Solo Oyuncular Ne Yapmalı ?

wolfingen

Üye
Merhaba forum sakinleri , :coffee:
Günlerdir kasılıyor, dungeon ve etkinlik kovalıyor , dvde yatalakta olsak ara ara farm yapmaya çalışıyor öyle böyle çarımızı dizmeye, güçlendirmeye ve gelişmeye çalışıyoruz.
75'e ulaştık ancak bizimle birlikte diğer herkeste ulaştı tabi. Vur kafasına al slotu gibi olayları yapan abiler biliyorsunuz ki her yerdeler. e ne diyebilirim ki , güçlüler.
Herkesin bildiği ve sürekli dile getirdiği , dilden dile dolaşan malum konuları açmayacağım. (ki şikayetçi de değilim. herkes ekmeğinde)
Fakat artık hareket edemiyorum, ne pk'ya çıkabiliyorum, ne farm yapabiliyorum , ne exp kasabiliyorum.
Mesela kimsenin yüzüne bakmadığı slotlara gidip 700-800 coin için row açıyorum o ayrı konu (en azından çar boş kalmasın,masrafını çıkarıyorsa kessin dursun mantığı ile)

Crystall Fortress'a giremiyoruz çünkü bp sistemi ile yapmışlarve bp kasanlar giriyor.
Peki bu etkinlikler solo oyuncular için değil miydi ? yav solo adam nasıl bp kassın ?

Mountain Race'nin saatleri tuhaf , 18:00da işten çıkan biri olarak bu etkinliğe elbette katılamıyorum.
E sabah iş var , gece 3te nasıl gireyim ? (ki bence Rise kitlesinin büyük bir kısmı ile aynı saatlerde çalışıyorum)

Dungeonlar zaten coin ve mana potundan başka birşey atmıyor. (e herkese drop atsın o zaman birader dediğinizi duyar gibiyim)

şimdi elde ne var ? farm yapamadık.. pkya çıkamadık.. dv'de kafamıza vurdular.. slotlar dolu sadece exp kasabilirsin.. (75lvde ne yapacaksan artık expi :) )

Şimdi tüm bu bilgileri cebimize koyduğumuzda;
Solo bir oyuncu olarak sizlere sorum şu sevgili dostlar ,Solo oyuncular tam olarak ne yapmalı ?
Oyun bize yalnızca dungeon yap sonra da odun falan topla mı diyor ? Bir klanım yoksa (ki yok) bu oyunu oynayamayacak mıyım ?

Not : gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmediğim için soruyorum , yanlış anlaşılmasın. :)

wolfingen

Üye
Solo oyuncular alt+f4 atmalı yada 8 PC almalı haddar veya hadgard geçip slot kapatmalı. Yönetim bayılıyor böyle solo oyunculara

KiH3xX.gif
beni delirttiniz lan diyip şu şekil tekmelicem yakında bilgisayarı.

Babayiğit

Üye
Dostum tek çözüm var.

Oynadığın klasa uygun bir klan bulmak ve klandan müsait olanlarla farm ya da pk atmak.

wolfingen

Üye
Dostum tek çözüm var.

Oynadığın klasa uygun bir klan bulmak ve klandan müsait olanlarla farm ya da pk atmak.
Usta en az 3 klana girdim , çıktım. Klanlarda da insanlar darlanmış, bir gün iki gün duruyorsun 3.gün çat diye çöküyorlar üstüne. MMORPG değil de KS Savaşları gibi bir hal almış durumda slotlar. Yav inan günlük DV görevlerini bile 2saatte 3 saatte yapıyoruz. (çoğul kullanım solo oyuncular için)

Bu arada arkadaşın bahsettiği gibi bir klan varsa PM lütfen :))

Sineklik

Üye
Cash çekip farm premium almalı ve dungeonlardan drop düşmesi için iyi dileklerde bulunmalı ve gb çekmelisiniz, zira farm slotlarının hali ortada.

wolfingen

Üye
Cash çekip farm premium almalı ve dungeonlardan drop düşmesi için iyi dileklerde bulunmalı ve gb çekmelisiniz, zira farm slotlarının hali ortada.
Cash çekili , full pus oynuyorum ancak sonraki ayın masrafını henüz çıkarabilmiş değilim. Bu da bir tık garip geliyor bana. Ben hangi ara çar dizecem de hangi ara pus masrafımı çıkaracam.
Fakat söylediğin gibi solo oyuncuysan zengin olman gerekiyor galiba.

yetiyet

Üye
Kanka bu oyunu hem aarvadda oynadım hem de şuanda oynuyorum. Aarvadda 6 ay premium parasını cebimden ödedim. Şuan yeni sunucularda masraflarımı ve bir sonraki ayı çıkarttım ama nasıl? 75 olsam dahi bir şekilde row pt bulup girdim coin kastım. 2 tane karakterim var ikisi ile de dungeon giriyorum drop almadım ama ortalama günde 2 tane skill book aliyorum :D 8 dungeona girip ama bunları yaparken zerre zevk almadan yapiyorum. Galiada oynuyorum, dv gidip farm atmayı da denedim, bütün slotlarda lunaskarlar ksleşiyor ve ben proteanınm. Bu oyunda solo oyuncu diye bir şey yok. Genelde ekiplerde senden yüksek meblağlarda item istiyorlar ve her ay full+full cash çekmeni. Eğer oyunu oynamak istiyorsan sana önerim aarvad sunucusu, şuanda orada da row açılan bir kaç kanal var ve hepsinde multi charlar var ama dv bomboş. Yeni sunucularda protean kingdomdan tut hagarda kadar 1 tane boş slot yok hepsinde 8x charlar var kanallar drop atsın atmasın. Elinden gelen tek şey dungeon girmek ve etkinlik girmek ama anladığım kadarıyla çalışan bir bireysin ve girebildiğin tek etkinlik, 1 adet cfw. Oyuzden sana önerim eski sunucuda oyna eğer gerçekten bu oyunu oynamak istiyorsan. Yada arkadaşların dediği gibi bir klana gireceksin güçlü bir klana ama bunun içinde oyuna server ödemeye hazır olman lazım. Elit item vs çekmen lazım ki slot alabilesin

Thymus91

Üye
bende bu kardeşimiz gibi akşam 19:00'da geliyorum sabah 08:30'da işte olmam gerekiyor dolayısıyla etkinliklere bizde katılamıyoruz lütfen etkinlik saatlerine düzen getirilsin bu oyunu oynayan çoluk çocuk yok hepsi yaşını başını almış iş güç sahibi insanlar pvp serverlarda cok oynadım her birinde etkinliklerin en erken başladıgı saat 21:00'dir.

rica ediyorum etkinlik saatlerini akşamları 21:00-00.00 aralıgına koyalım ki bari gündüz yararlanamadıgımız etkinliklrden akşam yararlanabilelim

wolfingen

Üye
Kanka bu oyunu hem aarvadda oynadım hem de şuanda oynuyorum. Aarvadda 6 ay premium parasını cebimden ödedim. Şuan yeni sunucularda masraflarımı ve bir sonraki ayı çıkarttım ama nasıl? 75 olsam dahi bir şekilde row pt bulup girdim coin kastım. 2 tane karakterim var ikisi ile de dungeon giriyorum drop almadım ama ortalama günde 2 tane skill book aliyorum :D 8 dungeona girip ama bunları yaparken zerre zevk almadan yapiyorum. Galiada oynuyorum, dv gidip farm atmayı da denedim, bütün slotlarda lunaskarlar ksleşiyor ve ben proteanınm. Bu oyunda solo oyuncu diye bir şey yok. Genelde ekiplerde senden yüksek meblağlarda item istiyorlar ve her ay full+full cash çekmeni. Eğer oyunu oynamak istiyorsan sana önerim aarvad sunucusu, şuanda orada da row açılan bir kaç kanal var ve hepsinde multi charlar var ama dv bomboş. Yeni sunucularda protean kingdomdan tut hagarda kadar 1 tane boş slot yok hepsinde 8x charlar var kanallar drop atsın atmasın. Elinden gelen tek şey dungeon girmek ve etkinlik girmek ama anladığım kadarıyla çalışan bir bireysin ve girebildiğin tek etkinlik, 1 adet cfw. Oyuzden sana önerim eski sunucuda oyna eğer gerçekten bu oyunu oynamak istiyorsan. Yada arkadaşların dediği gibi bir klana gireceksin güçlü bir klana ama bunun içinde oyuna server ödemeye hazır olman lazım. Elit item vs çekmen lazım ki slot alabilesin
İlgin ve yanıtın için çok teşekkür ederim , benim için çok kıymetli.
Dediğin gibi , 1.slottan tut 12 açıldığında bile boş çöp slotu bile bulamıyorum. Sanırım dediğin gibi yapıp eski sunucuyu da deneyeceğim. En azından oyun oynamış olurum

wolfingen

Üye
bende bu kardeşimiz gibi akşam 19:00'da geliyorum sabah 08:30'da işte olmam gerekiyor dolayısıyla etkinliklere bizde katılamıyoruz lütfen etkinlik saatlerine düzen getirilsin bu oyunu oynayan çoluk çocuk yok hepsi yaşını başını almış iş güç sahibi insanlar pvp serverlarda cok oynadım her birinde etkinliklerin en erken başladıgı saat 21:00'dir.

rica ediyorum etkinlik saatlerini akşamları 21:00-00.00 aralıgına koyalım ki bari gündüz yararlanamadıgımız etkinliklrden akşam yararlanabilelim
Bu konu hakkında gerçekten adım atılması gerekiyor. 1 - 2 değil çok fazla bu konuda şikayetçi var.
günde toplam 6 etkinlik oluyor ama biz sadece 1'ine tıklayabiliyoruz. tıklayabiliyoruz diyorum zira girip giremeyeceğimiz de belli değil.

:NaturoN:

Üye
Türkçe çevirisi ; ''Bu oyunu oynayamazsın'' mı ? ilginç.
Oynadığınız oyunun türü tam olarak şöyle
İngilizce - MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game)
Türkçesi - Devasa Çok Oyunculu Çevirimiçi Rol Yapma Oyunu

Bunun tam anlamı şudur; ekipçe oynayacaksın,eğer tek kalırsan seni ezerler yada çok zorlanırsın!
yani "Single Player" değil. hem bu tür bir oyun oynacaksın ardından da Solo yetersiz kalıyorum diyeceksin
:) Yersiz bir serzeniş :)

wolfingen

Üye
Oynadığınız oyunun türü tam olarak şöyle : "Devasa Çok Oyunculu Çevirimiçi Rol Yapma" yani "Single Player" değil. hem bu tür bir oyun oynacaksın ardından da Solo yetersiz kalıyorum diyeceksin :) Yersiz bir serzeniş :)
Hocam sen MMORPG'yi çok yanlış anlamışsın. İlk kez mmorgp oynamıyorum, he ama solo oynanmaz kısmına şöyle bir ekleme yaparsak ''Bu haldeyken bu oyun solo oynanmaz'' kesinlikle haklısın.

Bir ikincisi , sen bu oyunu oynayan herkesin ekibi , klanı mı var zannediyorsun ? Bence oldukça yersiz bir yorum yaptın. Siz oynayın biz izleyelim, olur olur.

yetiyet

Üye
Piyasadaki bütün popüler mmorpgleri gayet de solo olarak oynayabilirsin. Bir oyunu oynamakla, en yükseğe ulaşmak aynı şeyler değil. Eğer en yüksekleri hedefliyorsan her oyunda bir ekibe ihtiyacın var ama wow, bdo, gw2, eso her birini solo olarak gayet zevk alarak oynayabilirsin

:NaturoN:

Üye
Piyasadaki bütün popüler mmorpgleri gayet de solo olarak oynayabilirsin. Bir oyunu oynamakla, en yükseğe ulaşmak aynı şeyler değil. Eğer en yüksekleri hedefliyorsan her oyunda bir ekibe ihtiyacın var ama wow, bdo, gw2, eso her birini solo olarak gayet zevk alarak oynayabilirsin
https://www.reddit.com/r/wow/comments/sa6wto
Buraya bir göz at istersen :) Zaten kimse sana oynayamazsın demiyor. Çok zorlanırsın. Ekiple 2 haftada 75 olacaksan solo 2 ayda olursun. Ekiple bir haftada Hatred +1 elde edeceksen solo 1 ayda elde edersin.

yetiyet

Üye
Wow'da düşük seviye contentleri pekala solo yapabilirsin ama ROW'da level kasmak dışında solo hiç bir şey yapamazsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt