Sonraki patch

DeadLegion

Üye
Çok basit anlatayım LoL valirant pubg dediğin oyun mmorpg değil girersin oynarsın çıkarsın karakter kasmak için emek vermez para yatırmaz herhangi birşey yapmazsın bu oyunlarda para verenler kozmetik eşyalarına verir parayı.wow dediğin oyun Türkiye'de oyuncu sayısı sence ne kadar ? Wow dünya çapında bir oyun ve dünyaya hizmet sunan bir oyun kendi ekonomisi içinde masrafsız da oyunu satın aldıktan sonra oynayabiliyorsun her patch gelene kadar onlar için bir kola parasına bir çerez parasına nerdeyse oyunu oynuyorlardı bu kadar kitlesi var.albion ile bdo hiç oynamadım onlara yorum yapamam ama şunu diyebilirim sana sen bulunduğum hizmet verdigin kitleyi düşünmeden atılım yaparsan aynı malum oyunda cash dolarla hep sabit kafasında düşünen yöneticilerden farkın kalmaz ama Rise online yönetimi halkı ve hizmet sunduğu pazarı biliyor bu pazarın ekonomik şartlarına göre oyun içinde gbyi ve pusu dengeliyor gelir giderin olmuyor fark atmana bile gerek yok rowda expe bıraktığın her gün slotlardan drop coins pot alarak charina katkı sağlayabiliyorsun bu sayede ben oyunu 399tl 4800 cash yatırdım 2gb para batırdım videosuda var upgrade yaparken onun dışında şuanda 6gblik itemim ve 1.5gblik magic pipet pot vs itemim var 15-20 günde ben emek vererek charima +6 earthshaker +8 paper set vital set ve travel neck ring yaptım oyuna emek verdim karşılığını aldım. Siz diyorsunuz ki emek verme herşey ucuz olsun parası olan alsın olmayan oynamasın başka birşey değil dediğiniz
Benim dedigim gb pahalanirsa oyuncu sayisi senin soylediginin aksine uzun vadede azalir. Cunku gbnin pahalanmasi her ne kadar kisa vadede oyuna oyuncu cekse de gbnin pahalanmasi drop oranlarinin azaltilmasi neticesinde gerceklestigi icin uzun vadede oyuncu sayisi azalir. Oyun yonetimi bir adim atarken uzun vadeli kalici cozumler getirmeli. Kisa vadeli cozumlerle oyunu deneme tahtasina cevirirlerse oyuncu kalmaz.

ImShepty

Üye
Benim dedigim gb pahalanirsa oyuncu sayisi senin soylediginin aksine uzun vadede azalir. Cunku gbnin pahalanmasi her ne kadar kisa vadede oyuna oyuncu cekse de gbnin pahalanmasi drop oranlarinin azaltilmasi neticesinde gerceklestigi icin uzun vadede oyuncu sayisi azalir. Oyun yonetimi bir adim atarken uzun vadeli kalici cozumler getirmeli. Kisa vadeli cozumlerle oyunu deneme tahtasina cevirirlerse oyuncu kalmaz
bence şu "oyuncu kalmaz " kelimesinden kurtulmanız gerekiyor

birol2003

Üye
Gb nin artışından mutlu olan ve artmasını isteyen kişiler gb üzerinden para kazanan oyunculardır, onların fazla fazla olması ne oyuna ne oyuncuya nede firmaya bir yarar sağlamaz, farmerlar çok olunca senin drobunumu satın alacaklar, sana görev için yardımmı edecekler, senin içinmi item craftlayacaklar v.s. v.s., yani oyunda bulunmalarının kimseye bir faydası yok, aksine normal oyuncuların oynadığı zaman diliminde belki droplayabildikleri ve satıp para kazanabilecekleri nadir itemleri farmer tayfası günde onlarca dropladığı için piyasayı düşürüyorlar. %50 si farmer olan 10000 oyuncu olacağına oyunu oyun için oynayan 2000-3000 oyuncu olsa daha keyifli olur oyun.

JohnPlane

Üye
Gb nin artışından mutlu olan ve artmasını isteyen kişiler gb üzerinden para kazanan oyunculardır, onların fazla fazla olması ne oyuna ne oyuncuya nede firmaya bir yarar sağlamaz, farmerlar çok olunca senin drobunumu satın alacaklar, sana görev için yardımmı edecekler, senin içinmi item craftlayacaklar v.s. v.s., yani oyunda bulunmalarının kimseye bir faydası yok, aksine normal oyuncuların oynadığı zaman diliminde belki droplayabildikleri ve satıp para kazanabilecekleri nadir itemleri farmer tayfası günde onlarca dropladığı için piyasayı düşürüyorlar. %50 si farmer olan 10000 oyuncu olacağına oyunu oyun için oynayan 2000-3000 oyuncu olsa daha keyifli olur oyun.
altına imza atılır ya yemin ederim olay bu işte nokta atışı söylemiş arkadaş.

JohnPlane

Üye
Biz zaten premium kanat kostüm alıyoruz daha fazla bir yatırım gerekmemesi lazım niye siteye gb satalım veya gb alalım siteden arkadaşım keyifle oynayalım oyun içi para kastıysak kasabildiysek alırız kimse alıp satamasın şu gb yi de oyuna biraz keyif gelsin emek gelsin. Oto atak karşıtı falanda değilim oto atak çok güzel oldu işe giderken expe bırakıyoruz mis gibi.

maticmeta

Üye
gb düşsün daha fazla ki oyunu oyun olarak oynasın insanlar
Arkadaş bütün dünya oyna kazan play to earn 'e döndü,fifa da bile bu seçenek geldi cs go buna evrildi riot games mmrpg çıkaracak ,wow yeni gelen yönetim bunu yasakladı diye oyun patladı ,hala oyun için oynasınlar diyorsunuz ya şaşıyorum yemin ederim . Farm sistemi getirip oyuncuya oradan pus eşyası pot sattırmazsan dw de 200 kişi pk atarsın 200kişi ilede oyun batar

DeadLegion

Üye
Arkadaş bütün dünya oyna kazan play to earn 'e döndü,fifa da bile bu seçenek geldi cs go buna evrildi riot games mmrpg çıkaracak ,wow yeni gelen yönetim bunu yasakladı diye oyun patladı ,hala oyun için oynasınlar diyorsunuz ya şaşıyorum yemin ederim . Farm sistemi getirip oyuncuya oradan pus eşyası pot sattırmazsan dw de 200 kişi pk atarsın 200kişi ilede oyun batar
Asil potu pusta satarsan oyun batar. Alchemy diye craft sistemi getirmissin ordan elde ettigin potu kullanamiyorsun. Npc pot satiyor coon biriktirip alamiyorsun. Boyle bir oyunu hele ki gercek parayla pot satan oyunu kim neden oynasin? Farm sistemi getirmek icin dungeon actilar dungeona parti bulmak olum gibi. Bulsan da para eden drop atmiyor. El emegiyle dungeon donup birsey elde edemiyorsun ama row asistanla afk farma birakip item dusurebiliyorsun. Bu durumda oyun play to earn degil afk to earn oluyor.

mystic007

Üye
Her eğlencenin bir bedeli vardır, sen istiyorsun ki oyun içinde kazandığım para ile çarkımı çevireyim, bu işi Rise Onlinede çok güzel yapabilirsin, ama çıtanı yüksek tutacaksan PUS ziyaretin başlar, onlarca saat makina başında oturayım ama elektrik param, pot param yemek param çıksın dediğiniz için bu işler buralara geldi, az safe takılın kuruş para vermenize gerek yok ama hem hard oynarım hemde para harcamam dersen başladığın noktaya geri dönersin.

ROW olduğu sürece GB yerin dibini boylar, buda hiç önemli değil aynı yöntemle hepimiz coin topluyoruz bugün 10 gb lik item uzak görünür yarın 30 gb ye alırız sıkıntı yok, acelemiz yok, hırsımız yok.

Ama dediğim gibi elektrik parası hesaplanması düşündürücü zor bir durum sizler için. Ayrıca yaşın henüz 27 güzel kardeşim biraz daha yaşın ilerlesin şöyle 30-35 lere gel dediğimi daha iyi idrak edeceksin.
ya vallaha akıl yokki size anlatmaya zorlatayım TÜRKÇE OLARAK SİZE anlatayım bir item düşürdün değeri 20m şuan karşılığı mesela 1000x can 1000x mana parası sen 10saat emek verip bir item düşürdün bu itemin değeri 100m diyelim tl olarakta karşılığı 10tl olsun kim bu farmı yapar kim itemi düşürür kim bunlar için emek verir?
Senin emek vermeden elde ettiğin şeyi bazı insanlar emekleriyle elde etmek zorunda her eğlencenin bedeli var diyorsun 400tl bedel vermişim üstüne hergün emegimi veriyorum karşılığını alıyormuyum alıyorum şuanda 400tlmi istesem cıkarırmıyım oyundan 5katını çıkarırım ama oyunda EMEKLERİMLE KENDİ EMEKLERİMLE GBNİN DEĞERİNDEN DOLAYI +6earth shaker vital set travel ring +8leather setimi aldım üstünede magic pupet ve rowum var 1 1.5 gblik.
Sizin dediğiniz oyun parası pul olsun emeksiz istediğimize erişelim diyorsunuz öyle oyun bekliyorsanız yallah malum oyuna...
Ve sana bir kardeş tavsiyesi insanların verdiği ufak bir örnek üzerinden aglayıp durma :D elektirik parası demişsin orda örnek veriyorum bak örnek örnek benim pcim bu oyunu oynamaz dota 2 oynarkende full açık dururdu gta 5 oynarkende fm 2022 oynarkende örnekleri çarptırıp kendini haklı çıkarmaya çalışma :D

maticmeta

Üye
Asil potu pusta satarsan oyun batar. Alchemy diye craft sistemi getirmissin ordan elde ettigin potu kullanamiyorsun. Npc pot satiyor coon biriktirip alamiyorsun. Boyle bir oyunu hele ki gercek parayla pot satan oyunu kim neden oynasin? Farm sistemi getirmek icin dungeon actilar dungeona parti bulmak olum gibi. Bulsan da para eden drop atmiyor. El emegiyle dungeon donup birsey elde edemiyorsun ama row asistanla afk farma birakip item dusurebiliyorsun. Bu durumda oyun play to earn degil afk to earn oluyor.
20 yıldır diğer oyunda pot vardı batmadı

birol2003

Üye
ya vallaha akıl yokki size anlatmaya zorlatayım TÜRKÇE OLARAK SİZE anlatayım bir item düşürdün değeri 20m şuan karşılığı mesela 1000x can 1000x mana parası sen 10saat emek verip bir item düşürdün bu itemin değeri 100m diyelim tl olarakta karşılığı 10tl olsun kim bu farmı yapar kim itemi düşürür kim bunlar için emek verir?
Senin emek vermeden elde ettiğin şeyi bazı insanlar emekleriyle elde etmek zorunda her eğlencenin bedeli var diyorsun 400tl bedel vermişim üstüne hergün emegimi veriyorum karşılığını alıyormuyum alıyorum şuanda 400tlmi istesem cıkarırmıyım oyundan 5katını çıkarırım ama oyunda EMEKLERİMLE KENDİ EMEKLERİMLE GBNİN DEĞERİNDEN DOLAYI +6earth shaker vital set travel ring +8leather setimi aldım üstünede magic pupet ve rowum var 1 1.5 gblik.
Sizin dediğiniz oyun parası pul olsun emeksiz istediğimize erişelim diyorsunuz öyle oyun bekliyorsanız yallah malum oyuna...
Ve sana bir kardeş tavsiyesi insanların verdiği ufak bir örnek üzerinden aglayıp durma :D elektirik parası demişsin orda örnek veriyorum bak örnek örnek benim pcim bu oyunu oynamaz dota 2 oynarkende full açık dururdu gta 5 oynu
Bu köfte ekmekçi tayfası artık buradan gidene kadar Gb nin düşmesi iyidir, oyuncu davranışları çok bozulduğu için dungeon dışında pot harcayan bir aktiviteye girmiyorum o nedenle 1000x pot bana bir haftadan fazla yeter, yeteri kadar emek verdik bir yerlere geldik şimdi oyundan asalakları uzaklaştırma vaktidir, bir gün 10 saat uğraştım şunu düşürdüm onuda bu fiyata satamadım deyip hayıflanmadığın zaman, oyuna girdim iki saat grind yaptım bir saat pk attım 1 saatte craft yaptım deyip mutlu bir şekilde makinayı kapattığında bu işi tamamlamış olursun, verdiğin örnekte, harcadığını söylediğin parada senin bu olay üzerinden para kazanma hevesin olduğunu gösteriyor tam seti dizdim para kazanma zamanı dedin baktın gb inişlerde, büyük hayal kırıklığına uğramış görünüyorsun ama kötü haber vereyim bu düşüş devam edecek, oyuna katkısı olmayan köfte ekmekçi tayfası silinene kadar düşüş sürer eğer gerçekten keyif almak istiyorsan bir kaç ay daha sabret aç kalınca gidecekler ve oyun daha güzel olacak emin ol. Firmaya ne kadar kızsam da zaman zaman kötülesem de güzel şeyler yapıyorlar ve devamı da gelecek.

ImShepty

Üye
Bu köfte ekmekçi tayfası artık buradan gidene kadar Gb nin düşmesi iyidir, oyuncu davranışları çok bozulduğu için dungeon dışında pot harcayan bir aktiviteye girmiyorum o nedenle 1000x pot bana bir haftadan fazla yeter, yeteri kadar emek verdik bir yerlere geldik şimdi oyundan asalakları uzaklaştırma vaktidir, bir gün 10 saat uğraştım şunu düşürdüm onuda bu fiyata satamadım deyip hayıflanmadığın zaman, oyuna girdim iki saat grind yaptım bir saat pk attım 1 saatte craft yaptım deyip mutlu bir şekilde makinayı kapattığında bu işi tamamlamış olursun, verdiğin örnekte, harcadığını söylediğin parada senin bu olay üzerinden para kazanma hevesin olduğunu gösteriyor tam seti dizdim para kazanma zamanı dedin baktın gb inişlerde, büyük hayal kırıklığına uğramış görünüyorsun ama kötü haber vereyim bu düşüş devam edecek, oyuna katkısı olmayan köfte ekmekçi tayfası silinene kadar düşüş sürer eğer gerçekten keyif almak istiyorsan bir kaç ay daha sabret aç kalınca gidecekler ve oyun daha güzel olacak emin ol. Firmaya ne kadar kızsam da zaman zaman kötülesem de güzel şeyler yapıyorlar ve devamı da gelecek.
dayı valla senin yazılarını noktası virgülüne kadar sürekli okuyorum ve nedense her dediğine katılıyorum "yoksa yönetimden birimisin" :D

ImShepty

Üye
Yok kardeş beni yönetici yapmazlar bazen sivri dilli olup, olur olmaz cümleler kurabiliyorum sonrada ceza alıyorum :)
helal bu yoldan devam her deiğine katılıyorum ver ayarı herkeze oyunu sen ve senin gibi düşünenler ayakta tutacak (içinde bende varım tabi) :D

mageonlineworld

Üye
valla su oyunu oynamak ıstıyoruz tayfa komedi. o zaman farm diye var sadece exp ıcın mi. dungeon neden var kaldırsınlar abi biz pk atıcaz tüm yaratıklarda kaksın bosslarda kaksın. oyun bize hazır charlar satsın itemine göre. her ayda 3 5 bintl lık pot cekelım sadece pk atalım. ne geregi var ya bunca seye :D

JohnPlane

Üye
valla su oyunu oynamak ıstıyoruz tayfa komedi. o zaman farm diye var sadece exp ıcın mi. dungeon neden var kaldırsınlar abi biz pk atıcaz tüm yaratıklarda kaksın bosslarda kaksın. oyun bize hazır charlar satsın itemine göre. her ayda 3 5 bintl lık pot cekelım sadece pk atalım. ne geregi var ya bunca seye :D
birader sen şakamısın ? farm zaten normal oyuncu için var siteye gb satmak için değil karakterini geliştir diye var gb satmak için değil bir şey bildiğiniz yok anca döner parası çıkartmaya çalışıp oyunu oyun olarka oynamak isteyenleri eleştirin 3-5binlik pot çekme diye konuşuyoruz işte kafan almıyorm u ? niye pota para verelim farmda olmasın pot almada pustan olmasın premium ve kostüm yeterli bir oyuna yatırım için

mageonlineworld

Üye
birader sen şakamısın ? farm zaten normal oyuncu için var siteye gb satmak için değil karakterini geliştir diye var gb satmak için değil bir şey bildiğiniz yok anca döner parası çıkartmaya çalışıp oyunu oyun olarka oynamak isteyenleri eleştirin 3-5binlik pot çekme diye konuşuyoruz işte kafan almıyorm u ? niye pota para verelim farmda olmasın pot almada pustan olmasın premium ve kostüm yeterli bir oyuna yatırım için
ee bu pvp server :D

mageonlineworld

Üye
Pvp nin anlamını biliyormusun ? Pvp: Player versus player yani iki oyuncunun karşılıklı yarışması demektir.

Sadece Türkiye'de pvp denince kolay veya sahte sunucu gibi bir anlam çıkıyor.
anlamının bu olması örneklerini değiştirmiyor. pvp server ısteyen varsa dolu ceksın premiunu kanadını kapıssın orda. bu oyunda farmda var herkes sizin gibi sadece pk dan zevk almak zorunda değil. bende pk sevmıyorum kardeşim ben yaratık kesmekten craft yapmakdan hoslanıyorum ve bu yaptıklarımın hakkını makul duzeyde almak ıstıyorum. nıyetım bı oyundan ev gecındırmek tabıkı degıl. ama oyunun amacıda aynı zamanda bu hangi oyuna rakip geldiğini unuyorsunuz heralde ??? o zaman baştan açarlardı bdo gibi kımse birşey beklemezdı

JohnPlane

Üye
anlamının bu olması örneklerini değiştirmiyor. pvp server ısteyen varsa dolu ceksın premiunu kanadını kapıssın orda. bu oyunda farmda var herkes sizin gibi sadece pk dan zevk almak zorunda değil. bende pk sevmıyorum kardeşim ben yaratık kesmekten craft yapmakdan hoslanıyorum ve bu yaptıklarımın hakkını makul duzeyde almak ıstıyorum. nıyetım bı oyundan ev gecındırmek tabıkı degıl. ama oyunun amacıda aynı zamanda bu hangi oyuna rakip geldiğini unuyorsunuz heralde ??? o zaman baştan açarlardı bdo gibi kımse birşey beklemezdı
Arkadaşım farm atma demiyoruz farmla karakterini diz ama siteye gb satıp gb almak çok gereksiz ve saçma oyun içi dinamiği öldürüyor. Zaten ev geçindiricek kadar kazanamıyorlar şuan farmcılar anca zorla döner parası çıkarsa çıkar başka yok o bile fazla oyundan niye yemek parası çıkartıcaksınız. Farm karakterinizi geliştirmek için yapılır oyundan reel para kazanmak için değil. Zaten istesenizde istemesenizde böyle olacak para kazanacağınız oyuna gidersiniz yada oynamaya devam edersiniz orası tercihe kalıyor artık .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt