İstek Son Güncelleme

Porteur

Üye
Hangi veriye göre en yüksek diyorsunuz? Hemen hemen aynı itemleri archdemon da atıyor yada deathlord da atıyor.
Hangi veriye göre derken ?
Hatred blade ve Earthsaker en yüksek epik dropları. Bu classmanlarda daha yüksek bir epik eşya,oyunda görülmemektedir. Bu veriye göre en yüksek epik drobu diyorum..

themurolity

Üye
Hangi veriye göre derken ?
Hatred blade ve Earthsaker en yüksek epik dropları. Bu classmanlarda daha yüksek bir epik eşya,oyunda görülmemektedir. Bu veriye göre en yüksek epik drobu diyorum..
O saydığın dropları cz de bir çok yaratık atıyor zaten. Deadlord da atıyor ancak onda herhangi bir hp def resist artışı yok. Deadlord da tek başına kesilebiliyor ancak uğraştıran bir slot. Tek başına itemli birinin undead kesmesi sana mantıksız geliyor çünkü sen ve senin gibilier görev itemleri ile party kurup o slotlara çökme derdindesiniz. İtemli 4 BP itemsiz 1 party den kutuları rahatlıkla alabiliyor. Bu durumda solo oynayan farm yapmak isteyen insanlar hiç bir şey yapamayacak ve rahat rahat farm atamayacak. Senin gibi itemsiz ve görev itemli kişilerde slotlarda rahat rahat farm atacak.

Alkoer

Üye
oyuncular droplardan şikayet ederken gelen güncelleme daha kötü yaptı durumu. gelen gideni aratır deyimini yaşıyoruz resmen.

özellikle coin neden bu kadar düşürüldü anlamadım.

Balerion

Üye
oyuncular droplardan şikayet ederken gelen güncelleme daha kötü yaptı durumu. gelen gideni aratır deyimini yaşıyoruz resmen.

özellikle coin neden bu kadar düşürüldü anlamadım.
Hocam çunkü 75 level %100 adamlar row ptden çıkmiyor neden çünkü gold drobu çok yüksekti. Bunun dengelenmesine makul yaklaşılabilir ama benim asıl anlamadığım bunu neden rowsuz kasanlara da uyguladılar ki? Sadece row açıldığında drop düşük olabilirdi. Hatta row açıkken gold ve drop oranı o kadar duşürülebilir ki row sadece exp için kullanılan bir şey olur farm için değil. Öte yandan, elle farm yapan emekçiler afk kalmadan bileğinin hakkıyla kestiginde karşılığını güzelce alabilirdi. Adam row bıraktığında 18 saat afk oluyor, elle kimse kolay kolay günde 18 saat farm yapamayacağı için oyundaki gold oranı da dengelenirdi işte.

Hypnotica

Üye
Hocam çunkü 75 level %100 adamlar row ptden çıkmiyor neden çünkü gold drobu çok yüksekti. Bunun dengelenmesine makul yaklaşılabilir ama benim asıl anlamadığım bunu neden rowsuz kasanlara da uyguladılar ki? Sadece row açıldığında drop düşük olabilirdi. Hatta row açıkken gold ve drop oranı o kadar duşürülebilir ki row sadece exp için kullanılan bir şey olur farm için değil. Öte yandan, elle farm yapan emekçiler afk kalmadan bileğinin hakkıyla kestiginde karşılığını güzelce alabilirdi. Adam row bıraktığında 18 saat afk oluyor, elle kimse kolay kolay günde 18 saat farm yapamayacağı için oyundaki gold oranı da dengelenirdi işte.
dostum alakası yok. isteyen istediği kadar rowa bırakır buna oyun yonetımı dahil kimse karışamaz adam cashını veriyor kullanıyor. malum oyunda yıllardır o sistem var kimsede şikayetci değil zaten coın gelse ne olur drop dusmedıkten sonra row un parası cıkmıyor coin ile

Balerion

Üye
dostum alakası yok. isteyen istediği kadar rowa bırakır buna oyun yonetımı dahil kimse karışamaz adam cashını veriyor kullanıyor. malum oyunda yıllardır o sistem var kimsede şikayetci değil zaten coın gelse ne olur drop dusmedıkten sonra row un parası cıkmıyor coin ile
Ne olursa olsun oyunu bitcoin mining yapar gibi oynanmasını makul bulmuyorum. Row yapanlar da tabiki gold drobuyla kazanmiyordu o yüzden güncellemede fazla etkilenmediler. Rowcular moblardan düşen es, vixen, hb, arch gibi silahlardan oara kazanıyor. Hem de çok kazanıyor. Manuel farmcı ise gold ve çöp drobundan kazanıyor. Yani bu güncelleme zaten rowcudan çok manuel farmcıyı kötü etkiledi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt