Solo veya gurup zindandan drop alan bir mage klan veya solo mage player varmı ?

ProOceaN

Üye
Selam aleyküm tamamen merakımdan soruyorum mele ekiplerin saatte 2 drop aldıgı slotları 3x keserek 5 saate ancak alıyoruz aynı mob aynı camp bunda artık hem fikir olduk genelikle mage klanlarla irtibatlıyız ben kendi team`ımdan örnek verecek olursam oyunda zindanlar açıldıgından bu yana ne ben nede klan arkadaşlarım ne 1x uniq drop nede 20m geçen bir epic drop alamadık youtube kesit paylaşan kanallarda dikkatimi çekti aynı oyuncu belki 3 uniq 5 epic drop alıyor ve kesitlerde drop alan bir tane mage oyuncusu görmedim her yerde oldugu gibi burdada üvey evlat muamelesi görüyoruz. Böyle adaletsizlik yakışmıyor biraz sorgulayın lütfen.

Fleuzz

Üye
+1 dungeon lar açıldığı günden beri giriyorum epik takıyı geç rare gördüğümüz bile yok

theTitan

Üye
Bişey derdimde boşver ama ipucu vereyim siz anlayın "yayıncı"

murolity

Üye
Boss dan yeşil item aldım konusuda açmıştım forumda mesajlarımda duruyor hayırlı olsuna beklerim

Archantos

Üye
Klanımdan bir mage Blue Dragon earning aldı. Ama ben 6 aydır drop alamıyorum

Ries

Yönetici
Game Master
ROGUE, WARRIOR, PRIEST, MAGE sınıflarından açılan karakterler arasında bir eşya düşürme oranı farklılığı bulunmamaktadır. Eşya düşürmeleri tamamen şansa dayalıdır.

Yayıncılarında birer oyuncudur ve oyun kuralları ve ceza sisteminde yer alan ''H) Yayıncı / Yayın Sabote Etmek'' maddesi dışında hiç bir ayrıcalığı yoktur. Eşit şekilde ceza uygulanır ve değerlendirilir.

Bütün yaratıkların eşya düşürme oranı RNG olarak belirlenmektedir, bu nedenle bir oyuncunun eşya düşürme şansının özel olarak arttırılması gibi bir durum söz konusu değildir.

mystic007

Üye
peki rng dediğiniz olay niye hep yayıncılara yayın sırasında oluyor veya niye sıradan insanlara yayıncılardan çok emek vermelerine rağmen o dediginiz olaylar denk gelimyor ? her olaya rng diyerek aklımızla dalga geçmeyin lütfen deneyimleyip görüyor insanlar neyin ne olduğunu...
ROGUE, WARRIOR, PRIEST, MAGE sınıflarından açılan karakterler arasında bir eşya düşürme oranı farklılığı bulunmamaktadır. Eşya düşürmeleri tamamen şansa dayalıdır.

Yayıncılarında birer oyuncudur ve oyun kuralları ve ceza sisteminde yer alan ''H) Yayıncı / Yayın Sabote Etmek'' maddesi dışında hiç bir ayrıcalığı yoktur. Eşit şekilde ceza uygulanır ve değerlendirilir.

Bütün yaratıkların eşya düşürme oranı RNG olarak belirlenmektedir, bu nedenle bir oyuncunun eşya düşürme şansının özel olarak arttırılması gibi bir durum söz konusu değildir.

Brahindul

Üye
ben zindanlar geldiğinden beri priest ve warriorumla daha drop alamadım. mage ne alaka :D

Benbu

Üye
ben travelers pendant aldım geçen hafta parti doungeonda mageyim daha öncede vixen almıstım 2 tane drop aylardır

emrdrc

Üye
Ben warrior oynuyorum, 1 kere bluewing bir de facelifter aldım :)
Sanırım son 2 aydır hiç drop almadım...

MaRaKeSH

Üye
buna katılmıyorum çok mage biliyorum item alan ama genel olarak döngü çok kısır. akşama kadar dv de 20 tane boss kesip mana pot la döndüğümüz çok senaryoda yaşadık. zindandan 1 chaos earing ve shield hope kalkan almıştım ara ara da geliyor tamamen şans olduğuna inanıyorum ama neredeyse milyonda bir gibi şans oranı

Jacques

Üye

İtem yakınca yükseltmek istediği eşyanın geçeceğine inanan bi kitle bunu anlayamaz yorma kendini reis :D

Mitraileusse

Üye
Reis sana yalan gelebilir ama gelmesin . 2 karakterim var Mage ve Priest . En çok drobu mage ile aldım inan bana Oyunun açıldığı ilk günden beri oynuyorum aldığım droplar bu şekilde .

Solo zindan > Tabares 2x Mino 3x Trav pendant 1x

Grup zindan > Brawler's Rings epik

Dip not: Aynı orantıda Prestlede zindan yapıyorum bugüne kadar hiç drop almadım desem yeridir ..

SiNiSTeeR

Üye

valla artık bu söylediğinize inanmıyorum.
yayıncılar oyuncu çeksin diye ayrıcalık yaptığınızı düşünmeye başladım. Sürekli şans faktöründen bahsediyorsunuz ama bu şans faktörü hep yayıncıların yanında mı?
yayıncı farm yapar drop almadığı farm yayını yok normal oyuncu farm yapar 10 saat drop alamaz bu zindanlar içinde geçerli
yayıncı upgrade yapar itemler çatır çatır +6 +7 ye geçer normal oyuncu upgrade yapar +6 ne kelime +5 e bütün çantasını yakar tecrübe ile sabit
şimdi kalkıp herkes oyunda eşit demeyin artık inancım kalmadı

Kemal0122

Üye

Yayıncılardan başka drop alabilen görmedim duymadım da.
Bir çok oyuncu rng diyip arkasına saklandığınız drop sistemi yüzünden oyunu bıraktı ben dahil (kontrol edebilirsin 2 ay 0 drop)
Bir oyuncuyu küstürdüğünüzde geri gelmiyeceğni biliyo olmanız lazım.

Witch_King

Üye
Valla ben solo olarak hep hard zindan yaptım ama bir drop alamadım. Fakat bunun mage olmakla bir alakası olamaz :)

TheZK

Üye
4 aydır zindanlara giriyorum. 2 gün önce brawler's ring, dün (04.10.2022) int pri uniq itemi Matta (tam adını hatırlamıyorum) aldım. Ara ara çok değerli olmasa da drop alıyorum (Steel Pend. / Facelifter, Cleric's Earring vb.) Uzun zamandır yayın da açmıyorum ki öyle aktif bir yayıncı da değilim. Yayın açma'nın ya da karakter türünün drop ile ilgisinin olması item basarken 5 tane item yakınca 6. nın geçeceğine inanmakla aynı kefede bence.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt