Solo Oynanır Mı Preli Yada Presiz

HorseArcher

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Merhaba okçu olarak solo oynamayı düşünüyorum başlıkta da olduğu gibi iki türlüde oynanır mı

S_A_N_R_E_X

Üye
Ben solo okçu oynuyorum, oyundan nasıl keyif aldığına bağlı. Akşamları girebiliyorum sadece, etkinlikleri yapıyorum zindanlara giriyorum zaten 2 veya 3 saatim gidiyor sonrada biraz toplama yapıyorum yetiyo bana. Ama PK atayım item yapayım falan diyorsan solo zor. Başlangıçta yatırım yapman şart.

erconzi

Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Ben solo okçu oynuyorum, oyundan nasıl keyif aldığına bağlı. Akşamları girebiliyorum sadece, etkinlikleri yapıyorum zindanlara giriyorum zaten 2 veya 3 saatim gidiyor sonrada biraz toplama yapıyorum yetiyo bana. Ama PK atayım item yapayım falan diyorsan solo zor. Başlangıçta yatırım yapman şart.
Kesinlikle aynı durumdayım etkinlik, toplayıcılık derken keyif veriyor fakat solo exp kasmak biraz sıkıntılı gibi tek başına maalesef belli bir lvlden sonra gitmiyor. Bu arada premiumsuz oynamak biraz zor.

HorseArcher

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
tamamdır teşekkür ederim peki bir şekil preli yada presiz gelişsek solo farm yapabilirmiyim

erconzi

Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
tamamdır teşekkür ederim peki bir şekil preli yada presiz gelişsek solo farm yapabilirmiyim

Benim fikrim solo takılacaksan craft premiuma yönelmen daha doğru olacaktır. Sıfırdan başlayacaksan toplayıcılık yaparak premiumu çıkartıp biriktirip üzerinede yavaştan item doldurabilirsin. Tabi bunu yapmak sabır gerektiriyor. Forumda rehberler bölümünde aradığın her sorunun cevabı var. Youtube de rehber videoları da mevcut başlamadan oyunu iyi araştırırsan nasıl ilerleyeceğini karar vermiş olursun.
Ben craft premium al derim başkası çıkar exp premium al hemen 85 lvl ol diyebilir. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.

S_A_N_R_E_X

Üye
Sıfırdan 85 e kasman şuan imkansıza yakın çok uzun zamanını alır. Slotlarda exp kasan yok çünkü. Sadece günlük görevler ve etkinliklerle level kasabilirsin. Karakter almanı öneririm.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt