Solo oyuncular hiç bir şekilde level kasamıyor

Harley

Üye
63 lw lim 63 kadar solo partylere girip kastım hocam oyunda 26 günüm ve hergün oynamıyorum 60 kadar sootsayer de kastım sonra haddar geçtim grave guard 59 da geçebilirsin

karanlik07

Üye
63 lw lim 63 kadar solo partylere girip kastım hocam oyunda 26 günüm ve hergün oynamıyorum 60 kadar sootsayer de kastım sonra haddar geçtim grave guard 59 da geçebilirsin
Hocam çok güzel konuşmuşsun da sorun burda yönetimin solo oyuncuya vaat vermesi solo oyuncular içinde güzel düşüncelerimiz var demesi.. benim online sürem kısıtlı olduğu için kasamıyorum oyuna girdiğim saatler 10 ve 12 arası bu saatlerde partyler kurulmuş ve kasılıyor oluyor .. 12 den sonra party buluyorum yalan değil ama kastığım yarım saat 1 saat çünkü sabah işe gidiyoruz..

karanlik07

Üye
knk yanlış anlamayında ben okçu a.tım solo sarmadı bıraktım 60 da warrior a.tım 60 a kastım sarmadı bıraktım şimdi 65 pristim yüzde 100 yine çhar kasıyorum ayrı acountta :D 2 pc em var kafama göre takılayım diye bence bu online sürenin düşüklüğü ile alakalı
Kesinlikle online sürem düşük olduğu için kasamıyorum bu aksini idda etmedim zaten :)

MaRaKeSH

Üye
Kardeş 10 saat yöneticilik yapıyormuşsun ya 8 de mesai başlıyor diyelim 6 da mesai bitiyor 6 buçukta evdesin yemek yedin falan filan 7buçuk 1 buçuk saatmi değer veriyorsun eşine çocuğuna buna ilgi diyorsan gülerler sana . Sonra hayatsız gibi kasıyorsunuz diyince kuduruyorsunuz .. CV me gelecek olursak lütfen mail adresini Verde sana CV mi atiyim. İş arayışında değilim ama CV görmüş olursun satın alma sorumlusuyum bu arada beledi

Kardeş 10 saat yöneticilik yapıyormuşsun ya 8 de mesai başlıyor diyelim 6 da mesai bitiyor 6 buçukta evdesin yemek yedin falan filan 7buçuk 1 buçuk saatmi değer veriyorsun eşine çocuğuna buna ilgi diyorsan gülerler sana . Sonra hayatsız gibi kasıyorsunuz diyince kuduruyorsunuz .. CV me gelecek olursak lütfen mail adresini Verde sana CV mi atiyim. İş arayışında değilim ama CV görmüş olursun satın alma sorumlusuyum bu arada belediyede
saat hesabını yapamıyosan parmaklarınla sayabilirsin gayet net bir şekilde yazdım sende desteklemişsin saol, ben kasmaktan yana şikayetçi değilim siz kasamamaktan dolayı şikayetçisiniz world bir oyunda tek başına exp i nasıl kasmayı planlıyosun herkes solo kasacaksa neden clan var neden parti mantığı var bunu çözemiyorum. sürekli oyunu karalama sürekli bir oyunu benzetme sürecine sinirleniyorum yalnızca. koca oyunu yapmış adamlar aaa solo oyuncular akıllarına gelmemiş gibi gerçekten şaka yani

karanlik07

Üye
saat hesabını yapamıyosan parmaklarınla sayabilirsin gayet net bir şekilde yazdım sende desteklemişsin saol, ben kasmaktan yana şikayetçi değilim siz kasamamaktan dolayı şikayetçisiniz world bir oyunda tek başına exp i nasıl kasmayı planlıyosun herkes solo kasacaksa neden clan var neden parti mantığı var bunu çözemiyorum. sürekli oyunu karalama sürekli bir oyunu benzetme sürecine sinirleniyorum yalnızca. koca oyunu yapmış adamlar aaa solo oyuncular akıllarına gelmemiş gibi gerçekten şaka yani
Ya sen okuduğunu bile anlamıyorsun kardeş demedinmi ailemle de zaman geçiriyorum diye 1 buçuk saatmi zaman geçiriyon senin hesabın bu benim değil mesai sabah 6 damı başlıyor bide yöneticiyim demiş Gül Gül öldük işine bak boş tenekedende çok ses çıkar .. oyunu karalayan yok ciddi anlamda sorunların var senin Aslan parçası ..

Lord

Üye
Beyler başlıktada belirttiğim gibi 1 haftadır 58 im 59 olamadım bi türlü çünkü herkes kendi ekibiyle kasıyor şimdi diyeceksiniz ekip bul ..kimse ekine dahil etmek istemiyor buna bi çözüm bulunması lazım görevler %1 veriyor şaka gibi .. solo zindanda bi türkü giremedim 100 kere falan denemişimdir… biz nerede ne kasıcaz şimdi bilgisi olan aydınlatsın

okuduğunu anlayamayan için not:
BEYLER BEN BU OYUNU SOLO OYNAYACAĞIM DEMİYORUM ONLİNE SÜREM FAZLA OLMADIĞI İÇİN EKİP BULAMIYORUM DİYORUM UMARIM ANLADINIZ .
Merhaba parti bulmak zor değil ama bazen içinden çıkılamayacak bir duruma sokuyor insanları. Devamlılık istiyorsanız evet benimde nefret ettiğim gibi bir ortama bağlı kalmaya itiyor oyunun sistemi oyuncuları. Bunlarla ilgili geniş bir quest sistemi ve dungeon getirilmeli diye düşünüyorum. Job'unuz nedir? Bakabileceğiniz slotları öneren çıkar?

karanlik07

Üye
Merhaba parti bulmak zor değil ama bazen içinden çıkılamayacak bir duruma sokuyor insanları. Devamlılık istiyorsanız evet benimde nefret ettiğim gibi bir ortama bağlı kalmaya itiyor oyunun sistemi oyuncuları. Bunlarla ilgili geniş bir quest sistemi ve dungeon getirilmeli diye düşünüyorum. Job'unuz nedir? Bakabileceğiniz slotları öneren çıkar?

karanlik07

Üye
Yarı int yarı str priestim tek olduğum için görevleri bile binbir zorlukla yaptım mesela flame rock görevi vardı onu yarım saatte falan zar zor tek başıma yaptım .. yanlış anlaşılma olmasın ben tek takılmaktan memnun değilim zaten sadece online sürem düşük olduğu için clan bulamıyorum . 58 im 59 olsam eslanta geçip party bulabileceğimi biliyorum .

karanlik07

Üye
Yarı int yarı str priestim tek olduğum için görevleri bile binbir zorlukla yaptım mesela flame rock görevi vardı onu yarım saatte falan zar zor tek başıma yaptım .. yanlış anlaşılma olmasın ben tek takılmaktan memnun değilim zaten sadece online sürem düşük olduğu için clan bulamıyorum . 58 im 59 olsam eslanta geçip party bulabileceğimi biliyorum .

MaRaKeSH

Üye
lunaskar ırkı isen biz sana yer açarız dostum 33 kişilik bir ekibiz yeterki oynamak isteyin

Lord

Üye
Şuanlık düzelmeyeceğini ve bir sistem getirmeyeceklerini bildiğim için tek diyeceğim şey '' Allah kurtarsın kardeşim '' :)

SessizCogunlugunSesi

Üye
Kimse parti,klan ws olmasın herkes solo kassın demiyorki ikisinin bir arada olma ihtimali niye sizi rahatsız ediyor?Bütün oyunlarda böyle bu,sadece burda arada uçurum var sistem o şekilde zorluyor.Biz demiyoruz ki tek başımıza her şeyi yapalım,parti ile kasmanın yarısını solo şekilde kasabilmeliyim ama burda solo hiç bir şey yapamıyorsun nerdeyse.

unqual

Üye
60 lw bir oyuncu zindana girdiği zaman en az %10 tecrübe puanı kasmalıdır. Ayrıca 62 lw orta seviye full sc li warriorumla son bossu kesmek eziyet geliyor. Tamam kolay olmasın ama farklı bir mekanik yapıp , mekaniği tamamlattırması lazım. Sırf karakter gücü ile devam edemez. Kişisel becerilerde işin içine girmeli.
Sevgiler.

MaRaKeSH

Üye
Kimse parti,klan ws olmasın herkes solo kassın demiyorki ikisinin bir arada olma ihtimali niye sizi rahatsız ediyor?Bütün oyunlarda böyle bu,sadece burda arada uçurum var sistem o şekilde zorluyor.Biz demiyoruz ki tek başımıza her şeyi yapalım,parti ile kasmanın yarısını solo şekilde kasabilmeliyim ama burda solo hiç bir şey yapamıyorsun nerdeyse.
benim tanıdığım bir çok okçu str priest arkadaşım neredeyse çoğu zamanını tek geçiriyor. ben soloyu yadırgamıyorum şimdi şöle düşünelim. 65 olabilmeme için 400 m ex kasmam lazım üstelik priestim. oyunun standart kuralı nedir nasıl kasarsan kas. solo oyuncunun farkı nedir özel bir bölüm açılıp hızlı lvl kasmakmı madem böle bir durum var dersinki exp kasmak çok zor solo grup ayırmadan bunu daha kolaylaştırın. bu ayrım nedir buna tutuluyorum

karanlik07

Üye
benim tanıdığım bir çok okçu str priest arkadaşım neredeyse çoğu zamanını tek geçiriyor. ben soloyu yadırgamıyorum şimdi şöle düşünelim. 65 olabilmeme için 400 m ex kasmam lazım üstelik priestim. oyunun standart kuralı nedir nasıl kasarsan kas. solo oyuncunun farkı nedir özel bir bölüm açılıp hızlı lvl kasmakmı madem böle bir durum var dersinki exp kasmak çok zor solo grup ayırmadan bunu daha kolaylaştırın. bu ayrım nedir buna tutuluyorum
Kardeş sen boş bi tenekesin kusura bakma

karanlik07

Üye
60 lw bir oyuncu zindana girdiği zaman en az %10 tecrübe puanı kasmalıdır. Ayrıca 62 lw orta seviye full sc li warriorumla son bossu kesmek eziyet geliyor. Tamam kolay olmasın ama farklı bir mekanik yapıp , mekaniği tamamlattırması lazım. Sırf karakter gücü ile devam edemez. Kişisel becerilerde işin içine girmeli.
Sevgiler.
Ya ben 72 level okçu işe ms giriyordum orda tüm mobları kesip %6-7 kasabiliyordum burda daha zindana bile giremedim çünkü almıyor limit hatası veriyor .. oyunda exp dengesizliği var partyde 80 K geliyor tek kesiyorsun 15 K ya bari yarısını ver .. demedilermi solo oyuncularla ekip olanların arasında uçurum olmayacak diye .. uçurumun daniskası var ben daha 61 olucam da farm yapıcam silahımı kıyafetlerimi tamamlıcam adamlar 70 gelsin diyor

SessizCogunlugunSesi

Üye
Kimsenin özel bir beklenti içinde olduğunu düşünmüyorum.Sadece exp oranlarının düzenlenmesi yeterlidir diye düşünüyorum.Parti ile kastığın zaman misal %10 kasıyorsan tek başınada %4-5 gibi kasılmadı diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt