Son güncelleme mükemmel olmuş teşekkürler.

Burtto

Üye
Etkinlik saatini bekliyip giremeyerek çok mağdur oluyoduk son gelen güncelleme çok güzel olmuş karşı ırk geliyo en azından hertürlü savaşımızı veriyoruz artık, ayrıca 5 k sezon bp si istemeside çok güzel olmuş artık blood valleye tek kişi 4 5 hesapla girip karakterleri sağa sola köşelere bırakıp kutu almayı beklemeyecekler en azından, bp sıralamasına göre odalara dağıtmasıda ayrı bir güzel olmuş herkes çoğunlukla kendi dengi ile mücadele edecek tekrar teşşekür ediyoruz böyle bir güncelleme düşünüldüğü için.

küçük bi kesim çoklu pc ile girip veya oyundan tek benlentisi beleş para kazanmak olanlar forum, discord, veya yayınlarda algı yapıyolar ama umarım bu güzellik bozulmaz o beleşciler için

başarılarınızın devamını dilerim .;) <3

RickSancheZz

Üye
katılıyorum, güncellemeden sonraki tüm blody ve cfw ler çok zevkli geçti, son damlasına kadar mücadele eden 2 taraf oldu hep.Umarım yönetim geri adım atmaz bu konuda

Sadece merak ettiğin 1 ocak blodysinde sağlar sıfırlanınca nolucak, umarım sıfırlama olduğu ilk blodylerde kısıtlama kalkar, yoksa 100 kişi anca girer :D

Zafer1991

Üye
yavrum derdiniz milletin afk kalması ise getırsın bı guncelleme 3 defa afk kalını sıstem otomatıkmen 3 hafta etkinliğe almasın..bunu devam ettirse 3 ay almasın ..bu kadar basit ..3 5 kısı coklu pc ile gırıyor dıye item yapamayan bunun mucadelesını veren daha 75 olamamıs yeterlı geara ulaşamamış bu sebepten bp kasamayan onca insanıda etkinlikten mahrum bırak..ayrıca eşleştirmelerin bu kadar abes oldugu açıkken sen neyin mutluluğunu yasıyosun..8 okcu 8 prest eşleştirmesi yapılıyor :) prestler kendı tovnundan cıkamıyor :D senin derdin 3 5 pc ile oralara girip kutu alıp bunları siteye satanlarsa azıcık o beynını çalıstırıp burada açıcagın konu neden gb alım satımına ızın verıyosunuz dıye açman gerekıyor..sen oyun yonetımı olarak gb fıyatına göre kişilerin gb satısına göre oyunu şekillendıremezsin..bu haeketler pvp serverlerde oluyor..gb çekip hesabını fulleyenler dısında .sen kime ne verıyosunda gidip bp kassınlar .ayrıca sureklı boyle konuların var cıdden merak ettım özelden bana nıck ını yazarmısın dorıan 1 bankanın onundeyım bı bakıyım sana nasıl bir heybetlı hesabın var..
Konu tartısılır iyi oldu diyen var kötü oldu diyen var cozum yonetımde fakat konuyla pek alakası olmasada konuyu acan arkadas , tam farmer düsmanı hele bpleri hic sevmiyor classı warrıormus fakat asas olduguna yemın edebılırım ama ıspatlayamam:) o yüzden ep bana rapbana diyen asas toxic kitlesi bu oyuna yön vermekteler sorsan toxic kitle farmerlar diyceklerde farmerda kalmadı oyunda nasıl farmer olcak :)

Burtto

Üye
Konu tartısılır iyi oldu diyen var kötü oldu diyen var cozum yonetımde fakat konuyla pek alakası olmasada konuyu acan arkadas , tam farmer düsmanı hele bpleri hic sevmiyor classı warrıormus fakat asas olduguna yemın edebılırım ama ıspatlayamam:) o yüzden ep bana rapbana diyen asas toxic kitlesi bu oyuna yön vermekteler sorsan toxic kitle farmerlar diyceklerde farmerda kalmadı oyunda nasıl farmer olcak :)
yemin ederim asas değilim :)

Burtto

Üye
yavrum derdiniz milletin afk kalması ise getırsın bı guncelleme 3 defa afk kalını sıstem otomatıkmen 3 hafta etkinliğe almasın..bunu devam ettirse 3 ay almasın ..bu kadar basit ..3 5 kısı coklu pc ile gırıyor dıye item yapamayan bunun mucadelesını veren daha 75 olamamıs yeterlı geara ulaşamamış bu sebepten bp kasamayan onca insanıda etkinlikten mahrum bırak..ayrıca eşleştirmelerin bu kadar abes oldugu açıkken sen neyin mutluluğunu yasıyosun..8 okcu 8 prest eşleştirmesi yapılıyor :) prestler kendı tovnundan cıkamıyor :D senin derdin 3 5 pc ile oralara girip kutu alıp bunları siteye satanlarsa azıcık o beynını çalıstırıp burada açıcagın konu neden gb alım satımına ızın verıyosunuz dıye açman gerekıyor..sen oyun yonetımı olarak gb fıyatına göre kişilerin gb satısına göre oyunu şekillendıremezsin..bu haeketler pvp serverlerde oluyor..gb çekip hesabını fulleyenler dısında .sen kime ne verıyosunda gidip bp kassınlar .ayrıca sureklı boyle konuların var cıdden merak ettım özelden bana nıck ını yazarmısın dorıan 1 bankanın onundeyım bı bakıyım sana nasıl bir heybetlı hesabın var..
canım benim :) adamların getirdiği sistem herkesin basitçe halledip girebileceği sistem neyin isyanını ediyosunuz anlamıyorum yani şunlarda size zor geliyorsa oynamayın bence zaten ama niyetiniz farklı tabi :D ve beynini çalıştır gibi sözler yakışmıyor kardeşim uslubunu düzeltirsen sevinirim seviyorum seni :) <3

GrejuwalTRl

Üye
Arkadaşlar boşuna tartışmanıza gerek yok getirilmesi gereken yapılması gereken bir hamleydi iyi oldu. Tek sorun surada AFK kalanların elinde olta ile gelenlerin coklu pc ile yan karakter sokanların önüne geçicem derken sadece farm atarak birşeyler yapmaya çalışan arkadaslar için kötü oldu. Cünkü cz geçip 5 k sag np kasmaları gerekiyor item yok parti bulamıyor bu adam nasıl kasacak yani afk sabit kalan adamı atsın dersek te adam belli aralıklarla yada sol işaret tusu ve ileri işaret tusuna kagıt sıkıştırır afk dan adamı eventten de atmaz bu ihtimaller de var yani iki ucuda çamur :D

HeaveN

Üye
Kristal giriş güzel olmuş 8 priest vs 8 asas pk atıyoz zevkli baya ama biraz hem biz bazen hem karşı taraf buna sinirleniyo :)

Opus Magnum

Üye
Ben aslında merak ediyorum oyuncu durumu ne seviyede? Oyuna yatırım yapacağım ama böyle giderse oyuncu kaybından ötürü kapanacak gibi hissettiriyor boşa yatırım yapmayalım.

HeaveN

Üye
@Opus Magnum Biraz sıkıntılar var ama düzelir umarım söylüyoruz ama yanlış anlıyolar, haddar 1 haftadır exp görev mob kescek adam bulamıyorum nasıl char kascağız onu çözemedik.

Unbeatable

Üye
blood valleye tek kişi 4 5 hesapla girip karakterleri sağa sola köşelere bırakıp kutu almayı beklemeyecekler
4 5 hesapla nasıl giriliyor kanka adamın 4 5 tane kolu mu hepsine aynı serilikte çıktığı gibimi basıyor( 1 saniye geç basınca zaten almıyor) biraz aydınlatır mısın?

Zafer1991

Üye
4 5 hesapla nasıl giriliyor kanka adamın 4 5 tane kolu mu hepsine aynı serilikte çıktığı gibimi basıyor( 1 saniye geç basınca zaten almıyor) biraz aydınlatır mısın?
dostum can yerinden vurmusun ben tek carı zar zor sokuyorum gözlüklerle pc arası 1 karıs olmadan sürekli spamlayarak girmeye calısıyorum 4-5 carı sokan varsa aynı anda ödülü direk verin adama zaten imkansızı basardıgı ıcın

Burtto

Üye
ismini vermek istemeyen bir mouse ile bunu kolayca yapabiliyorlar :d

Burtto

Üye
Ben aslında merak ediyorum oyuncu durumu ne seviyede? Oyuna yatırım yapacağım ama böyle giderse oyuncu kaybından ötürü kapanacak gibi hissettiriyor boşa yatırım yapmayalım.
twitch yayınlarından oyunun pvp alanındaki kalabalığı görebilirsin

Burtto

Üye
Arkadaşlar boşuna tartışmanıza gerek yok getirilmesi gereken yapılması gereken bir hamleydi iyi oldu. Tek sorun surada AFK kalanların elinde olta ile gelenlerin coklu pc ile yan karakter sokanların önüne geçicem derken sadece farm atarak birşeyler yapmaya çalışan arkadaslar için kötü oldu. Cünkü cz geçip 5 k sag np kasmaları gerekiyor item yok parti bulamıyor bu adam nasıl kasacak yani afk sabit kalan adamı atsın dersek te adam belli aralıklarla yada sol işaret tusu ve ileri işaret tusuna kagıt sıkıştırır afk dan adamı eventten de atmaz bu ihtimaller de var yani iki ucuda çamur :D
kendi gibi itemsiz farmerleri keserek bp kasabilir kendi gibileriyle parti kurupta bp kasabilir başka pk atan arkadaşlardanda rica edip kasabilir fortes etkinliğine girip kasabilir yani isteyen hertürlü kasabilir ;:D

DeadLegion

Üye
Itemsiz carlarin illa dvye cikarak bp kasmasi yerine bp veren gunluk pve gorevleri eklenebilir. Ornegin farkli moblardan 50ser tane kes seklinde gunluk gorev karsiliginda makul bp hatta exp veren gunluk gorevler eklenebilir. Ayrica boyle bir sey yapilirsa oyuncunun oyuna girmesi icin bir nedeni olur. Yoksa solo oyuncu dungeonlari yapip cikar hale geliyor.

themurolity

Üye
Herkes kendini düşünüp iyi oldu demiş. Ben mage oynuyorum ve oyunda oynayacağım mage yok. Peki ben nasıl 5 k kasacağım ?????? Şimdi benim tarafımdan bakınca pek mantıklı bir güncelleme değil.

osi

Üye
ben solo bir bp olarak ne cf ne blooda giriyordum. Dv de Np kasmam imkansız ama cf girmeye başladım blood war için 4-5kere cf giren sağ tarafı 5k rahat yapıyor bilgininize.

GrejuwalTRl

Üye
buba 4 5 tane pc olan adamın emin ol 500 tl lik macrolu mouse klavyesi vardır. tus ataması yapar yine sokar :D

Alkoer

Üye
5k np girmek bw girmek isteyene sıkıntı değil illa kasılır.

Sıkıntı olan bu değişikliğin çoklu pc kötü kullanıma karşı yapılması ama asla engel değil bu mantıkla oynayan adama.

Aynı şekil coin ve drop oranları gibi. Çoklu pc oyuncular hedef alınıp normal oyuncuya ceza kesildi.

Patch in iyi yanı optimizasyon biraz düzelmiş ama tam değil. Daha önceki patchte fps daha yüksek ve anlık drop yoktu.

Balerion

Üye
katılıyorum, güncellemeden sonraki tüm blody ve cfw ler çok zevkli geçti, son damlasına kadar mücadele eden 2 taraf oldu hep.Umarım yönetim geri adım atmaz bu konuda

Sadece merak ettiğin 1 ocak blodysinde sağlar sıfırlanınca nolucak, umarım sıfırlama olduğu ilk blodylerde kısıtlama kalkar, yoksa 100 kişi anca girer :D
Bi boynu bükük ben miyim bana niye deng gelmiyo öylesi? 60k bp var 8 okculu parti geldi, bir daha denedim yarısı afk farm psrti geldi. Üçüncüde join dememe rağmen giriş yapmadı. Bir daha da denemedim. Sana tesadüfen oyle denk gelmiş olabilir mi çünkü bende durum eskisi kadar kötü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt