ShadowWarrior
Yeni Üye
iyi günler iyi çalışmalar kolay gelsin. 2 ay öncesine kadar harpy farmı yapan bir clan sahibiydim gb nin çöküşü ile çarları bozmadan kızağa çektim çarların içinden ana çarım olan PowerOfShadow10 nick li bp çarım 85\2 %100 20.05.2026 günü biraz can sıkıntısı birazda oynama isteği ile xp pre alarak zindan etkinlik takılırım çarı 85\5 yaparım diyerek 2xland of daspair yaptım 32 acp aldım 1x swaland yaptım 50acp aldım 1xdarkness tüm mob ve boss ları keserek yaptım coin aldım ama acp gelmedi supporta yazdım halledicez dediler ama ilgilenen olmadı dün akşam tamam düzeltildi zindana tekrar girdiğinizde acp niz eklenecek dediler dün tekrar darkness a giriş yapıp zindanı tüm mob ve boss ları keserek bitirdim 14 acp verdi tekrar yazdım acp iadesi bulunmamaktadır diye msj yazıldı sanırım yönetim olarak oyuncu artık kaale alınmıyor şu 250acp yi tamamlayalımda üste gerekenleride verelim 85\3 olsun diye zaten dünyanın masrafını yapıyoruz en zor ve ama en çok acp veren zindana giriyorsun 2-3 günde gereken puanı tamamlayayımda seviye atlatayım diye acp yok ertesi gün tamam hallettik girince alacaksınız deniyor en kolay zindanın verdiğinin daha düşüğünü alıyorsun bu nasıl bir zihniyet sanki dileniyoruz gibi cevap alıyoruz birde hak ettiğim acp yi istiyorum sadece ilgilenmenizi rica ederim