Solo Zindan

okancanx

Üye
Merhaba ,

Solo zindana saatlerdir deniyorum ama girmiyor sebebi ne olabilir ?

amaravolchkova

Üye
Dur Paris sana aynı mesajı kopyala yapıştır yapıp konuyu kapatmadan ben yapayım.

Zindan sistemi yeni geldiği için biraz yoğunluk var. Sunucular dolu diye o hatayı alıyorsunuz, sürekli deneyerek giriş yapabilirsiniz. Saniyelik farklarla bile girişler yapılabiliyor. Fakat hangi saniye?

Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png

Paris

Üye
Dur Paris sana aynı mesajı kopyala yapıştır yapıp konuyu kapatmadan ben yapayım.

Zindan sistemi yeni geldiği için biraz yoğunluk var. Sunucular dolu diye o hatayı alıyorsunuz, sürekli deneyerek giriş yapabilirsiniz. Saniyelik farklarla bile girişler yapılabiliyor. Fakat hangi saniye?

Ekli dosyayı görüntüle 6851Ekli dosyayı görüntüle 6852Ekli dosyayı görüntüle 6853
Evet, bahsettiğim gibi sunucular yoğun fakat zindan sunucularının arttırılması planlanıyor.

CakiAlonso

Üye
Serverların arttırılması gerekiyor kesinlikle. Bi dungeon gireceğim diye 1 saattir townda oturup zindana girmeye çalışıyorum.

Aura

Üye
Mage yine her zaman ki gibi yine nerf yemiş. 65 LVL mage Hell mod'da son bosu kesemiyoruz. Diğer joblar kesebiliyor.

MiceS

Üye
Valla bende giremiyorum bu zindana yaa bı sıraya soksun sıra ile girelim şansa kader girilmesi saçma olmuş

rasulalkan

Üye
Mage yine her zaman ki gibi yine nerf yemiş. 65 LVL mage Hell mod'da son bosu kesemiyoruz. Diğer joblar kesebiliyor.
Eee bunda şaşırılacak durum ne? Son canavarı da bi zahmet kesmekte zorlan be kardeşim mage olarak oyunun iliğini emiyorsunuz uzaydan dünyaya tekleme atıyorsunuz .

Aoneo

Üye
Bu giriş problemini Sıra sistemi getirip çözümlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Giriş işlemi yapan kişiye hata vermek yerine sıraya alıp sırası gelince Zindana haritanın neresinde olursa olsun çekilmesi sağlana bilir.
(Bu süre içerisinde zindana girecek olan arkadaşımızda giriş vaktini bilerek rahatlıkla ihtiyaçlarını görür)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt