İstek Son yapılan açıklamalardan sonra düzeltilip herkesin mutlu olmasını sağlayacak önerim.

IBoRiS

Üye
Öncelikle
1-) * XP Bonus
100% XP bonus (Lv1-30)
50% XP bonus (Lv31-50)
20% XP bonus (Lv51-60)
10% XP bonus (Lv61-70) bu şekilde olan premium xp bonusu tüm seviyelerde %20 de sabitlenmeli premium alamayan almayan oyuncular çok fazla geri kalır bu bonuslarla ve oyunu bırakmalarına sebeb olur

2-) Rün slotu açma ve kaldırma eşyaları “Tome of Wishes”. Ve “Tome of Wisdom" mağazada satılmamalı oyun içi drop ve etkinliklerden elde edilmeli.

3-)"Roco Token" ile satın alınabilecek Upgrade Rate Increase Scroll kesinlikle kalkmalı en büyük adaletsizliklerden biri bu olur oyunda.

4-) Ruhbağı sistemi bence +6 dan sonra yapılan upgrade olan item üstünde kilitlenmeli 6 ay veya 1 sene sonra açılmalı diğer türlü +8 e item basılır parayı basan alır o itemi kilitlenmeden fakat direk +6 +7 +8 ruhbağı olsa karşıdaki adam +4 +5 ten alıp en azından kendisi emek verip uğraşmak zorunda kalır.

ben bu oyunu ne olursa olsun hertürlü oynucam fakat bazı memnun olmadığım düşüncelerimi söylemek istedim umarım düzelir.

Elinize sağlık bekliyoruz 15 Nisan'ı <3

Son düzenleme:

Pitou

Üye
Yazdığın herşeye katılıyorum dostum. İnşallah biz oyuncularin görüşlerine önem verilir ve daha iyi bir oyun oynama firsati buluruz.

Anilchan

Üye
1. Madde hariç hepsine katılıyorum. Xp bonus olayı revize edilmeli.

morganlefay

Üye
1. maddeye katılmıyorum. Dediğin şey yapılırsa premium oyuncularla, premiumsuzlar arasındaki fark daha fazla olacaktır.
Çünkü mevcut sistemde asıl zor expin kasıldığı 60 sonrasına %10 veriyoken sen %20 versin diyorsun. Uzun vadede o %10 luk fark, ilk levellerdeki %100, %50 gibi explerden çok daha fazla fark açtıracaktır.

2-) Tome of wisdom çok değerli bir item hiç olmadı muhtemelen olmayacak da, wishes için zaten düzenleme yapıldı.

3-) Buna katılıyorum, ama firma açısından bakarsak da iyi bir kazanç kapısı. Şans faktöründe ufak değişiklikler çok büyük farklar yaratmaz. Olsa da olur olmasa da olur saygı duyuyorum şirketin kararına.

4-) Burada yeni yapının çok doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü eski yapıda upgrade ruhbağı sınırına gelmiş bir upgrade yapınca item doğrudan ruhbağı oluyordu.
Bunun avantajı dediğiniz gibi p2w i önlemek ama neyi ne kadar önlüyorsun? Yapacak adam +7 alamaz gider +6 alır. Adamın işini zorlaştırınca p2w i mi önlemiş oluyorsunuz. Hayatın her adımında, mmorpg nin her türlüsünde p2w vardır.
Bunu neden istemediğimize gelecek olursak; melee team olduğunuzu düşünün. Partynizde 4 warrior, 1 rogue, 1 mage, 2 priest var diyelim. 1 gün boyunca farm yaptınız 10 ar tane reaper, facelifter vs gibi epic itemleri farmladınız. Bunlardan 5 er tane +6 oldu. Şimdi tek bir chardan upgrade yapsan upgrade yapılınca item geçerse ruhbağı olacak. Upgrade i warrior chardan yapsan facelifter 7 olunca ruhbağına girerse çöp olacak. Rogue itemlerini rogue chara, warrior itemlerini birer tane dağıtarak warriorlara, priest itemlerini priestlere vs verip sıradan herkes +7 ye denesin ruhbağı olunca itemler çöp olmasın mı diyeceksiniz?

Benim en büyük çekincem p2w i önleyecez derken gerçek oyuncuların işini zorlaştıracaksınız. Burada en ideal çözüm önerim şudur, 2 tarafın da istediği olmasın. +7 item basıldıktan 1 gün sonra ruhbağına girecek bir sistem yaparsanız her şey çözülür. Upgrade ile bana yaramayan bir item basılsa bile en azından onu arkadaşıma vs verme imkanım doğar. 1 günlük kısa süre içinde onu tl ile satma şansı çok olmaz. Doğrudan upgrade olunca ruhbağına bağlanmasındansa 1 gün, 1 saat vs gibi delaylı bir süre koyulabilir.

Aura

Üye
Oyunun ilk beta aşamalarında bulundum, belli kişisel durumlarımdan dolayı uzak kalmak zorunda kaldım. O zamanlar aramızda konuşurken bakış açılarını biliyorum yani bu yönetimin p2win içerikleri getirmeyeceğini düşünüyorduk, gerçekten şaşırdım bende açıkçası.

Her şey tolere edilebilir fakat upgrade sistemine şans arttırıcı item veya scroll koymak ve bunu sadece token'le satın alınabiliyor olması benim açımdan üzücü ve şaşkınlık verici bir durum.

En başta da dediğim gibi diğer hepsi tolere edilebilir, firma bir yerlerden bir şeyler kazanabilir anlarım fakat upgrade sistemine bu denli müdahale kimse kusura bakmasın, hard p2win'dir.

Rün için de aynı olay geçerli.

Asıl sorulması gereken soru şu;
Biz, oyunu yada server açtıktan sonra oyuncular belli bir süre sonra 3 ay yada 1 sene geçmiş bir servera başlar mı yada başlamak için ortam var mı? Bunlar düşünülerek hareket edilmeli ve oyunun ilk baştaki ekibin bu kararları aldığına inanmak istemiyorum...

İyi oyunlar herkese ve bende ekibimizle beraber oyunda ki yerimizi alacağız, umarım iyi bir oyun olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt