Sonra ağladı oluyor ama hakkımız yeniyor

Unbeatable

Üye
Şuan bende premium var fakat sizin hatanız yüzünden faydalanamadığımız özellikler var.Gece gündüz maden yapıp taş biriktiriyorum bunları üreterek üretim seviyemi arttırmak istiyorum premiumla beraber %10 daha fazla exp geliyor ama yapamıyorum çünkü üretim kapalı ve yine sizin yüzünüzden 150k ya aldığımız exp yemeklerini 400k ya almak zorunda kalıyoruz.Benim premiumum boşa gidiyor tekrar premium almak istemiyorum nolacak böyle bu?

Son düzenleme:

mrares

Üye
Şuan bende premium var fakat sizin hatanız yüzünden faydalanamadığımız özellikler var.Gece gündüz maden yapıp taş biriktiriyorum bunları üreterek üretim seviyemi arttırmak istiyorum premiumla beraber %10 daha fazla exp geliyor ama yapamıyorum çünkü üretim kapalı ve yine sizin yüzünüzden 150k ya aldığımız exp yemeklerini 400k ya almak zorunda kalıyoruz.Benim premiumum boşa gidiyor tekrar premium almak istemiyorum nolacak böyle bu?
Ben de oyuna başladığımdan beri Life Skill kasıyorum fakat bu gelen bakım süreci hem yemek fiyatlarının fırlamasına yol açtı, hem de craft malzemelerinin fiyatlarının düşmesine bazılarında yükselmesine kısacası dengesizliğe yol açtı. Binlerce yemek var binlerce craft malzemesi var yani ne yapayım ben de 60k'ya kadar düşen %5 xp yemeğini 400k'dan mı koyayım anlamadım. Zaten craft da yapamıyorum ne kadar süre zarfınca yapılamayacağını bilmiyorum kaç gün oldu hala bakımda. Ne bileyim yani bu oyunu oynamak için 3 yol seçmek zorundasın PVE PVP LIFE SKILL. Ben 3. seçeneği seçtim diye ve her şey şu anda kilitlendi diye charım da kilitlendi topladığımı anca bankaya stokluyorum ay çiçek yağı stoklar gibi.

BirKullanıcı

Üye
Oturma aşamasında olan bir oyunda olabilecek şeyler. Ben de sizlerle aynı durumdayım fakat o okumayıp okudum anladım dediklerimizin içerisinde bunların hepsi mevcut. Adam isterse oyunu 29 gün kapalı tutar 1 gün açar teknik arıza vardı der ve premium parasını bırak 1 gününü dahi iade etmez. O nedenle anlayışla karşılamak durumundayız. Bu mağduriyeti elbette onlar da fark etmiştir ve gereken şekilde telafi edeceklerdir.

greendaybeykoz

Üye
Oturma aşamasında olan bir oyunda olabilecek şeyler. Ben de sizlerle aynı durumdayım fakat o okumayıp okudum anladım dediklerimizin içerisinde bunların hepsi mevcut. Adam isterse oyunu 29 gün kapalı tutar 1 gün açar teknik arıza vardı der ve premium parasını bırak 1 gününü dahi iade etmez. O nedenle anlayışla karşılamak durumundayız. Bu mağduriyeti elbette onlar da fark etmiştir ve gereken şekilde telafi edeceklerdir.
Benim canım geçen meyve suyu istedi alamadım ya.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt