Son 4 gün Biletleri görelim

JusTTory

Üye
bir türlü çıkmayan sayılar moral bozucu umarım siz tamamlamışsınızdır

1672248033370.png

Son düzenleme:

Thoosy

Üye
Etkinlik dediğin eğlence amaçlı olur ben çalışan birisi olarak günde 2 saat oynayabiliyorum onda da numara çıkmıyor. Saçmalık.

Alkoer

Üye
Boş slot bulupta kasamadım. Ks atmakta istemedim.

hele_hele

Üye
boş slot mu var? kar topu satıcam diye kamp kurmuş adamlar salmıyorlar hiç bir yeri

GrejuwalTRl

Üye
işten geldikten sonra 2 saatlik vaktim oluyor genelde onuda 2 sc pk atmakla harcıyorum. Bingo gibi bir etkinlik getiriliyor yıl bası için ilk gün millet bug bulup pazarda 50 100 k arasına numaraları satıyorlar ve atı alan üsküdarı geçiyor. Konuyu açan arkadaş gibi örnegin bizler gibi hiç başlamaya fırsatı olmayanlarda avucunun içini yalamak ile kalıyor. :)

N3v3N

Üye
Etkinlik slot mafyalarina yaradı. Slotlar full çekiyor. Geçen bos slot buldum. 25 tane kartopu topladım sonrasında mafya çöktü slota. Ne güzel etkinlik...

Alkoer

Üye
16-24 vardiyasında çalıştığım için saat 01:00 da evdeyim. Grup zindan girdim, cfw girdim. Sonra saat 04:00 a kadar oyundaydım tek boş slot bulamadım.

Bi slotu boş gördüm 6 tane kar topu almıştım ki " GARDAŞ BURASI DOLU" diyen 2 arkadaş geldi slotu aldılar elimden.

Sadece 6 kar topum var çok güzel etkinlik :D

HeaveN

Üye
Bende topladım bıraktım slot yetersiz çoğu kişi yeterli diyo ama öyle deil kartopu satıldığı için çok fazla slot mob keser gibi farmlıyo insanlar.

O yüzden saldım bende, ama büyük ihtimal buna çare bulurlar her etkinlik böyle olması sıkıntı şikayet yorumlarda forumda konularda görüyoruz.

Unbeatable

Üye
slotlar bence yeterli üşengeçsiniz siz kapı önlerinde bile partyler var girin birine kasın diğer slotlarda 2-3 kişi pt kurarak kasılabiliyor

Anthelior

Üye
Arayınca boş slot bulunabiliyor. Başlarda evet zordu da bu aralar bulunabiliyor.

delicey

Üye
bingo sayıları gibi kartopları da ticarete kapatılmalı, yoksa solo arkadaşlar bilet alamayacak

enesss

Üye
işten geldikten sonra 2 saatlik vaktim oluyor genelde onuda 2 sc pk atmakla harcıyorum. Bingo gibi bir etkinlik getiriliyor yıl bası için ilk gün millet bug bulup pazarda 50 100 k arasına numaraları satıyorlar ve atı alan üsküdarı geçiyor. Konuyu açan arkadaş gibi örnegin bizler gibi hiç başlamaya fırsatı olmayanlarda avucunun içini yalamak ile kalıyor. :)

Şimdi ismini vermek istemediğim belli başlı ekipler bu bugtan faydalanıp bingoyu tamamladı ve FİXLENMESİ İÇİN VİDEOLU şikayetlerde bulunmuş :)
Bakın slotları belli başlı adamlar yok neden ? Çünkü hepsi ilk gün tamamladı bu bug sayesinde .

Konu açınca da bug hali değildi gibisinden cevap yazılıyor ahahahahah :D

Trade edilemez yazılan bir eşya paylaşılıyor ve bu değilmiş oyun açığı :)))

N3v3N

Üye
En azından bir açıklama yapın sayın rise yönetimi...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt