Son Durum Nedir?

Satan

Üye
Öncelikle bu başlığı Alpha'dan beri oynayanlara sormak için açtığımı belirtmek isterim.

Alpha 2'nin tamamı ve kapalı betanın ilk yarısında oyunu oynadım. Burada ben dahil bir sürü arkadaş liste liste yüzlerce çok mantıklı önerilerde bulunduk, fakat beklediklerimiz aylarca gelmeyince bıraktık, hatta bir ara forum bomboştu. Şuan baktığımda ise NFTler, cryptolar, store itemlar falan görüyorum sadece, gelen tek yenilik bu mu? Mesela Mount sistemi ta en baştan planlandığı gibi yapıldı mı? Mount üzerinde pot basabiliyor muyuz? Mountların hız bufflarını silmesi kaldırıldı mı? Mount üzerinde skill basınca otomatik iniyor mu? Aylarca düzeltilmesini isteyip yanıt alamadığımız bir konu olduğu için soruyorum, bunun dışında yüzlerce şey daha vardı. Şahsen GBdır item satışıdır falan umurumda değil, işi gücü olan insanım, oynarsam en fazla günde iki saat oynar çıkarım, oyunun bir numarası olmak gibi hayatsız bir hedefim yok. Benim istediğim mount gibi pet gibi exp gibi çok basit sistemlerin düzeltilmiş ve yerleşmiş olması. Varsa cevabı olan anlatsın okurum, tartışma çıkartmak isteyen varsa da başka başlığa geçsin. İyi forumlar.

Legadema

Üye
Bineklerin ulaşım dışında bir kullanım alanı olmaz diye tahmin ediyorum, olsaydı en başından servis edilirdi ki oyun için büyük yenilik.
Bende 2-3 saat takılırım sonrada pazar ticaret

Satan

Üye
Bineklerin ulaşım dışında bir kullanım alanı olmaz diye tahmin ediyorum, olsaydı en başından servis edilirdi ki oyun için büyük yenilik.
Bende 2-3 saat takılırım sonrada pazar ticaret
Zaten en başından olacak dendiği için yazdık biz onca şeyi. Mount inventory olacaktı mesela. Ayrıca oyunun en başından beri olan, defalarca yazdığımız bir bug var: scroll olur, rogueların verdiği olur, herhangi bir hız buff'ı varken mount binince buff siliniyordu, betada bile düzeltilmedi bu. Sadece ben bu konuyla ilgili bir sürü ticket attım. Merak ediyorum bunun kadar basit bir şey bile acaba düzeltildi mi yoksa bütün efor bütün zaman oyun içi markete mi gitti.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt