Solo Zindan Moblarından Düşen İtemler Hk.

SREMM

Üye
Solo Zindan Moblarından Düşen İtemler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir

KAYBERENN

Üye
Solo Zindan Moblarından Düşen İtemler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir

zindan gedlğinde 65 lv dim hiç kaçırmadan her gün girdim :) daha siftağım yok hep pot pt ve solo :D ha bide canım sıkıldı yine karakter kastım girdim zindan 6 ama hala drop yok .D bos drobunu geçtim de hani en azından şu iç moblar da da ufak çaplı bir şeyler olmalı oda yok :D

Lady

Üye
Başlığı anladım da video ne alaka onu çıkaramadım. Yeni trend bu mu ?

ReginaMeis

Üye
Düşmediği için bir fikrim yok şu anlık. Düşünce düşüneceğim.

SREMM

Üye
Düşen hangi itemler hakkında bro? Solo zindandan item mi düşüyor? :D

zindan gedlğinde 65 lv dim hiç kaçırmadan her gün girdim :) daha siftağım yok hep pot pt ve solo :D ha bide canım sıkıldı yine karakter kastım girdim zindan 6 ama hala drop yok .D bos drobunu geçtim de hani en azından şu iç moblar da da ufak çaplı bir şeyler olmalı oda yok :D

Düşmediği için bir fikrim yok şu anlık. Düşünce düşüneceğim.

scroll bas 100 200 pot harca sonuç çöp.Ben girmeyi bıraktım boşa zaman kaybı
artık ben ve arkadaşlarımda şaşırmış durumdayız. silahtan vazgeçtik takıyı zaten düşünmüyoruz, en azından giysi at o da olmadı bi kağıt....

Alkoer

Üye
Erken erişim dedim diye raporladınız heralde postum silinmiş.

bana tepki vereceğinize oyunun bu sorunlarıyla muhatap kişilere tepkinizi verin.

ben 15 sene önce pw server kurdum , ne nasıl ayarlanıyor gördüm.

şu zindan da ki dropları %10 -20 arttırmak 5dk sürer.

ama siz gelin beni raporlayın. ben yapıyorum sanki oyunu...

JaxSui

J
Selamlar,

Yeni konu açmak istemedim. Acaba zindanlarda non-trade şekilde NPC'de satılan Basic Attack ve Basic Defans Scroll'lardan düşse güzel olmaz mı ?

Blader06

Üye
Bu kadar görsel ve mekanik hazırlanmış bir yere adam dümendende olsa item drobu verir maksat en azından görüntü olur.Hiç bişey yapamıyorsan upgrade sc felan koyarsın. 2 gündür bizim clan grup dgde ve solodan sıfır dropla çıktı.Bu oyunun amacı mağlum oyundan daha hard p2w yapmakmıydı ? Biz tam tersi olur diye geldik ama sonuç hüsran

JaxSui

J
Kesinlikle katılıyorum. Sarf itemler konulmalı diye düşünüyorum. Upgrade scler olabilir. Basic atak def sc ler olabilir. Kişinin de işine yarar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt