Solo oyuncular için exp , gold kasma önerisi

Toxic

Üye
Katılım
21 Nis 2022
Mesajlar
208
Puanları
28
Merhaba , konu içeriği Eslant'a girebilen oyuncular içindir.

-Tek başınıza oynuyorsunuz ve oyunda birlikte oynayacak hiç arkadaşınız yok , hemen eslanta geçin tüm slotları gezerek parti başkanlarına pm atın örn ; Sa warrior 61 slot boşalırsa pm atar mısın?

-Partiye girdikten sonra amacınız farm ise kişilerden discord isteyin benim bu güne kadar karşılaştığım her parti her klan istisnasız discordlarına girdikten sonra düşen itemi pay ettiklerini söylediler. Yine solo ol dostum yine asosyal ol yine solo' bayrağını sonuna kadar elinde taşı ve hiç muhabbete katılma hatta dinleme seslerini bile kıs ama MMORPG (Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu) oynadığını unutma ve oyun içerisinde ki ekonomin için arkana yaslan ve keyfine bak.

-Discordlarına katılmak zorunda değilsin yine farm yapabilirsin ama itemin sana düşmesini beklersin veya onların sana güvenmesini her ikisi de makul.

Günün sonunda her halükarda 1k lık mana potunun parası çıkıyor ve üstüne para kasmış oluyorsun.

EXP

-Exp için discord vs gerekmemekte yukarıda ki taktiği tekrar uygula gerekirse 2. camp ı da gez zaten sen daha map i bitirmeden sana geri dönüş yapılacaktır veya gidip kendine bir kahve yapmayı dene kattle' deki su daha kaynamadan sana pm atacaklar. ( oyunda ki saat çok önemli )

Ben 7/24 ekibimle oynama şansı bulamadım ve tek başıma oynarken her zaman ekonomim ve exp' im artı yönde ilerlemeye devam etti sizlerde bunları deneyebilirsiniz.
 

yelloha

Üye
Katılım
20 Nis 2022
Mesajlar
63
Puanları
18
Boş cok gereksiz icerik
Lunaskar da slotları gez parti bulacaksın.
Epic itemle toplayan parti bul İtem ve para kasıcaksın. Denmiş kısacası bende Başka birşey sandım Çok gereksiz
 
Son düzenleme:

Toxic

Üye
Katılım
21 Nis 2022
Mesajlar
208
Puanları
28
Solo olarak oyunu oynayamayan işinden gelip 2 3 saat oyun oynamayı hayal eden ama oyunu bilmeyen beceremeyen tipler için konu hala günceldir arkadaşlar deneyin işe yarıyor
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt