Solo oyuncu için en iyi job hangisi?

Siyah34

Üye
şuanda oyun açılmadı ama mmorpg oyunlarda mageler iyi pve yapabilir. toplu olarak

TANK

Üye
Solo takılcaksan amacın item kasmak felansa bence okcu açmalısın

etolord

Üye
oyun official sürümüne yakın bu soruyu bir daha sor çünkü karakter dengelemeleri henüz oturmadı şimdi bir önemi yok hepsi son level olarak test edilecek oyun açılmasına daha en az 5 6 ay var burada testler yapılacak solo da en iyisi hangisi bilemeyiz şuanda .

MmetDemr

Üye
Bence Priest her zaman aranan ve ihtiyaç duyulan bir job. İdealim Priestten yanadır :)

Thor

Üye
Eğer bu oyunu KO mantığıyla değerlendirirsek söylediklerinizde haklısınız. Ama oyunu global diğer oyunlar ile kıyaslayıp bu bağlamda kıyaslarsak eğer, World of Warcraft'ta tüm classlar solo bir şeyler yapabiliyorlar. Bence sınıfların mekaniklerine solo hem pve hem pvp de bir şeyler yapıp keyif alınabilecek seviyeye getirilmesi lazım daha geniş pencereden bakmak için. Ama dediğim gibi malum oyun üzerinden devam ediyorsak konuya Battle Priest, Archer ve Assassin ideal olacaktır. Ben şahsen Assassin olmayı planlıyorum hem mekanikleri eğlenceli hem solo pvp imkanı diğer sınıflara göre daha fazla.

karagülle52

Üye
mage diyorum hızlandırma skill ide geldi nasılsa. ama bir tane daha söyle dersen asas derim. okçu tek başına iş yapamaz party ile takılmak zorundadır. warrior aynı şekilde party ile takılmak zorundadır. asas ve mage solo en iyi takılan sınıftır. priest için bir şey diyemeyeceğim. koşma skill i priest ede geldi. denenebilir. aslında hepsiyle solo atabilirsin fakat en iyisi mage ve asas

ROWDY

Üye
Yalnızlık Allah'a Mahsus...
Okçu klan bulabilirsin Cz'de eğlenceli olcaktır.

CHRAU

Üye
okçu yada bp pirest idealdir ben şahsen ikisinide kullanıyorum

Resquection

Üye
Tek oynuyorsan iki ihtimal var. Atacker tarzı oynuyorsan kesinlikle Archery, fakat stratejik işler yaparım karakter yatmasın ayakta dursun diyip tank düşünüyorsan priest derim. Kolay gelsin :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt