Bazı arkadaşlar dediğimi anlamamış bile,sürekli bir dönerci yaftalaması var,
Benim solodan kastım malesef ekibim yok,elbette oyun içi tanıştığım kişiler olacak,clana katılacağım fakat benim işten geldiğim saat yada oyuna gireceğim saat belli değil,
Ben oyuna girdiğimde hiç kimseye bağımlı olmayarak oyun oynamak istiyorum,belki o gün saat akşam 10da gireceğim 2 saat takılıp çıkacağım,oyunun bana en azından günlük görev yada etkinlik sunması gerekiyor ki oyuna devam edebileyim.
Solo oyuncu dediğim şu değil,hiçkimseyle konuşmam,etkileşime geçmem,hiçbir kimsenin partisine katılmam,böyle bir anlayış yok zaten
Açıkcası şu oluyordu:
"Oyuna gireyim,ee şimdi 1 saat slotları döne döne parti aramam lazım,exp kasmasam ne yapabilirim ee hadi farm yapayım ama levelim ve eşyam yetmiyor önce level kasmam lazım,etkinlikte yok,oyuna girip ne yapacağım ki şimdi."
Keşke benimde bütün gün oyuna girecek vaktim olsa,çocukken olduğu gibi bir slotta parti bulup 10 saat kasabilsek ama öyle bir vakit yok artık benim için malesef.
Bu kadar şikayetçisin oynama madem neden bu kadar dert ediyorsun diyen olursa diyede cevap vereyim,ben yazdığım sebeplerden dolayı oyunu oynayamıyorum sadece ilk 4 hafta oynayıp bırakmıştım,amacım benim gibi düşünen başkalarıda vardır belki,sorunu ortaya koyuyorum ki belki yönetim ileride çözüm getirir kim bilir bir ihtimal yüzlerce kişi oyuna geri döner.