Solo oyuncular hiç bir şekilde level kasamıyor

karanlik07

Üye
kanka görev expleri çok artırıldı inan.. ben oyunun ilk zamanı bir de 59'a kasmaya calısıyordum bu kadar expler yüksek değilken ayrıca zaten senin ss slotunda yer bulamıyorsan dv haritasına gitmen gerek o'da yoksa görevler ile ilerle kendini haddar-haggard gibi bir bölüme atınca işin cok rahatlıyor.. zaten görevler ile daha hızlı ilerliyorsun 63 ile group dungeonda exp sc'siz easy modda %10 gibi bir exp alıyorsun..
Cz de kasıyorum pt buldukca ama en fazla 1 saat sonra baskın ve dağılıyor ..58 %60 ım bi 59 olsam .. görevlerde bitti

karanlik07

Üye
ne olsun ıstıyosun kanka 59 olunca da 59dan 60 olmuyor dıyeceksın sen gidip en aktif olunan saatlerde pt ararsan zaten hıcbır yerde barınamazsın ki ya sabah ya oglen 2 3 gibi yada gece bakıcaksın isine onun dısında farmla takılmaya bak
Kardeş bak saat 03.40 bu saatte online olma sebebim yarın izinli olmam ..bu oyunu tek oynayan sizin gibi bekar insanlar yok hayatsız gibi level kasamam 2 yaşında kızım ve eşimlede zaman geçirmem gerekiyor anladın ? Yararlı bişey yazacaksanız yazın yoksa boş yapmaya gerek yok

TheJimmyQ

Üye
Cz de kasıyorum pt buldukca ama en fazla 1 saat sonra baskın ve dağılıyor ..58 %60 ım bi 59 olsam .. görevlerde bitti
kanka dv haritasının sıkıntısı'da o çok darlama var :) zamanında 3 parti arasında çember'de kaldığımı biliyorum :)) yapıcak bir şey yok fazla bir şey kalmamış açıkcası biraz daha dişini sıkarsan güzel günler seninle olacak :D ama kanal kanal gezmeyi ve biraz dip köşeleri tavsiye ederim..

SiNiSTeeR

Üye
valla solo oyuncuyum sadece akşam saatlerinde oyuna girip 2 3 saat kasabiliyorum hiç party bulamadığım olmadı dostum ya sen çok şanssızsın ya ben çok şanslıyım

Jacques

Üye
2 3 Hafta oldu 65 olalı 1 kere bile clanla kasmadım daha yavaşlar sürekli afklar oluyor diye sonuçta arkadaş ortamı suistimal ediliyor hep toplama partylerde kastım siz nasıl kasamıyorsunuz anlayamıyorum gerçekten.

Ankylosauria

Üye
heeeeehh işte böyle bi post bekliyodum tam geldi knk oyunda exp kasmak baya kolay bu arada solo olarak sen sadece kötüsün kötü olduğun için herhangi bi oyunda alt kademe oyuncu olarak kalmayada mahkumsunuz üzgünüm ki bugün solo bi şekilde ne kadar rahat kasıldığını ve nasıl kasılmadığını gördüm eğer sadece partilere 8. Olarak girmeye bi pt ye girip toplanmasını beklemeden çıkıp gitmeye 1 kere darlanınca pt yi bozmaya veya çıkmaya herhangi bi durumda olabildiğince toxic olmaya devam edersen sen 65 i rüyanda görürsün :D
İmkan olsa siz kimliğe "kıdemli mmorpg oyuncusu" falan da yazdırırsınız ha tavra bak xD böyle giderse 5-10k oyuncu olarak aranızda sidik yarıştırırsınız.

efeali

Üye
Bende solo oyuncuyum, senin gibi bende çalışıyorum. 56 lvlım, max 20 dk içinde kanal gezerek party bulunuyor. Evet Soothsayer a denk gelmen zor kolay yer bulunmuyor ama en kötü harpy e girebiliyosun. Zindan bir seçenek 2 defa girebilidim %5-6 arası veriyor inan zindana girmek party bulmaktan daha zor. Benim sıkıntım 6 saat aynı yaratığı kesmek bana çok sıkıcı geliyor sadece görev pve gibi seçenekler artarsa daha eğlenceli olur. Oyuna 2-3 saat ayırabiliyorum onda da sürekli bir moba saldırmak bana sıkıcı geldi.

Querrero

Üye
Solo bir oyuncu bir mob'u kestiğinde bir parti kadar xp alması gerekir .Bu durumun düzeltilmesi gerekir bunun çaresi bu ayrıca görevlerden gelen xp arttrıldı diyordunuz ya %2 veriyor.
Böyle olursa kasmış oyuncular tek başına dönmeye başlar drobu paylaşmamak için. Bence bu oyun solo oynanmaya müsait bir oyun değil. Bende soloyum 54 lvl mage kastım ekip bulamadım bıraktım. Hadi diyelim solo bi şekilde 65 level olsun ne yapacaksın? Boss kovalayacaksın grup zindan deneyeceksin, yani eninde sonunda bir ekip gerekiyor.

CasuaLHunteR

Üye
Bu oyun solo oyuncu oyunu değil. Riseonline'ın biz solo oyuncular için şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz yapacağız demesi bir şeyi değiştirmiyor. Siyaset gibi düşünebilirsin çok şey konuşulur sama sana bir yararı olmaz. Knight solo oyuncu oyunu mu değil copy paste de ekip oyunu oluyor sistem aynı çünkü.

larismus

Üye
soruyu soran solo oyun oynamaktan bahsetmiş cevap veren herkes yine git party gir demiş :D anlaşmada sıkıntı var gibi. adam tek kişi olarak oynamaktan bahsediyor sanırım. party ile slota girip kasmaktan değil. party ile kasınca solo olmuyorsun

• Beğen
Tepkiler: Scl

CasuaLHunteR

Üye
soruyu soran solo oyun oynamaktan bahsetmiş cevap veren herkes yine git party gir demiş :D anlaşmada sıkıntı var gibi. adam tek kişi olarak oynamaktan bahsediyor sanırım. party ile slota girip kasmaktan değil. party ile kasınca solo olmuyorsun
Sende mi bu oyunun solo oyuncu oyunu olduguna inananlardansın :) Doğru söyle dünya düz mü lan xd asdasd

larismus

Üye
Sende mi bu oyunun solo oyuncu oyunu olduguna inananlardansın :) Doğru söyle dünya düz mü lan xd asdasd
ben kesinlikle solo oyuncu oyunu olduğunu düşünmüyorum. hatta kendim solo da oynamıyorum klanımız, arkadaşlarımızla beraber oynuyoruz. benim bu tarz problemlerim de yok. sadece konuyu açan kişi ile verilen cevaplar arasındaki alakasızlık dikkatimi çekti.

ARTYOM

Üye
bu sabah dead valleyde raven kestik öğlen 2 e kadar partyi hep 6-7 kişiydi adamda yok adam alalım olan adamı partiye alsan pot alıp sıraları karıştırıyor solo oyuncuda çok masum değil ama :) kurnazlığa yatmasın onlarda

Alkoer

Üye
arkadaşlar bu durum göreceli. ben solo oynuyorum 2 tane 65lv kastım diyen var . clanı olan adamlar 10 günde kastı 65i sen nasıl 2 65 i kastın bu kadar günde yuh yani.

günde 18 saat oynayan adam ben soloyum demesin . bu kadar süre oynayınca tabiki solo -clansız olsanda party bulursun.

bu konuda anlatılmak istenen party siz kasılmaktır. sen party bulup %10 kasarsın bizde solo 3-5 kasalım diyoruz. ama 0 kasabiliyoruz. oyun sizi mahkum ediyor party ile oynamaya .

ARTYOM

Üye
arkadaşlar bu durum göreceli. ben solo oynuyorum 2 tane 65lv kastım diyen var . clanı olan adamlar 10 günde kastı 65i sen nasıl 2 65 i kastın bu kadar günde yuh yani.

günde 18 saat oynayan adam ben soloyum demesin . bu kadar süre oynayınca tabiki solo -clansız olsanda party bulursun.

bu konuda anlatılmak istenen party siz kasılmaktır. sen party bulup %10 kasarsın bizde solo 3-5 kasalım diyoruz. ama 0 kasabiliyoruz. oyun sizi mahkum ediyor party ile oynamaya .tek

ARTYOM

Üye
partide kaç oyuncuyu fazlaysa o kadar fazla exp geliyor oyun seni topluluk oluşturmaya zorluyor

Alkoer

Üye
partide kaç oyuncuyu fazlaysa o kadar fazla exp geliyor oyun seni topluluk oluşturmaya zorluyor
bu her oyunda olan bir mekaniktir sıkıntı yok. tabiki 8 kişi bir araya gelirse 1 kişiden daha hızlı ve efektif olacaktır bunu söylemeye bile gerek yok.

ama olay şu ki solo oyuncu kendi lv ine uygun bir mob u efektif bir şekilde kesemiyor. ben bunu bir priest olarak söylüyorum. her türlü buffum ve debuff um olmasına rağmen kendime uygun bir mob farmlayamıyorum. mob saniyede 2 hit vuruyor benim skill fail veriyor.

grup olarak oynama olayına gelirsek oynadığım birçok oyunda grup oyunu solo oyuna göre en az 2 kat daha fazla xp alır. bu çok normal. bazı oyunlar solo oynayanı teşvik edip bu farkı düşürür hatta çok üst seviye oyunculara grup la alınan xp yi yakalama imkanı verenler bile var.

ama bizim oyunda şuan grup oyunu herşey solo oynamak diye birşey söz konusu değil. daha önce dediğim gibi grupla %10 kasılsın ben solo %3-5 e razıyım. ama solo %0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt