Son güncelleme mükemmel olmuş teşekkürler.

RickSancheZz

Üye
Bi boynu bükük ben miyim bana niye deng gelmiyo öylesi? 60k bp var 8 okculu parti geldi, bir daha denedim yarısı afk farm psrti geldi. Üçüncüde join dememe rağmen giriş yapmadı. Bir daha da denemedim. Sana tesadüfen oyle denk gelmiş olabilir mi çünkü bende durum eskisi kadar kötü
vall sağ 39 k şuan, denk gelmişte olabilir bilmiyorum, ama hepsi çok güzeldi. belki sizin sağ taraf düşüktür ondan en sonlara atıyorda olabilir

Burtto

Üye
Herkes kendini düşünüp iyi oldu demiş. Ben mage oynuyorum ve oyunda oynayacağım mage yok. Peki ben nasıl 5 k kasacağım ?????? Şimdi benim tarafımdan bakınca pek mantıklı bir güncelleme değil.
illa mage ptmi olcak :D mele partiler sürekli tp yapıcak mage arıyo girebilirsin isteyen herkes bp sini kasar bu oyunda hiç dv ye çıkmasan bile 3 4 cfw de 5 k bp kasılır

RickSancheZz

Üye
Mp mageyi tp mageye çevirmek kaç kuruş haberin var mı ?

her cfwde ve dvde tp oynamam gerektiği zamanlar paper kıyafetle statları ful hp verip 20 str verip +4 dandik epik kalkan takıyorum, priest akıllıysa kolay kolay ölmüyorum, yetiyor. çok masraflı değil. TP mage ihtiyacı çok olduğundan bu kombin bile partylere alınman için yeterli. dene bence .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt