Solo Oyuncu Olmanın Zorluğu

turku6az

Üye
Askerden sonra oyuna tekrar başladım, tek başıma bir asas dizip oynamak istiyorum ama asla zevk alamıyorum. Gün içinde işte olduğum için ROW farma bırakmak istiyorum ama her slot 8 pcli elemanlarla dolu olduğu için bırakamıyorum. Slotu alsam bile diğer bilgisayarından bir karakteri daha aktif edip alıyor slotu. DV'ye geçeyim, akşamları farm yapayım ki karakterimi güçlendireyim diyorum onda da başkalarına dokunmayan karşı ırk ne hikmetse beni sürekli kesip slottan çıkarıyor. :) Gece sakin olur, gece DV'de farm atayım diyorum ama bu sefer de herhalde özel istekle getirdikleri DV'de ROW olduğu için yine slot bulamıyorum. Bu oyunu solo oynuyorsam illa para verip mi bir şeyler yapmam gerekiyor? Tek başıma farm atmak bu kadar zor olmamalı. Emek vermek istiyorum ama ROW bırakıp yatan insanlar yüzünden DV'de bile farm atamıyorum. Gün içinde de slotlarda 8pcli elemanlar var.

farmer

Yeni Üye
Askerden sonra oyuna tekrar başladım, tek başıma bir asas dizip oynamak istiyorum ama asla zevk alamıyorum. Gün içinde işte olduğum için ROW farma bırakmak istiyorum ama her slot 8 pcli elemanlarla dolu olduğu için bırakamıyorum. Slotu alsam bile diğer bilgisayarından bir karakteri daha aktif edip alıyor slotu. DV'ye geçeyim, akşamları farm yapayım ki karakterimi güçlendireyim diyorum onda da başkalarına dokunmayan karşı ırk ne hikmetse beni sürekli kesip slottan çıkarıyor. :) Gece sakin olur, gece DV'de farm atayım diyorum ama bu sefer de herhalde özel istekle getirdikleri DV'de ROW olduğu için yine slot bulamıyorum. Bu oyunu solo oynuyorsam illa para verip mi bir şeyler yapmam gerekiyor? Tek başıma farm atmak bu kadar zor olmamalı. Emek vermek istiyorum ama ROW bırakıp yatan insanlar yüzünden DV'de bile farm atamıyorum. Gün içinde de slotlarda 8pcli elemanlar var.
Bunu arvad ın en kalabalık olduğu dönemde bile defalarca konuştuk genel olarak herkes bu oyunun solo oyuncu oyunu olmadığı yönünde ki bir çok sever yönetiminde buna dolaylı yoldan cevabı olmuştu . ( gruplara clanlara partilere yönlendirmek gibi bu ne demek söylemeye gerek yok diye düşünüyorum )

Bir topluluğa katılmadığın sürece çok zor solo bir şeyler yapman çünkü online süren pek iyi değil .

Agaragambi

Üye
Oyun solo oynanmıyor zaten o tamam da su an alttan gelen lvl kasan kalmadı oynayan herkes 85 oldu gibi bir durum var. Graveguard dısında parti kurulan slot yok o yüzden yeni başlayan birisi lvl kasmakta zorlanıyor. Tavsiyem görev partisi yakalarsan birlikte peşpeşe yapabiliyorsun görevleri hazır 1+1 varken gidebildiğin kadar gideceksin.

throck02

Üye
Valla bir şekilde 80 olduk ama gene duruyor orada dedin gibi sadece gg slotları var artık party dv günlük görevleri falan var ama yapıcak adam bulmak çok zor bazen çok rahat party cıkıyor bazı günler boş geçiyor mesela günlük dungeon exp çok az günlük tüm dungeonlar 80 levl exp pre ile gire bildiği en yüksek seviyede 176.895.758 buda aylık 4.606.508.940 exp yapıyor ve darkness dungeon full yaratık dönüyorum ve ortalma 1.30 saat alıyor bunlar ama 1 ay sonunda ama oyunda 80-81 atlamak için 4.747.028.406 istiyor bu oran 85 ise 7.987.211.031 yani bu dungeonlar hiçbir işe yaramıyor exp konusunda zaten drop atmıyor oraya hiç girmicem yani böyle kaldık insaları dv çekmek istiyorlar ama artık 85 kasmaya çalışan insanlara hiç yardımcı olmuyor ne bir exp event ne farklı günlük haftalık görevler hiçbir şey böyle bir oyuncu kitlesi kazanamazlar ki yazık

soulgrisman

Üye
merhabalar. bende solo oyuncuyum. bir ekip bulsan da bazen zaman vs durumlarından da ekibe uyamadığım zamanlar oluyor. oynama fırsatı bulup girdiğim de de kimseyi bulamıyorum. bir exp party bulsam malup 10 saat anca gidiyor.
belki saçma olacak ama eskiler hatırlar. civciv görevi alan birisine yardım eden kişiye hediye birsey veriyordu. benzer bırsey olsa mesela benim herhangi bir görevime yardım eden bir kişiler bonus/ödül/vs alsa bir nevi tesvik olabilir. aklıma gelen bu. ( görevler de eklenebilir )
belki exp almak bu kadar zor olmasa. bu sefer kesinlikle istismar edilir farkındayız. ama bu solo oyuncuları da yuksek levelleri görüp biseyler yapabilmek hakkı diye düşünüyorum.
exp pre aldım ama gırıyorum tek basıma bişey yapmaya calısıyorum olmuyor. party arıyorum dung ıcın mage diye almıyorlar birde.
sıkıntılı bir durum önemli bir konu olarak ele alınması gerekiyor.

throck02

Üye
aynı durumdayız exp partyleri gg başka yok gibi birşey artık bulduğun zamanda 10 saat sonra bitiyor daha sonra ne zaman bulursan artık DV günlük görevleri için ise insan bulmak çok zor böyle yazınca herkes bizde 2 günde 85 olmadık diyor ben 2 aydır uğraşıyorum anca 80 oldum görevlere gelenlerin 85 arkadaşları falan olmasa zaten normal görevleri bile yapamıyoruz sorun zaman değil ama artık oyuna da exp kasma kısmında insan yok gibi birşey artık bu yüzden hani günlük daha basit exp görevleri gelebilir mesela ben 80 land of despair death - Svaland bu 2 dungeon benim hiçbir işime yaramıyor çünkü ben exp kasan bir karakterim drop lazım değil bana burada bir kesme görevi olsa 5 günde falan bitecek şekilde çünkü buranın exp si bana günlük sadece 48.544.794 bu exp bu seviyede azında azı girmem için bir sebep yok hiç diğer 2 dungeon ise 10 gün için evet ama sonra 7 gün beklemem gerek görevler için yani kısacası yeni oyuncular için artık bir şeyler yapılması gerekiyor bu saat sonra ama işte ne bir exp event ne birşey hiç birşey oyunda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt