Öneri Solo pk mapi olabilir mi ?

Kouachi

Üye
sadece solo pk nın oldugu bir map olsa nasıl olur ?

Thor

Üye
Solo PK olarak şöyle bir olay var Kings Duel diye 1v1 arena.

User

Üye
Solo pvp mapinin getirisi ve götürüsü ne olur?
Amaç nedir?

HERO

Üye
Daha dorusu event olarak, günde 3-4 sefer 1 saatlik acik olan map.
Int Priestlerin attacki o mapda artirlabilir.
Ama öyke hatita olursa BP ler herkezi yer :D xD

Pitou

Üye
Olamaz çok kötü olur Priestler napacak ? Mageler de işe yaramaz warriorde işe yaramaz tek karlı çıkan okcu ve asas olur.Onun içinde solo pk ya gerek yok.

Kalenderklcj

Üye
MERHABALAR
Solo bire bir bir savaş olması için karakterin ve skillerin eşit şekilde olması gerekmektedir. Yoksa bir dengesizlik söz konusu olur.Oyunlarda gördüğümüz gibi solo savaşlarında, savaş esnasında bütün karakterler geçici olarak aynı donanımlarla ve aynı skillere mevcuttur oyuna göre kaç farklı karakter varsa hepsinden ikişer üçer skill atanıp ortak bir söylediğimiz playerlık savaşı. Bu eklenebilir oyuna başarılı bir düşünce bencede.

SbY

Üye
ben kendimi bildim bileli solo oyuna daha yatkınım ve hep istemişimdir böyle bir map olsun.neden yapılamasın ki? küçük bir mapte biz takılırız işte :)

anil

Üye
Solo PVP haritası bence mantıklı değil. Serbest bırakılmalı, dileyenler solo da oynayabilmeli tabii ki

May Payne

Üye
Solo saçma olur lakin kale fetih savaşları falan olabilir. 4-8 kişilik bile olsa bana saçma geliyor. Yani belli bir kalabalık olmalı savaşmak için. Bunun dışında hemen hemen her oyunda olduğu gibi "Arena" adı altında kapışmalar tabi ki de olmalıdır. Ama koca haritada solo dolaşıp ta herkes tek, birbirine dalsın mantığı falan pekte olur gibi durmuyor bana açıkçası.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt