Solo Zindanlar

ShadowWarrior

Yeni Üye
iyi günler iyi çalışmalar kolay gelsin. 2 ay öncesine kadar harpy farmı yapan bir clan sahibiydim gb nin çöküşü ile çarları bozmadan kızağa çektim çarların içinden ana çarım olan PowerOfShadow10 nick li bp çarım 85\2 %100 20.05.2026 günü biraz can sıkıntısı birazda oynama isteği ile xp pre alarak zindan etkinlik takılırım çarı 85\5 yaparım diyerek 2xland of daspair yaptım 32 acp aldım 1x swaland yaptım 50acp aldım 1xdarkness tüm mob ve boss ları keserek yaptım coin aldım ama acp gelmedi supporta yazdım halledicez dediler ama ilgilenen olmadı dün akşam tamam düzeltildi zindana tekrar girdiğinizde acp niz eklenecek dediler dün tekrar darkness a giriş yapıp zindanı tüm mob ve boss ları keserek bitirdim 14 acp verdi tekrar yazdım acp iadesi bulunmamaktadır diye msj yazıldı sanırım yönetim olarak oyuncu artık kaale alınmıyor şu 250acp yi tamamlayalımda üste gerekenleride verelim 85\3 olsun diye zaten dünyanın masrafını yapıyoruz en zor ve ama en çok acp veren zindana giriyorsun 2-3 günde gereken puanı tamamlayayımda seviye atlatayım diye acp yok ertesi gün tamam hallettik girince alacaksınız deniyor en kolay zindanın verdiğinin daha düşüğünü alıyorsun bu nasıl bir zihniyet sanki dileniyoruz gibi cevap alıyoruz birde hak ettiğim acp yi istiyorum sadece ilgilenmenizi rica ederim

Taimerin

Yeni Üye
Çok güzel bir dille derdini anlatmışsın. Kesinlikle destek gelecektir.

ShadowWarrior

Yeni Üye
Çok güzel bir dille derdini anlatmışsın. Kesinlikle destek gelecektir.
nerdeeee 5 gün oldu çözecekler dün akşamda koca zindan 16acp verdi :) ağlanacak halimize ancak gülüyoruz. enhanced heavy plate 7 set giydiriyorum mob ve boss bonusundan rün slotları açıktı 5 parçadan 3 parçanın 2 parçayıda açarım sonrada rün atarım dedim demez olaydım 7 kez üst üste yanarmı? yandı :) toplamda 13 kez yaktı ve 7.5gb ye mal oldu bunada :)

ShadowWarrior

Yeni Üye
resimlerde görüldüğü üzere buda dün yani 07.06.2026 16.30 sularında başıma geldi skeleton u seçip atack yaptığımda resimde görünen target is tooo away hatasını aldım ancak hedefin dibinde idim genelde uzak anlamındadır ve zaten skeleton yerde idi db skili atmayıda denedim aynı hata biraz bekledim geri kalanları kestim ama son boss çıkmadı bunlarla neden uğraşmak durumunda kalıyoruz daha önce de darkness ile ilgili hata bildirdim benim açımdan bir getirisi olmadığı gibi bir düzeltmede yapılamadı support bölümünden yazılanların hiç biri kaale alınmıyor darkness da tüm mob ve boss lar death de kesilince 18acp veriyor yazıyorum normal diyorlar bu oyunu yeni oynamıyorum ki kanayım 3 yıl oluyor önceden 64acp veriyordu son boss ve ara boss lar toplam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt