Sonraki patch

DevilRai

Üye
Bir sonraki patch ve değişiklikler hakkında ön bilgi yada Ekim ayındaki etkinlik takvimi olacak mı ?

cmbyck

Üye
ne gelicek bilemem ama gb nin yükselmesi gerekiyor kesinlikle

Kenshin

Üye
Merhaba,

Gelecek güncelleme veya etkinlikler ile ilgili Twitch ve Soru/Cevap yayınlarında bahsediliyor. Ayrıca bir açıklama bulunmuyor. Güncelleme gelmeden önce içeriği ile ilgili de bilgi verilmesi uygun görülmüyor.

mystic007

Üye
gb düşsün daha fazla ki oyunu oyun olarak oynasın insanlar
ahahaha böyle bir kitle varsa oda 20 30 50 100 kişidir en fazla kardeşim kusura bakmada bu ekonomideki bir ülkede insanlar önce ekonomi sonra keyif diyor ,ilk okuldaki çocuklar bile artık ekonomi gelir gider para konuşuyor

Tolgun

Üye
ahahaha böyle bir kitle varsa oda 20 30 50 100 kişidir en fazla kardeşim kusura bakmada bu ekonomideki bir ülkede insanlar önce ekonomi sonra keyif diyor ,ilk okuldaki çocuklar bile artık ekonomi gelir gider para konuşuyor
düsmesi lazim tabi bole 10k tl ye item alirsan ekonomi düsünürsin ama item ler basdan beri uygunsa oyuna bakarsin keyfine bakarsan

mystic007

Üye
m tabi bole 10k tl ye item alirsan ekonomi düsünürsin ama item ler basdan beri uygunsa oyuna bakarsin keyfine bakarsan
kardeşim düşerse oyun oynayan kalmaz ülkede bir pcyi açık tutmak bile 200tl elektirik yakıyor üstüne rowdur pottur pustur oyun içi giderlerdir kimse kalmaz oynayan anca parası olan oynar ozaman ben asgari ücretle çalışıyorum maaşım ne eve ne çocuguma ne faturalara ne giyime ne yemeye içmeye ne kiraya zar zor yetiyor oyun içindeki giderlerimi oyundan çıkaramasam eger bu oyunu oynayamam ben, benim gibide birsürü insan olduğuna eminim.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bir sonraki patch ve değişiklikler hakkında ön bilgi yada Ekim ayındaki etkinlik takvimi olacak mı ?

Merhaba,

Güncellemede gelecek olan yenilik ve düzenlemeler bizim tarafımızdan belli tabii ki ancak hatalar olabiliyor ya da zamanı tutmayabiliyor. Bu nedenle düzenleme ve yeniliklerin testleri tamamen bitmeden herhangi bir paylaşımı yapılamıyor maalesef.

Tolgun

Üye
kardeşim düşerse oyun oynayan kalmaz ülkede bir pcyi açık tutmak bile 200tl elektirik yakıyor üstüne rowdur pottur pustur oyun içi giderlerdir kimse kalmaz oynayan anca parası olan oynar ozaman ben asgari ücretle çalışıyorum maaşım ne eve ne çocuguma ne faturalara ne giyime ne yemeye içmeye ne kiraya zar zor yetiyor oyun içindeki giderlerimi oyundan çıkaramasam eger bu oyunu oynayamam ben, benim gibide birsürü insan olduğuna eminim.
Kanka row acik burakmak bence oyunu oynamak degil ki ^^, zaten oto robot attacka karsi yim, yada 8 saat farm atmak site ye gb satmak ve 8 saat farm atmak her gün aylik masrafi cikarmak icin bu mantik benim icin zaten yanlis ve obur oyundan geliyo.
Herkezin ödiye bilcek bi fix masraf olsa ve kafayi yormadan oyuni oyuniya bilse daha güzel olcak suan zaten cok yüksek bile günde 5 saat pk atmak istiyosan (shop dan bufflu) -> ayda 2000-3000tl masraf cikartiyo.

birol2003

Üye
Oynalınan oyunun kendini amorti etmesini de buradan öğrendim, para ile istiyorsan sadece premium almalısın, 10 saat oyun oynayacam pot param yok diyorsan bilemem, pus itemleri zaten ucuz oyun içinde kazandığın para ile alır geçersin, yetmiyorsa zorlamazsın free to play olan zibilyon tane oyun var. Oyun kendi ekolojisinde kendini karşılamıyorsa zaten oynanmaz ama insanlar elektrik parasını bile hesaplayıp oynuyormuş bes belliki, bilgisayarın yaktığı elektriği hesaplayacak kadar durum vahim ise oyunu direk silmelisin arkadaşım, bu durum senin sosyal hayatını çok olumsuz etkiler, kurduğun arkadaşlıklarda bile çıkar gütmeye başlarsın şimdi olmasa bile ilerleyen yaşlarda bu sana sıkıntı olur.

DeadLegion

Üye
Kardesim gb duserse oyun oynayan kalmaz ulkede diyorsun da bu ulkede milyonlarca pubg lol valorant albion online wow bdo vs. oyuncusu var. Bu oyunlar rise online kadar p2w olmadigi icin bu kadar oynaniyor hatirlatmak isterim. Siz saniyorsunuz ki 10000 20000 kisinin bu oyundan kazanc saglamasi bu oyunu ayakta tutuyor. Halbuki gb ucuzlasa bu oyuna belki de 100000 oyuncu daha gelir. Boyle olursa pk canlanir itemler degerlenir. Mevcut haliyle oyuna para basan 1000 kisi varsa bu kisiler full itemli oldugunda sen gbyi kime satacaksin geri kalan farmerlara mi?

JohnPlane

Üye
Kardesim gb duserse oyun oynayan kalmaz ulkede diyorsun da bu ulkede milyonlarca pubg lol valorant albion online wow bdo vs. oyuncusu var. Bu oyunlar rise online kadar p2w olmadigi icin bu kadar oynaniyor hatirlatmak isterim. Siz saniyorsunuz ki 10000 20000 kisinin bu oyundan kazanc saglamasi bu oyunu ayakta tutuyor. Halbuki gb ucuzlasa bu oyuna belki de 100000 oyuncu daha gelir. Boyle olursa pk canlanir itemler degerlenir. Mevcut haliyle oyuna para basan 1000 kisi varsa bu kisiler full itemli oldugunda sen gbyi kime satacaksin geri kalan farmerlara mi?
Net katılıyorum bunu söylemek istiyorum anlamıyorlar herkes oyun parası çok değerli olduğu için parayı harcamaya korkuyor itemi basmaya korkuyor ucuz olsa oyun bu der geçer basarız satarız alırız hızlılık heyecan gelir oyuna ama böyle olmuyor çünkü oyun parası gerçek paradan değerli durumdayken böyle evinin geçimini oyundan sağlamaya çalışanlar oyunu sıkıntıya sokuyor

JohnPlane

Üye
Biz oyun oynamak istiyoruz asgari ücretli kardeşim oyun oynarken bilgisayarın yaktığı elektriği düşünmüyoruz senin elektrik paran için tüm oyunun ekonomisinin bozulmasını istemiyoruz. oyun oynamak istiyoruz sadece oyun !

jobulani

Üye
Gelecek olan yamada umarım verilemeyen görev hatasını düzeltirler. Yaptığım görevi veremeyiorum. Görev ismi farklı bi şeyler yazıyor. O kısımda bariz bir hata var.

mystic007

Üye
Oynalınan oyunun kendini amorti etmesini de buradan öğrendim, para ile istiyorsan sadece premium almalısın, 10 saat oyun oynayacam pot param yok diyorsan bilemem, pus itemleri zaten ucuz oyun içinde kazandığın para ile alır geçersin, yetmiyorsa zorlamazsın free to play olan zibilyon tane oyun var. Oyun kendi ekolojisinde kendini karşılamıyorsa zaten oynanmaz ama insanlar elektrik parasını bile hesaplayıp oynuyormuş bes belliki, bilgisayarın yaktığı elektriği hesaplayacak kadar durum vahim ise oyunu direk silmelisin arkadaşım, bu durum senin sosyal hayatını çok olumsuz etkiler, kurduğun arkadaşlıklarda bile çıkar gütmeye başlarsın şimdi olmasa bile ilerleyen yaşlarda bu sana sıkıntı olur.
Nerde bu kendini göklerde gören adamlar diye düşünüyordum sen çıktın elektirik hesaplamak değil bu sadece ekonomik olarak bu oyunu oynamak için senin aylık nerden baksan 2 3 bin masrafın oluyor bu masrafı veremiycrk ve oyunu oynamak isteyen adam illaki oyundaki gbnin yüksek olup oyun içi karşılamayı düşünür.
Kurduğun arkadaşlıklar da bile çıkar güdersin demişsin de çok şükür kimseyle çıkar için arkadaş olmadık olmayizda yaş 27 çıkarımı düşünsem bu oyundaki en iyi clanlardan birindeydim beta alfa sürecinde sadece arkadaş ortamınin farklılaşmasından dolayı clani bıraktım öyle bir insan olsam o clani bırakmazdım.
Biz oyun oynamak istiyoruz asgari ücretli kardeşim oyun oynarken bilgisayarın yaktığı elektriği düşünmüyoruz senin elektrik paran için tüm oyunun ekonomisinin bozulmasını istemiyoruz. oyun oynamak istiyoruz sadece oyun !
Oyun oynamak istiyorsun sadece pustan çek potu aylık ne kadar çek kanati çek scleri ne kadar masraf var bak sen oyun oynamak istiyorsan oyna senin gibi verebilecek bir elin parmağı insan vardır kendinizi oyunun sahibi sanmayın yani sizin keyfiniz için kimse kalan %95lik pasta payını yabana atmaz ve onların isteklerini karşılıksız koymaz azınlık bir kesimsiniz bu oyunda anlayın şunu artık her mmorpgde azınlıksınız.

Oyunun ekonomisi bozulsun istemiyoruz derken bile kafanın ekonomi arz talep denge bilgisi açısından boş olduğunu belli ediyorsun bu ekonomide bir itemi 5gb farmlayarak GB pahalı diye alıyorsan GB düşerse o itemi 30 40 GB 50gb değerlere alırsın amacın sadece oyunsa para yatırmadan GB düşerse bu itemi elde etme şansında bir o kadar düşer biraz o pırıl pırıl kafaları çalıştıralım ha ben pay to win yapcam parayı basıp Alcam istemler daha ucuz olsun daha az paraya daha çok İtem alayım diyorsan rüyanda görürsün onu anca

SecretRise

Üye
Her gelen yenilik ve güncelleme ile oyunumuz daha da gelişip güzelleşiyor.Bu süreçte geliştirici ekibi ve oyun yöneticilerimize daha anlayışlı ve destek olursak hep birlikte gelişip daha güzel bir oyun deneyimi yaşayacağımıza inanıyorum.Emeği geçen herkesin eline sağlık :)

mystic007

Üye
Çok basit anlatayım LoL valirant pubg dediğin oyun mmorpg değil girersin oynarsın çıkarsın karakter kasmak için emek vermez para yatırmaz herhangi birşey yapmazsın bu oyunlarda para verenler kozmetik eşyalarına verir parayı.wow dediğin oyun Türkiye'de oyuncu sayısı sence ne kadar ? Wow dünya çapında bir oyun ve dünyaya hizmet sunan bir oyun kendi ekonomisi içinde masrafsız da oyunu satın aldıktan sonra oynayabiliyorsun her patch gelene kadar onlar için bir kola parasına bir çerez parasına nerdeyse oyunu oynuyorlardı bu kadar kitlesi var.albion ile bdo hiç oynamadım onlara yorum yapamam ama şunu diyebilirim sana sen bulunduğum hizmet verdigin kitleyi düşünmeden atılım yaparsan aynı malum oyunda cash dolarla hep sabit kafasında düşünen yöneticilerden farkın kalmaz ama Rise online yönetimi halkı ve hizmet sunduğu pazarı biliyor bu pazarın ekonomik şartlarına göre oyun içinde gbyi ve pusu dengeliyor gelir giderin olmuyor fark atmana bile gerek yok rowda expe bıraktığın her gün slotlardan drop coins pot alarak charina katkı sağlayabiliyorsun bu sayede ben oyunu 399tl 4800 cash yatırdım 2gb para batırdım videosuda var upgrade yaparken onun dışında şuanda 6gblik itemim ve 1.5gblik magic pipet pot vs itemim var 15-20 günde ben emek vererek charima +6 earthshaker +8 paper set vital set ve travel neck ring yaptım oyuna emek verdim karşılığını aldım. Siz diyorsunuz ki emek verme herşey ucuz olsun parası olan alsın olmayan oynamasın başka birşey değil dediğiniz

JohnPlane

Üye
Nerde bu kendini göklerde gören adamlar diye düşünüyordum sen çıktın elektirik hesaplamak değil bu sadece ekonomik olarak bu oyunu oynamak için senin aylık nerden baksan 2 3 bin masrafın oluyor bu masrafı veremiycrk ve oyunu oynamak isteyen adam illaki oyundaki gbnin yüksek olup oyun içi karşılamayı düşünür.
Kurduğun arkadaşlıklar da bile çıkar güdersin demişsin de çok şükür kimseyle çıkar için arkadaş olmadık olmayizda yaş 27 çıkarımı düşünsem bu oyundaki en iyi clanlardan birindeydim beta alfa sürecinde sadece arkadaş ortamınin farklılaşmasından dolayı clani bıraktım öyle bir insan olsam o clani bırakmazdım.

Oyun oynamak istiyorsun sadece pustan çek potu aylık ne kadar çek kanati çek scleri ne kadar masraf var bak sen oyun oynamak istiyorsan oyna senin gibi verebilecek bir elin parmağı insan vardır kendinizi oyunun sahibi sanmayın yani sizin keyfiniz için kimse kalan %95lik pasta payını yabana atmaz ve onların isteklerini karşılıksız koymaz azınlık bir kesimsiniz bu oyunda anlayın şunu artık her mmorpgde azınlıksınız.

Oyunun ekonomisi bozulsun istemiyoruz derken bile kafanın ekonomi arz talep denge bilgisi açısından boş olduğunu belli ediyorsun bu ekonomide bir itemi 5gb farmlayarak GB pahalı diye alıyorsan GB düşerse o itemi 30 40 GB 50gb değerlere alırsın amacın sadece oyunsa para yatırmadan GB düşerse bu itemi elde etme şansında bir o kadar düşer biraz o pırıl pırıl kafaları çalıştıralım ha ben pay to win yapcam parayı basıp Alcam istemler daha ucuz olsun daha az paraya daha çok İtem alayım diyorsan rüyanda görürsün onu anca
gram anlamıyorsun oyuna niye para basalım veya niye oyun bize para versin oyunu oyun olarak oynayalım diyoruz siz evinizin ekmeğini çıkarmaya çalışıyorsunuz sizin beklentiniz normal değil.

birol2003

Üye

Her eğlencenin bir bedeli vardır, sen istiyorsun ki oyun içinde kazandığım para ile çarkımı çevireyim, bu işi Rise Onlinede çok güzel yapabilirsin, ama çıtanı yüksek tutacaksan PUS ziyaretin başlar, onlarca saat makina başında oturayım ama elektrik param, pot param yemek param çıksın dediğiniz için bu işler buralara geldi, az safe takılın kuruş para vermenize gerek yok ama hem hard oynarım hemde para harcamam dersen başladığın noktaya geri dönersin.

ROW olduğu sürece GB yerin dibini boylar, buda hiç önemli değil aynı yöntemle hepimiz coin topluyoruz bugün 10 gb lik item uzak görünür yarın 30 gb ye alırız sıkıntı yok, acelemiz yok, hırsımız yok.

Ama dediğim gibi elektrik parası hesaplanması düşündürücü zor bir durum sizler için. Ayrıca yaşın henüz 27 güzel kardeşim biraz daha yaşın ilerlesin şöyle 30-35 lere gel dediğimi daha iyi idrak edeceksin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt