DeadLegion
Üye

Benim dedigim gb pahalanirsa oyuncu sayisi senin soylediginin aksine uzun vadede azalir. Cunku gbnin pahalanmasi her ne kadar kisa vadede oyuna oyuncu cekse de gbnin pahalanmasi drop oranlarinin azaltilmasi neticesinde gerceklestigi icin uzun vadede oyuncu sayisi azalir. Oyun yonetimi bir adim atarken uzun vadeli kalici cozumler getirmeli. Kisa vadeli cozumlerle oyunu deneme tahtasina cevirirlerse oyuncu kalmaz.Çok basit anlatayım LoL valirant pubg dediğin oyun mmorpg değil girersin oynarsın çıkarsın karakter kasmak için emek vermez para yatırmaz herhangi birşey yapmazsın bu oyunlarda para verenler kozmetik eşyalarına verir parayı.wow dediğin oyun Türkiye'de oyuncu sayısı sence ne kadar ? Wow dünya çapında bir oyun ve dünyaya hizmet sunan bir oyun kendi ekonomisi içinde masrafsız da oyunu satın aldıktan sonra oynayabiliyorsun her patch gelene kadar onlar için bir kola parasına bir çerez parasına nerdeyse oyunu oynuyorlardı bu kadar kitlesi var.albion ile bdo hiç oynamadım onlara yorum yapamam ama şunu diyebilirim sana sen bulunduğum hizmet verdigin kitleyi düşünmeden atılım yaparsan aynı malum oyunda cash dolarla hep sabit kafasında düşünen yöneticilerden farkın kalmaz ama Rise online yönetimi halkı ve hizmet sunduğu pazarı biliyor bu pazarın ekonomik şartlarına göre oyun içinde gbyi ve pusu dengeliyor gelir giderin olmuyor fark atmana bile gerek yok rowda expe bıraktığın her gün slotlardan drop coins pot alarak charina katkı sağlayabiliyorsun bu sayede ben oyunu 399tl 4800 cash yatırdım 2gb para batırdım videosuda var upgrade yaparken onun dışında şuanda 6gblik itemim ve 1.5gblik magic pipet pot vs itemim var 15-20 günde ben emek vererek charima +6 earthshaker +8 paper set vital set ve travel neck ring yaptım oyuna emek verdim karşılığını aldım. Siz diyorsunuz ki emek verme herşey ucuz olsun parası olan alsın olmayan oynamasın başka birşey değil dediğiniz