Solo Oyuncular Ne Yapmalı ?

wolfingen

Üye
https://www.reddit.com/r/wow/comments/sa6wto
Buraya bir göz at istersen :) Zaten kimse sana oynayamazsın demiyor. Çok zorlanırsın. Ekiple 2 haftada 75 olacaksan solo 2 ayda olursun. Ekiple bir haftada Hatred +1 elde edeceksen solo 1 ayda elde edersin.
Sen zorlanırsın demedin dostum, direkt olarak mmorpg solo oynanmaz diyip üzerine bir de bize mmorpgnin türkçe karşılığını söyleyip ders vermeye çalıştın. Neden yaptın bilmiyorum , ama yaptığının doğru olmadığını biliyorum. İyi forumlar.

wolfingen

Üye
https://www.reddit.com/r/wow/comments/sa6wto
Buraya bir göz at istersen :) Zaten kimse sana oynayamazsın demiyor. Çok zorlanırsın. Ekiple 2 haftada 75 olacaksan solo 2 ayda olursun. Ekiple bir haftada Hatred +1 elde edeceksen solo 1 ayda elde edersin.
Ek olarak ; attığın reddit konusunu inceledim...
1.si WOW için açılmış başlık
2.si yapılan yorumların büyük bir kısmında oyundan ne istediğin ile alakalı , elbette solo oynanabilir diye eklemişler.
Sanırım örnek olsun diye attığın reddit başlığını ve yorumlarını bile okumuyorsun.

Babayiğit

Üye
Piyasadaki bütün popüler mmorpgleri gayet de solo olarak oynayabilirsin. Bir oyunu oynamakla, en yükseğe ulaşmak aynı şeyler değil. Eğer en yüksekleri hedefliyorsan her oyunda bir ekibe ihtiyacın var ama wow, bdo, gw2, eso her birini solo olarak gayet zevk alarak oynayabilirsin
Dostum olayın gerçekten içinde olmadan solo oynanabiliyor demek yanlış.
6 senedir wow oynuyorum, hatta burayada wowdan geldim. Wowu 4 sene ekiple 2 senede solo oynadım. Emin ol ekipsiz wowda oynanmıyor.
İleri düzey pvp ve pve için wowda da ekibinin olması lazım.
Burada da aynısı geçerli solo vasat bir şekilde oynarsın ya da ekiple üst seviye oynarsın.
Bu sadece mmorpg için geçerli bir durum değil lol valo hangi oyun olursa olsun ekibin varsa daha iyisindir.

wolfingen

Üye
Bakın siz oynanmıyor ile oynanmaz arasındaki farkı karıştırıyorsunuz dostlar...
Bizim şikayetimiz zaten oynanmıyor olması, talebimiz bu konuda ufakta olsa bir adım atılması yönünde zaten.
Bu başlığın altına gelipte ''mmorpg solo oynanmaz'' vb. yazmak yapabileceğiniz en ukala ve becilce yapılmış hareket olacaktır.
Evet elbette biz de ekiple oynandığında çok daha hızlı karakter gelişimi yapılabileceğini , solo oynandığında herşeyin daha da zorlaşacağını en az sizler kadar biliyoruz.

Ve ek olarak ; @Babayiğit ''Bu sadece mmorpg için geçerli bir durum değil lol valo hangi oyun olursa olsun ekibin varsa daha iyisindir.'' +1

yapılabilecek en iyi yorumu yapmışsın, eline sağlık.

yetiyet

Üye
Dostum olayın gerçekten içinde olmadan solo oynanabiliyor demek yanlış.
6 senedir wow oynuyorum, hatta burayada wowdan geldim. Wowu 4 sene ekiple 2 senede solo oynadım. Emin ol ekipsiz wowda oynanmıyor.
İleri düzey pvp ve pve için wowda da ekibinin olması lazım.
Burada da aynısı geçerli solo vasat bir şekilde oynarsın ya da ekiple üst seviye oynarsın.
Bu sadece mmorpg için geçerli bir durum değil lol valo hangi oyun olursa olsun ekibin varsa daha iyisindir.
Ben farklı bir şey demedim ki ileri seviye oynamak istiyorsan ekip şart yazdım zaten "Eğer en yüksekleri hedefliyorsan her oyunda bir ekibe ihtiyacın var" ama solo bir oyuncu da gayet oyuna girip, yapacak uğraş bulup hatta düşük seviye dungeonlarda item lvl'ını yükseltebilir ki sen de belirtmişsin 2 yıl solo oynamışsın.
ROW'da
solo olarak exp kasabilirsin
solo olarak dungeon girebilirsin
solo olarak lifeskill yapabilirsin
Eğer oyuna binlerce lira basmıyorsan solo pk atmazsın
Eğer oyuna binlerce lira basmıyorsan solo farm yapamazsın
Eğer 8 bilgisayarın yoksa solo afk farm atamazsın.
ROW'da life skill dışında solo olarak yapabileceğin bir content yok. Bakın yavaş yaparsınız demiyorum direkt yapamazsınız. Dungeon girersiniz sonrasında ekranı izlersiniz yapacak bir şey bulamazsınız

wolfingen

Üye
Ben farklı bir şey demedim ki ileri seviye oynamak istiyorsan ekip şart yazdım zaten "Eğer en yüksekleri hedefliyorsan her oyunda bir ekibe ihtiyacın var" ama solo bir oyuncu da gayet oyuna girip, yapacak uğraş bulup hatta düşük seviye dungeonlarda item lvl'ını yükseltebilir ki sen de belirtmişsin 2 yıl solo oynamışsın.
ROW'da
ROW'da life skill dışında solo olarak yapabileceğin bir content yok. Bakın yavaş yaparsınız demiyorum direkt yapamazsınız. Dungeon girersiniz sonrasında ekranı izlersiniz yapacak bir şey bulamazsınız
ahahahahh , hocam son kısmı okuyunca aklıma dün akşam bankanın yanında kahvemi yudumlayıp ekranı ve geleni geçeni 20 dakika izleyişim geldi.. +rep

arx590

Üye
solo oynuyorum 62 lwl e bir şekilde geldim artık benim için bitti sanırım serüven çünkü 63 olabilmem için venom golem görevini yapmam gerek bütün kanallarda 8 parti mageler durmuş yapamıyorum 1000 lira cash çektim çöpe gitti param.

Layenkati

Yeni Üye
solo oynuyorum 62 lwl e bir şekilde geldim artık benim için bitti sanırım serüven çünkü 63 olabilmem için venom golem görevini yapmam gerek bütün kanallarda 8 parti mageler durmuş yapamıyorum 1000 lira cash çektim çöpe gitti param.
Görevler, 1. ve 2. kanallarda yapılır genelde çünkü bu kanallarda oto atak yapılmasını sağlayan "row" programı çalışmaz. Görevle ilerleyeceksen mutlaka 1. ve 2. kanalda olmalısın. iyi oyunlar

sbh

Üye
ROW'da
Lifeskillde de çok var bu arada multi ben neden hep aynı nickleri görüyorum diyordum Bi gün baktım arkamdaki adam önümden geliyor baktım benzer nickmiş orda da multi çarlar çok kamp kamp giriş çıkışlara falan bırakıyorlar. Bu oyunda item yerine pc kasacaz herhalde biz Bi 3 4 GB kassak da dandik pc alsak vixen falan vermez bana o performansı

wolfingen

Üye
Oyunda oyuncu yok, herkes taşeron işçi gibi. Akşamları birkaç saat kafa dağıtmak için başlamıştım her yer drop kasan zombilerle dolu.
Zombiler kendi ekmeğine , ona söylenecek pek birşey yok. Konuşulması gereken bizim ne yapacağımız diye düşünüyorum

wolfingen

Üye
Hocam görev yapmak için 1. ve 2. Campte takılmalısın, zira bu camplerde R.o.w açılmadığı için ya elle farm yapanlar ya da görev yapanları göreceksin. Ki elle farm yapıyor olsalar bile PM'den görev yaptığını söylersen bence yardımcı olurlar. Sevgiler

wolfingen

Üye
Lifeskillde de çok var bu arada multi ben neden hep aynı nickleri görüyorum diyordum Bi gün baktım arkamdaki adam önümden geliyor baktım benzer nickmiş orda da multi çarlar çok kamp kamp giriş çıkışlara falan bırakıyorlar. Bu oyunda item yerine pc kasacaz herhalde biz Bi 3 4 GB kassak da dandik pc alsak vixen falan vermez bana o performansı
e tam olarak öyle zaten ,oyunun da senden istediği sanırım bu. solo oyuncuysan bile 3 tane kasa koy, yine yaparsın birşeyler. ama tek kişisin ve tek bilgisayarın mı var? eziklenmeye ve oynamaktansa izlemeye mahkumsun

GodLessTurtLe

Üye
etkinlik saatleri hakkında sana katılıyorum. akşam işten 7 de geliyorum sabah 8 de gidiyorum. belki 1 etkinliğe girebilirsem giriyorum.
bunun solo oynamamla bir ilgisi yok ama, en azından iş sahibi insanların çoğunluk olduğu saatler göz önüne alınsa iyi olur,
Mesela 21:00 da mount race , 22:30 'da crystal war olsa çok güzel olur, 21.00 da mount raceden çıkanlar 1 sc pk atar sonra cfw girer o bitince 1 sc farm 1 sc pk sonra kapanış :D tabi bu benim şahsi fikrim, diğer çalışan arkadaşlarda yorum yaparsa bi etkileşim olabilir yönetim tarafından

The Matrix

Üye
Yönetimin elinde elbet bir data vardır, hangi saatlerde ne kadar oyuncu online vs. vs. ve bu istatistik verilerine bağlı olarak etkinlik saatleri düzenleniyordur, bu işin normali bu olması gerekiyor çünkü. Belkide tam tersine online oyuncuların az olduğu saatler bilerek seçilmiştir, oyuna daha az chest girsin böylelikle hem chestin piyasası yüksek olur hem uniq takıların.

wolfingen

Üye
Yönetimin elinde elbet bir data vardır, hangi saatlerde ne kadar oyuncu online vs. vs. ve bu istatistik verilerine bağlı olarak etkinlik saatleri düzenleniyordur, bu işin normali bu olması gerekiyor çünkü. Belkide tam tersine online oyuncuların az olduğu saatler bilerek seçilmiştir, oyuna daha az chest girsin böylelikle hem chestin piyasası yüksek olur hem uniq takıların.
Hocam bu şekilde oyuncuların aktif olmayıp farmerların aktif olduğu saatlere koyarak zaten 7/24 farm yapan çoklu pc sahibi insanlara hediye dağıtmak makul mu yani ?
Ve ayrıca, son gördüğümde cfw'ye 6k kişi tıklamıştı, sadece cfwden oyuna 3k chest giriyor günde. e bir de 4 kere yarış yapılıyor , acaba onlara kaç kişi giriyor da kaç chest giriyor oyuna.
Ayrıca mesele oyuna aşırı uniq girmemesi ise chestleri takas edilemez yaparsın konu çözülür , millet 1'er 2'şer kırar baş çıkar herkes memnun olur :D
ama yok ben 100-200 chest topliyim de vurdumlaşın ehehehe yaparsan o oyun iflah olmaz. 3 gün sonra da pvp den farkı kalmaz. gerçi ortalık zaten 56 olmuş durumda,
10 gün önce 35m olan , 5 gün önce 20m olan , 2m gün önce 10m , dün 5m olan Earthshaker şuan 2M :D var sen düşün durumu. ES örneği belki tek başına yeterli olmayabilir elbette ama yine de oyun ekonomi dengesini göstermek güzel bir referans.

The Matrix

Üye
Hocam bu şekilde oyuncuların aktif olmayıp farmerların aktif olduğu saatlere koyarak zaten 7/24 farm yapan çoklu pc sahibi insanlara hediye dağıtmak makul mu yani ?
Ve ayrıca, son gördüğümde cfw'ye 6k kişi tıklamıştı, sadece cfwden oyuna 3k chest giriyor günde. e bir de 4 kere yarış yapılıyor , acaba onlara kaç kişi giriyor da kaç chest giriyor oyuna.
Ayrıca mesele oyuna aşırı uniq girmemesi ise chestleri takas edilemez yaparsın konu çözülür , millet 1'er 2'şer kırar baş çıkar herkes memnun olur :D
ama yok ben 100-200 chest topliyim de vurdumlaşın ehehehe yaparsan o oyun iflah olmaz. 3 gün sonra da pvp den farkı kalmaz. gerçi ortalık zaten 56 olmuş durumda,
10 gün önce 35m olan , 5 gün önce 20m olan , 2m gün önce 10m , dün 5m olan Earthshaker şuan 2M :D var sen düşün durumu. ES örneği belki tek başına yeterli olmayabilir elbette ama yine de oyun ekonomi dengesini göstermek güzel bir referans.
Bu problemler tamamen oyunun aşırı kalabalık olmasıyla alakalı ben 100 chest kırdırdım 1 tane uniq alabildim sadece. Yetkililer bence sunucuların bu kadar kalabalık olacağını düşünmüyorlardı, çünkü hazırlıklı değiller belli.

wolfingen

Üye
Bu problemler tamamen oyunun aşırı kalabalık olmasıyla alakalı ben 100 chest kırdırdım 1 tane uniq alabildim sadece. Yetkililer bence sunucuların bu kadar kalabalık olacağını düşünmüyorlardı, çünkü hazırlıklı değiller belli.
Oturup user azalmasını mı bekleyelim yoksa yönetime mi baskı yapalım bilemedim. Her iki durumda da beklememiz gerekiyor , ondan eminim. :confused:

Agaragambi

Üye
Solo oynamayı severim ama bu demek değil ki partilere girip slot dönmem ben tek başıma keseceğim. Bu oyunda ki sıkıntı bu slotlar yetersiz mi çoklu pc etkisi mi bilmiyorum sabit arkadaş grubun yoksa parti bulmak zor. Ben isterdim ki oyuna gireyim slotları dolaşayım herhangi bir partiye girip gırgır şamata muhabbet derken eğleneyim. Ama oyun oyundan çok gelir kapısı olarak görüldüğü için gereksiz bir rekabet para kazanma hırsı var. Bu da oyunun bütün eğlencesini götürüyor.

wolfingen

Üye
Solo oynamayı severim ama bu demek değil ki partilere girip slot dönmem ben tek başıma keseceğim. Bu oyunda ki sıkıntı bu slotlar yetersiz mi çoklu pc etkisi mi bilmiyorum sabit arkadaş grubun yoksa parti bulmak zor. Ben isterdim ki oyuna gireyim slotları dolaşayım herhangi bir partiye girip gırgır şamata muhabbet derken eğleneyim. Ama oyun oyundan çok gelir kapısı olarak görüldüğü için gereksiz bir rekabet para kazanma hırsı var. Bu da oyunun bütün eğlencesini götürüyor.
Harika bir yorum , güzel özetledin. Keşke dediğin gibi olsa, ihtiyacın olan slota gittiğinde partilere girebilmek , muhabbet edebilmek falan. Hayal ürünü gibi geliyor sadece.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt