DenizAykan
Üye

Son güncellemede 10k lık upgrade scroll 30k olmuş pahalılandırmak isteyebilirsiniz tamam kabul ama bari 15k falan olsaydı çok mantıksız olmuş 3x katlanmış fiyatı bu sebeble pazardaki bazı itemlerin fiyatı arttı fakat satışı yapılamıyor bazılarının ise gereğinden fazla düştü zaten fark etmişsinizdir pazarda ki durgunluğu ve dorionda insanların azaldığını sanırım upgrade oranlarıylada oynanmış malum oyunun upgrade oranlarına doğru bir yönelim var sanki bu gidişle hiç item basamayacağız gibi görünüyor zaten pahalı bir oyun oynuyoruz iyi karakter dizmek için cok para yatırmak istemeyenler upgrade ile bir şekilde şansına yine itemini yapabilir ama oranlar böyle aşırı düşmeye devam ederse o da mümkün olmayacak lütfen upgrade oranlarını mantıklı bir seviyede sabit tutun . Basılmasını istemediğiniz bir item varsa direk databaseden o itemi tamamen kaldırın sırf seri priest paper basılıyor bundan para kazanılıyor oyun içi diye upgrade kağıdını 3x yapmak mantıksız olmuş
not: Ayrıca şu oyuna artık buy pazar getirilmeli diye düşünüyorum pc başında olmadığımız zaman item satın alabilelim karakterlerimiz al sat yapsın .
Şimdi bazılarıda atlamadan şunu söyleyim pazarcı bilmem ne diye sayıp sövmeye başlayanlar olur evet pazar yapıyorum bu tarz oyunları bunun için oynuyorum eğer pazar yapılması yasaksa kaldırırlar ozaman pazar yapılmaz oyunda olur biter . Kimisi pk için oynar kimisi pazar için kimseyi ilgilendirmez o yüzden cacık gibi atlayacaklar kendi fikirlerini kendilerine saklasın şimdiden.
not: Ayrıca şu oyuna artık buy pazar getirilmeli diye düşünüyorum pc başında olmadığımız zaman item satın alabilelim karakterlerimiz al sat yapsın .
Şimdi bazılarıda atlamadan şunu söyleyim pazarcı bilmem ne diye sayıp sövmeye başlayanlar olur evet pazar yapıyorum bu tarz oyunları bunun için oynuyorum eğer pazar yapılması yasaksa kaldırırlar ozaman pazar yapılmaz oyunda olur biter . Kimisi pk için oynar kimisi pazar için kimseyi ilgilendirmez o yüzden cacık gibi atlayacaklar kendi fikirlerini kendilerine saklasın şimdiden.