsin sonra satarsiniz yine.
Görevlerden alınan potlarla ilerliyor sanırım sen biraz fazla harcıyor olabilirsin

anil

Üye
Umarım değerlendirmeye alınır. Bugün oyuna binlerce kişi başladı. 1 ay sonra başlayan sayısı aynı olmayacak. Tek başına başlayan oyuncu bakacak ki daha 30 lvldeki görevler bile yapılmıyor, oyunu silip geçecek.

kays51abd

Üye
Mobların saldırı hızları neden bu kadar çok yüksek anlamadım. Can potu dayanmıyor her moba 2-3 tane pot gidiyor.

gold2123

Üye
Umarım değerlendirmeye alınır. Bugün oyuna binlerce kişi başladı. 1 ay sonra başlayan sayısı aynı olmayacak. Tek başına başlayan oyuncu bakacak ki daha 30 lvldeki görevler bile yapılmıyor, oyunu silip geçecek.
Mesela ben soloyum öylesine başladım 28 lvlim görevler bitti mobların hpsi çok fazla tanesi 0.50 civarı veriyor daha bu lvlde böyleyse neden uğraşayım saldım bende şuan mesleklere bakıyorum bir kaç güne bırakırım. Knightta bile solo 62 lvle kadar çok rahat kasılıyordu.

anil

Üye
Mesela ben soloyum öylesine başladım 28 lvlim görevler bitti mobların hpsi çok fazla tanesi 0.50 civarı veriyor daha bu lvlde böyleyse neden uğraşayım saldım bende şuan mesleklere bakıyorum bir kaç güne bırakırım. Knightta bile solo 62 lvle kadar çok rahat kasılıyordu.
Aynen öyle. Kısa sürede önlem alınmazsa çok kişi bırakır ve ileride başlayan solo oyuncu bu halini görüp devam etmez. Günümüzde hiçbir mmorpg'de bu denli parti bağımlılığı yok. Bütün oyunlarda tek başına her görevi yapmak, mobları kesmek mümkün.

Black Vortex

Üye
35 levele kadar aralıksız görev yaptım ve sürekli görev geliyor. 28 levelde nasıl görev bitiyor emin misin görevler listesini aç istiyorsan.

gold2123

Üye
35 levele kadar aralıksız görev yaptım ve sürekli görev geliyor. 28 levelde nasıl görev bitiyor emin misin görevler listesini aç istiyorsan.
Eminim bitti görev listesinden baktım ayrıca okçu o kadar çok pot yiyiyordu ki asasa döndüm okçu oynanmaz.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    4.2 MB · Görüntüleme: 181

TheKRZM

Üye
35lvl'e kadar aralıksız yaptım görevleri eğer sizde görev gelmiyorsa bir yeri atlamısınız demektir.

gold2123

Üye
35lvl'e kadar aralıksız yaptım görevleri eğer sizde görev gelmiyorsa bir yeri atlamısınız demektir.
Oyun 2. gittiğimiz köyde bir kaç görev atlamıştım yüksek lvl kaldım diye ben 19 lvldim görevler 13-14 lvl civarıydı onlar dışında atladığım görev olmadı varsada listede yok lunaskara geçince görev sayısında ciddi bir azalma oluyor.28 de tıkanmasam 29da tıkanıcaktım resimde görüldüğü üzere 31 lvle kadar görev sayısı az.

TheKRZM

Üye
dostum str priest tıkandıgı için warrior açtım ve uan bıraktıgım priest 35 lvl full görev ile kastım. halen de devam ediyordu. oyunu söyle düşün raon camp belua folk take linart görevleri var zaten benziyor birbirine

gold2123

Üye
dostum str priest tıkandıgı için warrior açtım ve uan bıraktıgım priest 35 lvl full görev ile kastım. halen de devam ediyordu. oyunu söyle düşün raon camp belua folk take linart görevleri var zaten benziyor birbi
Oralar şuan benim için yüksek lvl asgaya gidip baktım zaten düşük olduğum için görev yok. Şuan görevsiz kaldım bu liste dışında görev varsa başka yerlerde bilemem. 31 lvle kadar lvlde %50 civarı grind yapmam gerekiyor şuan tahminimce eğer şuan kasmaya devam etmek istersem buda imkansız

tatar889

Üye
oyun ilerleyemiyor cunku pot parasi cok fazla ve exp de cok az geliyor 70 levele kasmayi gectim 60 bile olamam ben bu sistemle siz bizi hayatsiz mi sandiniz kardesim bu ne rezalet oyunun ana temasi level kasmak olabilir mi?

BrhnGndz

Üye
Bu durum premiumsuz oyuncular için var. Level kasma sistemi hatalı yapılmış. Oyuncular 65 levele kadar görev yaparak gitmek zorunda bırakılmalıydı. Bir slotta exp kasılmasının önüne geçilmeliydi.
Premiumsuz oyuncular için görev sayısını arttırın. Belli başlı slotlardan çıkarın milleti. Sadece exp veren görevler eklenebilir. Solo oyuncular ekip kurarak bu şekilde ilerler. Bu denge 25 levele kadar iyi ama sonrasında tıkanıyor ve slotta exp kasmaya zorluyor sistem.

Gensuke

Üye
görevlerin zor olması,exp kasmanın uzun sürmesi falan sorun değil bu bir mmorpg sonuçta ama şöyle bir durum var pot olmadan oyunda ilerlemek mümkün değil ve potlar aşırı pahalı skiller fazla mana tüketiyor yani bu kadar grafikle uğraşacağınıza şöyle basit şeyleri düşünebilseydiniz olurdu bu iş.Okçu skillerine bakıyorum skillerin %80 bomboş düz vuruşla aynı hasar atan ama mana tüketen skiller.Bilin bakalım hangi oyunda okçu skilleri böyle ?

Hazerfen

Üye
skiller fazla mana tüketmiyor, canavar kesmek solo zor ama online oyunda ne bekliyorsun ki? solo oynanan oyunlar var onlara bakabilirsiniz.
potlar moblardan düşen coinlere göre evet pahalı düzelir inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt