İstek solo oyuncular oynayamıyor

dogukanrean1912

Üye
Tek başıma oyun oynayamıyorum lv dahi kasamıyorum guruplar kabul etmiyor ve oyun solo oyuncuya hiç yardımcı olmuyor benim gibi oyuncular oyunda nasıl barınıcak zindanlardan daha önce gelmesi gereken solo oyuncular için çok önemli konular var örnek tek başına lv kasma

okancanx

Üye
Bir klana dahil olursan çok daha iyi ilerlersin solo oynamak her oyun için çok zor :)

dogukanrean1912

Üye
Bir klana dahil olursan çok daha iyi ilerlersin solo oynamak her oyun için çok zor :)
Kankam çalışıyorum boş vaktim yok hani oyun için birilerine bağlı kalmak mantık dışı zindan boşa vb şeyler için ekip güzel ama sadece lv için bile birilerine ihtiyaç duymak eksikliktir

Alkoer

Üye
aynı şekilde 3 vardiya 8 saat çalıştığım için klana dahil olamıyorum. klanın benden haliyle bir beklentisi olur 3 haftada bir akşam saatleri oyuna girebiliyorum. geri kalan 2 haftada kimsenin online olmadığı saatlerde online oluyorum malesef klan arkadaşlarına uymuyor.

solo oyuncu için bişeyler yapılması lazım. party arama özelliği düzgün çalışmıyor. ben malum oyunda seek açar beklerdim party gelirdi hemen. burda slotlar full dolu sıra beklesen saatler geçiyor.

şimdi dungeon geldi solo için iyi olur dedim ama 1 saat gece 1 saat sabah denedim giremedim. bu patch te solo oyuncuya yapılan bir güzellik göremedim .

Jacques

Üye
Bizim bi clan var inanmazsınız clanda ki herkes çalışıyor.

Alkoer

Üye
Bizim bi clan var inanmazsınız clanda ki herkes çalışıyor.
öncelikle Ares teki Jacques le alakan varmı acaba ?

doğrudur tabiki birçok çalışan insan var. ben sıradan bir işçiyim 8 saat 3 vardiya şeklinde çalışıyorum. malesef sürekli gündüz çalışıp düzenli olarak akşam saatlerinde online olamıyorum.

benim gibi şartlarda çalışan birine yer varsa clana gelirim hiç sıkıntı yok.

Colman

Üye
Tek başıma oyun oynayamıyorum lv dahi kasamıyorum guruplar kabul etmiyor ve oyun solo oyuncuya hiç yardımcı olmuyor benim gibi oyuncular oyunda nasıl barınıcak zindanlardan daha önce gelmesi gereken solo oyuncular için çok önemli konular var örnek tek başına lv
Diğer arkadaşların da belirttiği gibi klana üye olmada fayda var. Tek başına birşeyler yapmak istiyorsanız sürekli dex ve HP scleri çekmeniz gerekeceı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt