Son pach den sorna oyun sikinti oldu

ilbeyx05

Üye
Evet balik olayini bitirmissiniz hayvanlar asiri vuruyor craft olayina gelince craft bi item drobu almakdan daha zor :) aylik sabit 200 tl veriyordum oyuna presi kutu toplamasyla birlikde warrior karakteri olarak knusuyorum ne yapalim o bu karakteri oynamiyalimmi hp si ayri dert manasi ayri dert her ayda mana cekmek icin 100 tl yatiriyorum full mana aliyorum simdi guzel kardeslerim ben uskoda warior oynadim 13 yil 83 lwl carin mana oluyor 8 9 k ve en baba sikili 83 lwlde aciliyor ve 350 mana harcaniyor ama siz 65 lwl sinirli bi carda 2 k mana var ve 275 mana gidio her bi sikili bunu hesaba katmamissiniz yani 4 sikilde bi mana iciyor car yani bu karakteri bitirmekdir yazik gunah bi duzenleme gelmesi gerekir yoksa erken oyun birakmi olacakdir ki cevremde cok kisi birakdi umarim bi cozum tez zamanda gelir. Saygilarimla iyi calismalar

Son düzenleme:

HeaveN

Üye
Aynen çok mana emiyo o yüzden ful hp verdim :) 4k çiktı mana

ilbeyx05

Üye
83 lwl de acilan sikil burda 60 da acilio ve hemen hemen ayni mana gidio dicen vsde kimseyi kesemen baba warriorla sc basmadan oynanmiyor buda ayri derdi

ilbeyx05

Üye
Ve su hp booster sikili abi bukadar geteksiz bi skil olamaz ya 100 100 hp doldurcakda carakteri kurtarcak hele su defden alip atac veren sikil yokmu bastinmi tek yiyon :)

Brahindul

Üye
konuya ve üstteki mesajlara tamamen katılıyorum. umarım level sınırının yükseltileceği patch ile beraber warriorun bu sıkıntıları da düzeltilir.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Evet balik olayini bitirmissiniz hayvanlar asiri vuruyor craft olayina gelince craft bi item drobu almakdan daha zor :) aylik sabit 200 tl veriyordum oyuna presi kutu toplamasyla birlikde warrior karakteri olarak knusuyorum ne yapalim o bu karakteri oynamiyalimmi hp si ayri dert manasi ayri dert her ayda mana cekmek icin 100 tl yatiriyorum full mana aliyorum simdi guzel kardeslerim ben uskoda warior oynadim 13 yil 83 lwl carin mana oluyor 8 9 k ve en baba sikili 83 lwlde aciliyor ve 350 mana harcaniyor ama siz 65 lwl sinirli bi carda 2 k mana var ve 275 mana gidio her bi sikili bunu hesaba katmamissiniz yani 4 sikilde bi mana iciyor car yani bu karakteri bitirmekdir yazik gunah bi duzenleme gelmesi gerekir yoksa erken oyun birakmi olacakdir ki cevremde cok kisi birakdi umarim bi cozum tez zamanda gelir. Saygilarimla iyi calismalar
Yukarıda senin yazdıklarını ve daha fazlasını önceleri yazdık.Değişen bir şey yok, umudumuz 75 cap.Full str verip oynayamıyon karakteri ne desem bilmiyorum söylenecek şey çok da,herkes her şeyi biliyor zaten.

Witch_King

Üye
Neyi hesaba katmışlar ki bunu da hesaplasınlar. Çok ilginç bir şey fark ettim ben bu oyunda. Getirilen hiçbir şeyi bunlar kendileri denemiyor gibime geliyor. Kendileri oturup bir oynasalar biz böyle ne yapmışız filan diyecekler eminim. Craft geldi şimdi. Ama ortada materyal yok. 1 saat dolanıyorsun önüne bir ağaç veya patates çıkacak diye. Olamaz böyle bir şey valla. Yani oyuna tutunmak için bırakmamak için insanlar ucundan bir şey yakalamak istiyor ama bunlar oyunu bırakmamız için çabalıyorlar resmen :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt