Balerion
Üye

Hocam size şoyle açiklayayim, bence bunub mantîğinda bir hata yok. Öncelikle rowun amacı para deği lexp kasmaktır bunu kabul edelim.İyi hoş diyorsunuz ancak, biz 4 kişi rowla 4-5 saat GRİM slotuna bırakıyoruz anca 1 tane Hatred ya düşüyor ya düşmüyor. Elimizde onca saat oynarsak ne zaman gidip PK atacağız. 15 yaşında değiliz artık. 30'a geldik hatta geçtik çoğumuz.
Ben +1 düşürmek için o kadar uğraşacağım birde bu +7 ye nasıl basılacak. Evet zor ise herkese zor buna okeyim ancak. Karakterimizi geliştiremezsek PK'ya çıkamıyoruz oda oyunu oynama motivasyonunu düşürüyor.
Manuel kısmina gelecek olursak, part 4 saatte 1 hatered düşürdü ise bu
İyi hoş diyorsunuz ancak, biz 4 kişi rowla 4-5 saat GRİM slotuna bırakıyoruz anca 1 tane Hatred ya düşüyor ya düşmüyor. Elimizde onca saat oynarsak ne zaman gidip PK atacağız. 15 yaşında değiliz artık. 30'a geldik hatta geçtik çoğumuz.
Ben +1 düşürmek için o kadar uğraşacağım birde bu +7 ye nasıl basılacak. Evet zor ise herkese zor buna okeyim ancak. Karakterimizi geliştiremezsek PK'ya çıkamıyoruz oda oyunu oynama motivasyonunu düşürüyor.
Hocam size şöyle açiklayayim, bence bunun mantîğinda bir hata yok. Öncelikle rowun amacı para değil exp kasmaktır bunu kabul edelim.İyi hoş diyorsunuz ancak, biz 4 kişi rowla 4-5 saat GRİM slotuna bırakıyoruz anca 1 tane Hatred ya düşüyor ya düşmüyor. Elimizde onca saat oynarsak ne zaman gidip PK atacağız. 15 yaşında değiliz artık. 30'a geldik hatta geçtik çoğumuz.
Manuel kısmina gelecek olursak, party 4 saatte 1 hatered düşürdü ise bu kişi başı 8 m civarı eder, düşen çöp ve gold pot parasını karşılar. masraf olarak da 4 m degerinde row süresi harcamiş oluyosunuz geriye 4 saatte 4 m kaliyor. Yani full afk yapılan zahmetsiz bir iş için saatte 1 m gayet iyi değil mi? Afk yapılip bu kadar gelir getiren başka bir iş var mı mesela balıkçilik da full afk, saatte 100 k getiriyor.
Bir de şuna bakalım, ben manuel kasiyorum, ben o partide olsam 4 saatlik uğraşımın karsıliginda 4 m alacaktım bu daha büýük haksızlık değil mi onca çabam karşılığında? Bence bu söylediklerime siz de katılırsınız. Demem o ki eğer bir slot çok verimliyse sadece manuele verimli olmalı, rowcular orayı sömürmemeli. Manuel oynandiğinda en az 6-7 m rahat kasılmalı saatte. Bunun haricinde bir senaryo herkes 10 bin tl bassın gb alıp dizsin gbye parası yetmeyen oynamasın gitsin demektir.