Solo oyuncular hiç bir şekilde level kasamıyor

WoxHades

Üye
Solo olarak tam olarak başlıktalı hibi hiç bir şekilde level kasılamaz.Çünkü bu bir party ekip clan oyunudur.Senin oynama tarzın ille de solo olucam partye girmicem şeklindeyse oynama geç.Sen solo oynıcaksın diye oyun baştan sana göre düzenlenemez.Solo oyuncu da exp kassın kafasından çıkın solo oyunucunun exp kasabildiği bir ortamda neden party kurulsun neden ekip toplansın neden clan oluşturulsun bir mantığı var mı?Sen tek başına exp kasabileceksin ben 8 kişi exp kasabilecem ama ben yanıma 7 farklı kişi bularak ortak birşeyler yaparak exp kasıcam sen tek başına rahat rahat exp kasıcaksın yok öyle bir dünya.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Solo olarak tam olarak başlıktalı hibi hiç bir şekilde level kasılamaz.Çünkü bu bir party ekip clan oyunudur.Senin oynama tarzın ille de solo olucam partye girmicem şeklindeyse oynama geç.Sen solo oynıcaksın diye oyun baştan sana göre düzenlenemez.Solo oyuncu da exp kassın kafasından çıkın solo oyunucunun exp kasabildiği bir ortamda neden party kurulsun neden ekip toplansın neden clan oluşturulsun bir mantığı var mı?Sen tek başına exp kasabileceksin ben 8 kişi exp kasabilecem ama ben yanıma 7 farklı kişi bularak ortak birşeyler yaparak exp kasıcam sen tek başına rahat rahat exp kasıcaksın yok öyle bir dünya.
Solo takılmak isteyen kişilere bu kinin ne anlayamadım?Bütün oyunlarda varda, burda niye olmasın?Bunun için oyunu baştan yazmalarına gerek yok, yapmaları gereken,solo ve parti exp miktarlarını yeniden düzenlemek,bu kadar basit.O zaman yöneticilerimize seslenelim yarından itibaren solo zindanı kaldırsınlar.Hatta meslekleri bile parti ile kasalım.

psikolog

Üye
57 de %8-%10 arası veriyordu premiumsuz yüzde 4.68 veriyor saatte sootsayer 58 lvlde party. bir lvl alsan 59lvlde premiumlu haggardda girebildiğin o küyük kalkanlı olan slottaki ilk partyde %8 kasabiliyorsun ben 58 e kadar bir sıkıntı yaşamadım da 58 için bir ayrıcalık yapıp 58 lvle özel lvl atlama gereksinimini %30 daha az exp ister hale getirirseniz sorun kalmazdı.

karanlik07

Üye
valla solo oyuncuyum sadece akşam saatlerinde oyuna girip 2 3 saat kasabiliyorum hiç party bulamadığım olmadı dostum ya sen çok şanssızsın ya ben çok şanslıyım
Kankam ben akşam 10 dan 12 -1 e kadar falan kasabiliyorum girdiğim saatlerde çoktan partyler kurulmuş oluyor.. 12 gibi partyden çıkan oluyor evet o saatlerde bulabiliyorum ama işimi görmüyor çünkü sabah 8 de mesai var bende yarım saat 1 saat sonra çıkıyorum sorun bu.

karanlik07

Üye
57 de %8-%10 arası veriyordu premiumsuz yüzde 4.68 veriyor saatte sootsayer 58 lvlde party. bir lvl alsan 59lvlde premiumlu haggardda girebildiğin o küyük kalkanlı olan slottaki ilk partyde %8 kasabiliyorsun ben 58 e kadar bir sıkıntı yaşamadım da 58 için bir ayrıcalık yapıp 58 lvle özel lvl atlama gereksinimini %30 daha az exp ister hale getirirseniz sorun kalmazdı.
Bende 58 e kasar hiç bi sorun yaşamadım 59 olmak sıkıntı görevlerdende exp gelmiyor %2 nedir

karanlik07

Üye
2 3 Hafta oldu 65 olalı 1 kere bile clanla kasmadım daha yavaşlar sürekli afklar oluyor diye sonuçta arkadaş ortamı suistimal ediliyor hep toplama partylerde kastım siz nasıl kasamıyorsunuz anlayamıyorum gerçekten.
Sizin gbi hayatsız şekilde kasmadığımız için kasamıyoruz bro . Çünkü sosyal hayatımız ve iş hayatımız var

karanlik07

Üye
Bende solo oyuncuyum, senin gibi bende çalışıyorum. 56 lvlım, max 20 dk içinde kanal gezerek party bulunuyor. Evet Soothsayer a denk gelmen zor kolay yer bulunmuyor ama en kötü harpy e girebiliyosun. Zindan bir seçenek 2 defa girebilidim %5-6 arası veriyor inan zindana girmek party bulmaktan daha zor. Benim sıkıntım 6 saat aynı yaratığı kesmek bana çok sıkıcı geliyor sadece görev pve gibi seçenekler artarsa daha eğlenceli olur. Oyuna 2-3 saat ayırabiliyorum onda da sürekli bir moba saldırmak bana sıkıcı geldi.
56 da sorun yok ..sorun 58 de başlıyor hocam

Jacques

Üye
Sizin gbi hayatsız şekilde kasmadığımız için kasamıyoruz bro . Çünkü sosyal hayatımız ve iş hayatımız var
Sen kendini mi bir tek çalışıyor ve ailesi var sanıyorsun beceriksizsin kardeş mali müşavirim 60 tane şirketin muhasebesini tutuyorum ailem var hatta geniş bi ailem var sen beceriksizsin kardeş hemde çok beceriksizsin ağlaksın toxicsin şaşırmadım level kasamamana.

karanlik07

Üye
Sen kendini mi bir tek çalışıyor ve ailesi var sanıyorsun beceriksizsin kardeş mali müşavirim 60 tane şirketin muhasebesini tutuyorum ailem var hatta geniş bi ailem var sen beceriksizsin kardeş hemde çok beceriksizsin ağlaksın toxicsin şaşırmadım level kasamamana.
Mali müşavir ama hitap şekline bak :) kesin mali müşavirsindir.

karanlik07

Üye
bu sabah dead valleyde raven kestik öğlen 2 e kadar partyi hep 6-7 kişiydi adamda yok adam alalım olan adamı partiye alsan pot alıp sıraları karıştırıyor solo oyuncuda çok masum değil ama :) kurnazlığa yatmasın onlarda
Kardeş öğlen 2 diyorsun biz çalışan insanlar o saatte çalışıyor nasıl partye girelim

karanlik07

Üye
Abicim senin anlamada sorun var ben solo oynayacağım diye tutturmuyorum kimse clana almıyor diye belirttim zaten.. aracım sadece level kasmak farmında falan değilim ama ekipler partye dahil etmiyor çünkü sabahtan akşama kadar farm yapıyolar neden real para için . GB kasıp satıyor aram neden beni partye alsın … varsa clana alacak kişi ben zaten dahil olurum yazsın özelden aksi uyumsuz birisi değilim akşamları bir kaç saat online olurum

tekpak

Üye
kimse de adama yardımcı olmamış herkes laf sokmuş ne ezikliği kalmış ne bişeyi. ayıptır yaptığınız.

oyuna girince soothsayer dolan, sıraya gir. 7 kanaldan birinde illa ki denk geliyor. pre al sc veya asparagus bas. saatte %8 civarı alınıyor 58 lvlda. yine az ama napcan, idare etcen artık. 59 olunca zaten haddar açıldığı için bitiyor işkencen orada sürekli parti var. ne bulursan gir orda her türlü hepsi kasar.

aynı zamanda her gün dungeon da ordan da geliyor 3-5 bişeyler. öyle öyle kasarsın 62ye kadar devam et dediğim gibi haddarda çok rahat parti bulursun her zaman. 58e kadar dişini az sık yeter.

62den sonra görevleri yap 63 ol. grup dungeon açılsın zaten o bile %10mu ne veriyodu. o bile rahatlatır seni baya.

MaRaKeSH

Üye
şaka gibi geçen biride solo boss kesilemiyor diye forum açmıştı :==)

kb7

Üye
Kasan kasıyor yani ben tek başıma 63 lvl'a kadar geldim

karanlik07

Üye
kimse de adama yardımcı olmamış herkes laf sokmuş ne ezikliği kalmış ne bişeyi. ayıptır yaptığınız.

oyuna girince soothsayer dolan, sıraya gir. 7 kanaldan birinde illa ki denk geliyor. pre al sc veya asparagus bas. saatte %8 civarı alınıyor 58 lvlda. yine az ama napcan, idare etcen artık. 59 olunca zaten haddar açıldığı için bitiyor işkencen orada sürekli parti var. ne bulursan gir orda her türlü hepsi kasar.

aynı zamanda her gün dungeon da ordan da geliyor 3-5 bişeyler. öyle öyle kasarsın 62ye kadar devam et dediğim gibi haddarda çok rahat parti bulursun her zaman. 58e kadar dişini az sık yeter.

62den sonra görevleri yap 63 ol. grup dungeon açılsın zaten o bile %10mu ne veriyodu. o bile rahatlatır seni baya.
Hiç zindana giremedim daha almıyor . Bide premium falan var zaten 58 e kadar sorun yaşamadım malum oyunda eskiden 59 dan 60 a kasmak çok zordu ..58 den 59 a kasmakta aynı şekilde zor yapılmış .. %60 mı neyim zaten 59 olup eslanta geçebilsem sorun kalmayacağını biliyorum aslında aracım 61 olmak bp prinin 61 skilini açmam lazım sonra yavaş yavaş kasabilirim ..

karanlik07

Üye
şaka gibi geçen biride solo boss kesilemiyor diye forum açmıştı :==)
Ya kardeş anlıyorum işsizsiniz başka sosyal aktivitenizde yok .. konu açarken dediğim gibi yardımcı olabilecek varmı dedim bu yorumun hiç bir şeye yardımcı olmuyor sen devam et hayatsız şekilde kasmaya kg

MaRaKeSH

Üye
Ya kardeş anlıyorum işsizsiniz başka sosyal aktivitenizde yok .. konu açarken dediğim gibi yardımcı olabilecek varmı dedim bu yorumun hiç bir şeye yardımcı olmuyor sen devam et hayatsız şekilde kasmaya kg
önce bir kere lafını tart kardeşim günde 10 saat yöneticilik yapıyorum özel bir şirkette akşam eşimle çocuğumla vakit geçiriyorum akşam da saat 9 da klanımın başına geçiyorum ve rahat rahatta oynayabiliyorum oyunu anlıyorum sen kendine iş arıyosun gönder cv ni değerlendirelim

karanlik07

Üye
önce bir kere lafını tart kardeşim günde 10 saat yöneticilik yapıyorum özel bir şirkette akşam eşimle çocuğumla vakit geçiriyorum akşam da saat 9 da klanımın başına geçiyorum ve rahat rahatta oynayabiliyorum oyunu anlıyorum sen kendine iş arıyosun gönder cv ni değerlendirelim
Kardeş 10 saat yöneticilik yapıyormuşsun ya 8 de mesai başlıyor diyelim 6 da mesai bitiyor 6 buçukta evdesin yemek yedin falan filan 7buçuk 1 buçuk saatmi değer veriyorsun eşine çocuğuna buna ilgi diyorsan gülerler sana . Sonra hayatsız gibi kasıyorsunuz diyince kuduruyorsunuz .. CV me gelecek olursak lütfen mail adresini Verde sana CV mi atiyim. İş arayışında değilim ama CV görmüş olursun satın alma sorumlusuyum bu arada belediyede

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt