Son güncelleme sonrası karşılaştığım oyundan atma problemi

bthepyek

Üye
Merhaba,

Bugün gelen güncelleme sonrası ne yazık ki oyun benim için oynanabilir olmaktan çıktı. Sürekli oyundan atıyor. DC olmuyorum, doğrudan oyun kapanıyor ve herhangi bir hata vermiyor. town attığımda oyundan düşüyor ya da harita değiştirdiğimde. Hagard haritasından protean kingdom'a geçtim, town'da doğar doğmaz oyun kapandı. sonrasında yeniden giriş yaptığımda da town'daki kalabalığın içinde doğduğu için (tahmin) oyun açıldıktan bir kaç saniye sonra kapanıyor. Sadece bir kere ekran kartımın yetersiz olduğuna dair bir uyarı aldım.

Not: Ekran kartım Nvidia 3060 (6GB)

Bakın herhangi bir mob kesmekten, pazarda dolaşmaktan ya da pvp yapmaktan bahsetmiyorum. Sadece gate'ten geçmem ya da town atmam yeterli oyunun kapanması için. Bugün gelen güncellemeden önce hiç böyle bir problemim yoktu. Bence teknik ekip macro kullanımına gereğinden fazla taktı ve o tarafı halledeyim derken getirdiği güncellemeler başka tarafları olumsuz etkilemeye başladı.

Konu ile ilgili ticket da açtım. İlgilenileceği söylendi... İyi de benim belki de bu oyunu oynamak için bugün sadece 2 saatim var ve o da şu ana denk geliyor. Ve ne yazık ki oyuna girdiğim anda oyun kapanıyor...

Son düzenleme:

bthepyek

Üye
Merhaba tekrardan,

Dün gelen güncelleme sonrası oyuna giriş yapamama sorunum devam ediyor. En fazla oyun açılıyor ve karakter geldikten sonra 3-4 saniye içerisinde kendi kendini kapatıyor. Bu problem için 3 tane ticket açtım ama maalesef sadece 1 tanesi için somut bir geri dönüş alabildim. Onda da ekran kartımın güncel sürücüsünü yüklememi ve oyunu silip yeniden kurmamı söylediler. Bunu yaptığım halde değişen hiç bir şey olmadı.

Özellikle altını çizmek istiyorum; dün gelen güncelleme öncesi böyle bir sorun yoktu.

İşlemcim: AMD Ryzen5 5600h
Ekran Kartı: Nvidia 3060 (6gb)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt